Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaşamanın artık zor gelmeye başlaması

Donita

Öne çıkan mesajlar

intihar bir seçim değildir, belki çoğumuzun sabah kalkıp bir yaşamak için bir sebep bile bulamadığı halde yaşamaya bir şekilde devam etmesine edilen bir küfürdür. bunu yapan veya deneyen insanların psikolojik rahatsızlıkları vardır, akli dengeleri yerinde değildir. bunun aksi bir durumsa zaten hiç konuşmaya bile gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende intihar kaçmaktır, yok eziklik, yok bilmemne diyenlere kıl oluyorum. Onun yaşadıklarını yaşadınmı (random x bir intihar eden kişi) çevren onun ki ile aynı mı diyer sormak lazım. Mesela bazı fiziksel ve psikolojik işkence mağdurları artık bu işkence bitsin diye intihar ediyorlar. Çıkış yolu kalmayan insanlar var gerçekten bu dünyada. Onlarada saygı duyarım. Sırf size küfür olmasın diye her gün aynı işkenceye katlanmak zorunda değil adam/kadın. (aile içi şiddet görenler, taciz edilenler, cezaevlerinde şiddet görenler, ölümcül hastalığa sahip olanlar, Vietnam sendromu benzeri travmalara sahip askerler, vicdan azabına dayanamayan katiller vs.) Tabii aha sevgilim beni terk etti atlayam bu köprüden diyenleri savunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...