Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Genel film olarak o eski komik havasını kaybetmiş bence. Ama sırf o Fransız Cannes güzelliğini hissetmek için izlenebilir :) Bu filmden sonra karar verdim, ilerde filmdeki gibi dünya tatlısı genç bir Fransız kızla evlenicem :D ne kadar uçuk bi fikir olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 İğrenç bir film stop fransızlar'ın topunu....... stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 çok lüzumsuz bi film bence, ama küçük kardeşim çok sevdi defalarca izledi =/ hitap ettiği kesim farklı heralde. küçük kardeşim 3 yaşında buarada sdfsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 dediğim gibi ben de sevmedim de.. küçükken mr. bean'in filmlerine hastaydık durmadan seyrederdik.. demekki farklı yaşları farklı etkiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 otobüste açarlardı eskiden gecenin bi yarısı, uyumazdım mr. bean izlerdim. tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bebeyken severdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar