yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 :/ uff çok kötü oldum, dün okumuştum bu başlığı, bugün de diğer başlığı.. başımız sağolsun. ne denir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Durum ne şimdi? Öldü mü yaşıyo mu?. Öldüyse baş sağlığı ölmediyse nasihat: Hiçbirşey için ailenizi karşınıza almaya değmeyeceğinin en güzel örnreği bu olay. Kimse sizi anneniz kadar sevemez onu küstürmeyin, kimse ama hiç kimse buna değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Keşke ben de konusup bişeyler söyleseydim, bakmadım bile açtığı topiğe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 o zaman intihar etmezmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 etmemiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Etmiş mi etmemiş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 etmiş. buraya baya bişi yazmak isterdim de, artık öldügü okuyamayacak oldugu gerçegi yazdırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 varsınolsun said: etmemiş zaten Komik değil,şakaysa bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Phyx said: etmiş. buraya baya bişi yazmak isterdim de, artık öldügü okuyamayacak oldugu gerçegi yazdırtmıyor. Diğer topic'te etmemiş diyor. Etmemiş gibi de gözüklüyor. Umarım etmemiştir. Diğer topic'e alalım sizi. Umarım sorunlarına çare bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yazmış etmedim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu ölüm nerden çıktı ya şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 olum, olum dedigin nedir gulum, ben senin icin yasamayi goze almisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 afrika da 100 sn de biri aclıktan ölüyor,ölüm fiziksel olarak yakınınızda olunca mı trajedi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 intihar bir seçim değildir, belki çoğumuzun sabah kalkıp bir yaşamak için bir sebep bile bulamadığı halde yaşamaya bir şekilde devam etmesine edilen bir küfürdür. bunu yapan veya deneyen insanların psikolojik rahatsızlıkları vardır, akli dengeleri yerinde değildir. bunun aksi bir durumsa zaten hiç konuşmaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 nutella yerim said: afrika da 100 sn de biri aclıktan ölüyor böyle denmesine ne kadar kılım yaa varya anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bende intihar kaçmaktır, yok eziklik, yok bilmemne diyenlere kıl oluyorum. Onun yaşadıklarını yaşadınmı (random x bir intihar eden kişi) çevren onun ki ile aynı mı diyer sormak lazım. Mesela bazı fiziksel ve psikolojik işkence mağdurları artık bu işkence bitsin diye intihar ediyorlar. Çıkış yolu kalmayan insanlar var gerçekten bu dünyada. Onlarada saygı duyarım. Sırf size küfür olmasın diye her gün aynı işkenceye katlanmak zorunda değil adam/kadın. (aile içi şiddet görenler, taciz edilenler, cezaevlerinde şiddet görenler, ölümcül hastalığa sahip olanlar, Vietnam sendromu benzeri travmalara sahip askerler, vicdan azabına dayanamayan katiller vs.) Tabii aha sevgilim beni terk etti atlayam bu köprüden diyenleri savunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yaşamak herşeye rağmen güzel her ne kadar yalnız olsamda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar