Cinruhi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ya arkadaşlar piyasada usb klavye yok. Laptop'a bağlamak için ps/2 a4 tech klavye almak durumunda kaldım, bi de ps/2 usb çevirici. Takıyorum aleti tanımıyor "usb aygıtı tanınmadı" hatası veriyor. Fikri olan var mı? Yoksa bu çevirici bozuk heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Cinruhi said: Ya arkadaşlar piyasada usb klavye yok. ben geçen hafta seçe seçe aldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 nasıl yok yav 25 milyon microsoft curve 2000 var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bende bundan var sorunsuz çalışii şey yap bilgisayarım>özellikler>donanım>aygıt yöneticisi>sonra pc adın yazan yere tıklayınca "donanım değişikliklerini tara" kısmı aktif oluyor ona tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 piyasada usb klavye yok????????????????????????? Cinruhi said: Ya arkadaşlar piyasada usb klavye yok. Laptop'a bağlamak için ps/2 a4 tech klavye almak durumunda kaldım, bi de ps/2 usb çevirici. Takıyorum aleti tanımıyor "usb aygıtı tanınmadı" hatası veriyor. Fikri olan var mı? Yoksa bu çevirici bozuk heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ya evet mecidiköyde dolaşmadığım yer kalmamıştı. paso ps/2'ler ya da dandirik klavyeler.. ben a4 tech filan arıyodum.. bu arada sorunu çözdüm teşekkürler.. o çevirici bozukmuş aldığım. paramı iade ettiler çünkü ellerindekilerin hiç biri çalışmıyodu. başka bi mağazadan o resmini yapıştırdığınız şeyden buldum zati. hemen tanıdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar