KahnX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Aradım ama bunun hakkında ayrıntılı bilgi bulamadım, çok merak ettim birden bu konuyu. Şunun şurasında sadece bi kağıt parçası diyesi geliyo insanın ama tonlarca işlemden geçtiği de belli tabi.Ayrıca banknot basmak çok mu masraflı bişey ? Bu konuları sormak biraz şüphe çekici belki ama salak olmadığınızı, suçlu biri olmayı planlayan biri olsaydım forumdan bilgi almayacağımı tahmin edebilcek kapasitede olduğunuzu da biliyorum. Hadi aydınlatalım bilgi paylaşımı yapalım etrafa sevgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Sikenır mı aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 discovery channelda ara ara yayınlıyolar amerikadaki para basma işlemlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Çokakıllıadam said: Sikenır mı aldın? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Para basmak çok çetrefilli bişey. Benim bildiğim sadece kağıdını üreten dünya da iki tane firma var. birisi italyan diğeri ingiliz. o güvenlik bantları, hologramlar falanlar filanlar tonla güvenlik önlemi var. ama niyeti olan herşeyi yapabildiği gibi parayı da kopyalayabiliyor. kullanımdan kalkmış paraları silip o kağıtların üzerine yeni para basanlar falan var mesela. cidden ilginç konular yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 MrMarvelous said: kullanımdan kalkmış paraları silip o kağıtların üzerine yeni para basanlar falan var mesela. cidden ilginç konular yani çok iyi fikir.. trinkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Sana adim adim anlatabilirim nasil oldugunu bu isin, fakat sonra seni oldurmem gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Resimli tuto isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 renkli laser scanner alanların %90 ı ilk hafta kafadan 1-2 para basma girişiminde bulunuyor ama olmuyor be arkadaşlar kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Parayı ne kadar gerçekçi basarsan yakalandığında alacağın ceza o kadar büyük olur diye bi şehir efsanesi var. Doğruluk payı var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 birebir taklidini basana hayvani cezalar varmış o yüzden ufak tefek hata payı bırakıyolarmış yakalanırlarsa sırf kalpazanlıktan ceza yemek için (diye duymuştum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bende bunu duymuştum hatta şey demişti: 'Aynısını basarsan idam cezası varmış onun için ufak hatalar bırakıyorlarmış' Tabii şehir efsanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bi ara pker partileri düzenliyoduk imal etmiştik. hem de patates baskıdan. evet o kadar okula gittik bir faydası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 mesleğini iyi yapan biri için yapılabilecek en kazançlı iş bence kalpazanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 birebir gerçeğini yapabileceksen neden ypamayasın ki ? yapmaktan alı koyan şey zaten o ceza korkusu, yalan söyleyebilen biriysen riski almaktan korkmuyosan meydan senin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 basit gozle gorulebilecek bi suru guvenlik onleminin yaninda bi surude farkli onlem war parada en basit onlemler ataturk golgesi metalik serit kagit kalitesi ve murekkep saglamligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bi de yanar dönerle ucgen kare seklinde felan birsey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Sahte para basacağına direk git kuyumcu falan soy risk fazla ama daha az zamanda daha güzel para indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 İdam kalktı ki... Neyse.... Hepimiz önlemleri yazdık ta en önemlisini atladık la. Seri numarası var paraların. Sen 1:1 aynısını yapsan bile aynı seriden 2 tane olamayacağı için basit bi database search le paranın sahte olup olmadığı anlaşılabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ombakkombak said: Sahte para basacağına direk git kuyumcu falan soy risk fazla ama daha az zamanda daha güzel para indirirsin. çaldıklarını eritebileceksen sorun yok. tabii farklı şekle soktuktan sonra da kaçak altın alıcısı bulman lazım tabii o da zor olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 MrMarvelous said: Seri numarası var paraların. Sen 1:1 aynısını yapsan bile aynı seriden 2 tane olamayacağı için basit bi database search le paranın sahte olup olmadığı anlaşılabiliyor Seri numaraları var da, sahte parayı bankaya vermicek muhtemelen yapan zaten. Bakkallara çakkallara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 İyide bakkala çırağa en fazla kaç kağıt çıkabilirsin ki? Altına jaguar çekemedikten sonra napacaksın kalpazanlığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Dolandırıcılık oluyor o, bonus günah geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 arkadasa cakmislar gecen arkasi aynisinin tipkisi isiga tutunca bile anliyamiyorsunda onunu yamuk basmis gerizekalilar asdfsdaffa kagit kalitesinden belliu oluyor genelde pututr putur oluyopr orjinal para ama sahteleri sinekkaydi genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Viktor said: arkadasa cakmislar gecen LOGGED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar