BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bu tip bi başlık bulamadıım için açıorm. Ben bjk ile 3. sezonumdaym 2 sene uefa yı ve super kupayı aldm filan neyse. 18 yaşndaki bayer münihli Soner Sakarya ilhanı pancuyu filan yedekte bırakıo 3-5-2 oynatıorm bu arada. bide 15 - 16 yaşlarında Mustafa Osman (Osman Mustafada olabilr) adam gol kralı oldu diyarbakırda hemen transfer ettim adam atıo harbi :) ikisininde özellikleri ii deil ama oyunda çok ii işler yapıolar. Bide Hübschmann sparta da çok ii bi defans oyuncusu Oyuna başladınzda Alpayı free transferden alabilrsnz alpayda ii işler yapıo.[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Jonathan Keane (19 yaşında MC - ilerde süper oluyo) Pablo Gonzales (21 yaşında DRLC - both feet ratingleri çok iyi değil ama eğer kötü bir takımsan al oynat yani... ama intermiş realmiş oynayamaz... galatasarayda oynatıyorum) Maxim Kualante (22 yaşında DMC - süper ratingler süper gelecek heryerde oynar ama Foreigner olması hoş değil)3 Gabriel Ganucci (17 yaşında AMC süper oluyo bu da ilerde) kolaygele...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 tüRK VAR mı bildiğiniz iyi bir adam?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ümit karan affetmiyor hiçbir yerden okan koç çok iyi[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 11 trilyona mc ye oyunkurucu olarak alabileceğim bir adam var mı?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Adrian Mutu Christian Ronaldo deli oyuncular.. ee parasida oyle..[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 türk işte soner sakarya ve mustafa osman war necati aşmış bi adam bu arada affetmio oyunun bugına sinr oldm her geçen sezon yabancı hakkım azalıo 5 e indi şu an takmda 5 yabancı war ahmed hassan la pancuyu da göndercem gibi ztn[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Yaw bana bi kaleci lazım.Volki ve receple olmuyor.Chailevert'ı aldım ama oda seneye emekli olcak.Bana şöyle genç bi kaleci lazıım.+ Süper delici forvet lazım ama ucuz olandan.Tuncay gidici Hooijdonk da emekli olucak gibi... (forvet hooijdonk özelliginde olursa iyi olur )[hline]A.k.a Maerglin SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bende kaleci sorunu çekiyordum fenerde colkan and recep lengeroviç mübarek taaa ki Sebastian Saja yı görene kadar:). Çok mükemmel ve ucuz bir kaleci 24 yaşında Yanılmıyorsam eccentirnity(Yanlış yazmışımdır) ve tendy to punch haricinde çoğu özelliği 16 nın üstünde. Biraz remini upload ederim bir yerlere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 http://imageshack.us/host/sebastian saja.JPG.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 cm4 wael reyad manyak adamdı adam 8.5 ortalamayla oynuyodu sonra real madrid kaptı elimden. kim kallstromda iyidir[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 kaleci:marteen stekelenburg orta saha:estefania(real sociedad) scott parker yaş 18-19 falan süper anatoli todorov fc yaş 17 bitiricilik 20 cm4 de 4 sezonda 200 den fazla gol attı fenerbahçede[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bu arada benim yazdığım adamlar yazıştı... acaba sazanlayıp arayıp da bulamayan olmuşmudur...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hmm kaleci bi tane rus kaleci ilk başladıında free transferden alabilrsin baya ii kaleci bide carlos ruiz war o da boşda fena deil etheringhton war west hamda sol da oynuo adam harbi ii dela pena , zoran mirkovic ikiside boşda ikiside ii mirkoviç ii yani baya[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: karpuz, 24 December 2003 23:30 tarihinde demiş ki: bu arada benim yazdığım adamlar yazıştı... acaba sazanlayıp arayıp da bulamayan olmuşmudur Arayıpta bulan varsa daha ilginç bence. :D[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: RamsesII, 23 December 2003 20:16 tarihinde demiş ki: tüRK VAR mı bildiğiniz iyi bir adam?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. hamit altıntop küçük takımlarla oynamaktan sıkıldım, milan'la başladım. serginho ve rivaldo yaşlandı bu adamı aldım direk ilk 11 başlatıcam şimdi. yarın geliyor takıma (oyunda yani heh)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya iyi güzelde bu süper kaleciyi nasıl buldunuu search da özelliklerini 15 fln yapıyom zaten cok az adam cıkıo ?[hline]A.k.a Maerglin SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Eğer 3. veya 4. liglerde oynuyosanız süper bir adam tavsiye edicem: Mauro Zaccagnini(Tivoli de oynuyor. AM/F L/C. oyun başlarken 18-19 yaşında olması lazım.) Ben bu adamı Sheff Utd. a aldım(1st division). Adam kendinden çok daha iyi adamları kesti. her maç 7-10 arası oynuyo. Takım 5 yese de bu adam 7 en az. Eğer 2nd veya 3rd division da oynuyosanız tahminimce çok daha etkili olur.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Türk istiyorsanız AM/F LC (di galiba) olarak Yasin Karaça var. Oyun başladığında 18 yaşında fakat inanılmaz gelişiyor. Mutlaka alın ve oynatın. Kanatta harikalar yaratıyor.[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: RamsesII, 23 December 2003 20:16 tarihinde demiş ki: tüRK VAR mı bildiğiniz iyi bir adam?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. hamit,halil altıntop furkan bastan mahir sağlık uğur inceman fatih sonkaya uğur boral hüseyin kartal ismail oktay kemal bozkurt ismail toraman servet çetin deniz barış okan koç fatih şen[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ben de Todorov un iyi oynadıını duymuştum. Uruguayda bi takımda mıymış neymiş aratın todorov diye bulursunuz[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 türkiyede iddiasız bi takımsanız deniz murat ı alın baya iyi, hatta iddialıysanız da alın[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: shapshal, 28 December 2003 14:07 tarihinde demiş ki: ben de Todorov un iyi oynadıını duymuştum. Uruguayda bi takımda mıymış neymiş aratın todorov diye bulursunuz[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. anatoli todorov litex de 17 yaşında cm4 de fenerbahçede 4 senede 210 dan fazla gol attı 2007 senesinde 45 maçta 55 gol 30 dan fazla asist ve 30 dan fazla maçın adamı oldu adamı başlangıçta 3-5 milyona alıyosun fazlasıyla değiyo [hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 December 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 2. sezon direk 6 yabanci limiti geliyo. 2 yil sonra 4 olmaz umarim...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Okan Koç Yasin Karaca Tuncay Şanlı Serkan Balcı Necati Ateş Yabancı olarak az paranız varsa Anthony Gardner Gil Scott Parker Rubinho (iyi kaleci) Paranız varsa Alex Kaka Adrian Mutu Cristiano Ronaldo Ricardinho Kleberson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar