eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Baya şaşırdım duyunca ingiliz çalıştırsın diye de baya laf etmişler ama enteresan geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Capello büyük teknik adam.Fakat her insan her takıma uymuyor.Kendisi real madridte eski takımlarında olduğu kadar başarılı olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 İngiltere futbol federasyonun yaptığı en mantıklı hareket,dibe vurmuş bir takımı anca Don Fabi Capello kalitesinde bir adam düze çıkarır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yıllık 14milyon dolar alacakmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yuh 14 milyon dolar nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Yok daha yeni ntvde gördüm, 4,5 yılda 27 milyon euro alıcakmış. Hayvan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 1 seneye kovarlar capelloyuda sora gider ucuk kacik bi tazminat alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Capello,Emerson'u buraya da getirir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ingiliz olup da takımı isteyen yok ki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yav said: hayırlısı olsun. ehuehu :) tam bir türk yorumu ya süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 adam terimin aldığının 10 katını alıyor ama biz de terimin aldığı paraya etmedik laf bırakmadık maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 birşey soracağım sana capello ile terim i bir mi tutuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Luinir show devam ediyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Luinir said: adam terimin aldığının 10 katını alıyor ama biz de terimin aldığı paraya etmedik laf bırakmadık maşallah bu bi şaka olmalı değil mi? capello ile terim'i bir tutmanın yanında türk milli takımı ve federasyonu ile ingilizleri bir tutman da komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bir tutmuyor zaten. 10 katı demiş, heralde 10 katımız da değillerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 finansman açısından 10 katımız olma ihtimalleri yüzde 98 iken futbol ve zihniyet aynı zamanda da teknik direktörlük açısından 10 belki de 100 katı olabilir capello terim'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 o zaman hasan şaş 800k dolar alırken messi 80m dolar almalı bu mantıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 söylediğin şey ne kadar saçma farkındasın değil mi? bir kere capello 100 katı diyoruz ama gördüğün üzere capello fatih terim'in 100 katı maaş almıyor. doğal olarak da bu saçma tezin çürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 fatih terimin aldığı maaş normal zaten bence. o mesaja öyle yazınca yine maaş mevzusu açıldı diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yok vallahi kimsenin aldığı maaş beni ilgilendirmiyor. zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış diye boşuna dememişler. capello 27 milyon dolar alıyor ben burada niye alıyor onu tartışıyorum ne ilginçtir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Yok Fatih Terim'in parasının abartıldığı kadar fazla olmadığını söylüyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bugün ntv'de yıllık 15 milyon ytl kazanacak dediler capello için bu arada. yok deve dedim ben de içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar