Cinruhi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ya arkadaşlar piyasada usb klavye yok. Laptop'a bağlamak için ps/2 a4 tech klavye almak durumunda kaldım, bi de ps/2 usb çevirici. Takıyorum aleti tanımıyor "usb aygıtı tanınmadı" hatası veriyor. Fikri olan var mı? Yoksa bu çevirici bozuk heralde..
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Cinruhi said: Ya arkadaşlar piyasada usb klavye yok. ben geçen hafta seçe seçe aldım?
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 nasıl yok yav 25 milyon microsoft curve 2000 var sdf.
Burax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bende bundan var sorunsuz çalışii şey yap bilgisayarım>özellikler>donanım>aygıt yöneticisi>sonra pc adın yazan yere tıklayınca "donanım değişikliklerini tara" kısmı aktif oluyor ona tıkla
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 piyasada usb klavye yok????????????????????????? Cinruhi said: Ya arkadaşlar piyasada usb klavye yok. Laptop'a bağlamak için ps/2 a4 tech klavye almak durumunda kaldım, bi de ps/2 usb çevirici. Takıyorum aleti tanımıyor "usb aygıtı tanınmadı" hatası veriyor. Fikri olan var mı? Yoksa bu çevirici bozuk heralde..
Cinruhi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ya evet mecidiköyde dolaşmadığım yer kalmamıştı. paso ps/2'ler ya da dandirik klavyeler.. ben a4 tech filan arıyodum.. bu arada sorunu çözdüm teşekkürler.. o çevirici bozukmuş aldığım. paramı iade ettiler çünkü ellerindekilerin hiç biri çalışmıyodu. başka bi mağazadan o resmini yapıştırdığınız şeyden buldum zati. hemen tanıdı..
Öne çıkan mesajlar