Lexius Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 madem seni ben uyandırdım söyle bakalım yatak çarşafım ne renk.. evim kaç oda bi salon.. kaç yastık vardı. evde ne tarz bi hayvan var.. ve bu akşam ne yaptık.. bunlara cevap verirsen guru ilan edicem.. veremesen sana hakkıyla oyanın , neşeyle kayanın selamını yollucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Özelimizi çok deşifre ediyorsun ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Lexius said: razi.. n-c senin feyk se nie yanımda uyuyo lan.. :D:D razien git kumda joystickin le oyna PUHAHAUHUAAU semih dostum übersin aushuashua lan masadan düşüyodum şerefsizim yaş 21 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 n-c + lexius sevgi kelebekleri kuzucuklar adlı senfonik çalışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 kim lan o kız yoksa beni aldatıyor musun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 omg SCHIZO ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 HERŞEY BİTTİ BİDAHA BENİ ARAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ahahah abicim yıllardır böle ayar görmemiştim, canım ayol nasıl da debeleniyo^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 razienz said: kim lan o kız yoksa beni aldatıyor musun !!! razienz said: HERŞEY BİTTİ BİDAHA BENİ ARAMA ehm razien.. n-c yim diyip kendini tanımıyosan.. ki spoilera kocaman kocaman yazdığım halde.. hakkaten kişilik bölünmen var bi okut üflet yahu iyi gelir bence.. mis gibi denizin soğuk sularından gelen hoca nefesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ginaly said: canım ayol nasıl da debeleniyo^^ Sen karışma ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 LEXİUS SEN HALA KONUŞUYORMUSSUN BİDAHA BENLE MUHATTAP OLMA GİT O KIZLA MUHATTAP OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 güya kız buluşması. topice yazanların başta leksiyus olmak üzere %90ı kıllı, göbekli, saçlı, sakallı. bir de sürmeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ahaha :D marlon ne dion lan:D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 adam kendini gay sanıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 evet ben kıllı,göbekli,sakallı bi insanım saçımda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Marl0_on said: güya kız buluşması. topice yazanların başta leksiyus olmak üzere %90ı kıllı, göbekli, saçlı, sakallı. bir de sürmeli var. aqa qalbimi qırdın ya ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bende sürmeli oluyorum bu durumda oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Marl0_on said: güya kız buluşması. topice yazanların başta leksiyus olmak üzere %90ı kıllı, göbekli, saçlı, sakallı. bir de sürmeli var. benim sace saçım var sayılıyomuyum? yeni tıraş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Meksikalı Lorenzo sıfatım ve omzumdan 1 karış aşağı saçım ile memnuniyetle mağara adamı olarak buluşmaya geliyorum. İtinayla göbek çarptırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bende gelemmi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 saç, sakal, mağra adamı oke.. onlar var da ama göbek yok.. :( neyse göbek yerine yastık falan koyar geliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ben mahalleden Kız İsmet ve Yarmagül Ablayıda getirecem. Ona göre gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 lezbiyen olmak icin nereye muracaat ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar