varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Cipralex citoles derken bugün zabıtımın ciprama terfi ettirmesiyle beraber evi ahalisinin başına ; kalplerini de olduğu yere yıktım.Ailenizden birinin kalbini kırdığınızda naparsınız ?Böhüh mutsuzum lan Kafama sçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aslý:))))))999 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yhaaa arada olur öyle sıkma canını :(((((88888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 başlık komik mi? deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 nolmuş onu anlamadım ben çipra mipra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Anti depresan ilaç almış, sonra da aile üyelerinin kalbini kırmış, siz naparsınız dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ne dediğin anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 varsınolsun said: Cipralex citoles derken bugün zabıtımın ciprama terfi ettirmesiyle beraber evi ahalisinin başına ; kalplerini de olduğu yere yıktım.Ailenizden birinin kalbini kırdığınızda naparsınız ?Böhüh mutsuzum lan Kafama sçayım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 vicdani olarak bo$al,tek cozum bu uzgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 akıllı ol yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yukarda tepede kurallar bu tur "hata"lar yapmayın diye yazili arkadaslarim. bölüm adi "kişisel", "dorynin kıraathanesi" değil. bilmem aciklayabiliyor muyum? teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar