deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bu sezon arena illetine bulaşmış bulunuyoruz da arenada işimizi kolaylaştıran bir kaç addon gördüm diğer playerlarda. Mesela arena başladığı anda karşıdakilerin classlarını gösteriyor ya da ekranda onların life barlarını falan oluşturuyor. Bu tip addonlar gerçekten işlevli görünüyorlar. Herkes kullandığı addonları bir paylaşsa mutlu olsak diyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 evet bilen varsa yararlı add-on iyi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Proximo & quartz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Unit frameler, parti targetları, focus frame vs için pitbull önerebilirim. Proximo ile karşı takımın classlarını ve unit framelerini görebilirsin ayrı bir pencere içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 quartz'ın olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Latency ve spike durumuna bakarak, cast time'ın gerçekten nasıl olması gerektiğini gösteriyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Sadece bu kadar değil rangeden, target cast bara, timerlara targetın üstündeki debufflara,focusing ve aklıma gelmeyen bir çok şeyide yapabiliyor quartz yani sadece caster işi değil meele içinde çok faydalı bir addon ;) http://www.wowace.com/wiki/Quartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar