Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 İllaha söylediğin şekilde yaşamak gerekmiyor ki elaidi? Elbette hukuk bölümünü bitirince para kazanacağım şekilde yaşayacağım. Belki her zaman mazlumun yanında da olmayacağım. Ancak halkın çoğunluğunun desteklediği ve hukuk devletiyle çelişmeyen, insan haklarına zarar vermeyen kararlara da zor kullanarak müdahale etmeye çalışmayacağım. Bu bile yeterli bir adımdır bence bir ilerleme kaydedilmesi için.
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Halkımla bu çileyi çekerim demek başka, bu dediğin başka. Şu an okuldan çıkıyorum o yüzden tartışmaya devam edemiyorum malesef.
sir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ortada pek tartışılcak bişey yok bana kalırsa, ufuk uras yeterli açıklamayı yapmış. UFUK URAS FTW!
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Antimodes, Türkiye demokrasisinin olmazsa olması, halkı cahil bırakmaktır.. Ne kadar koyun olursanız, o kadar kolay güdülürsünüz.. Mevcut hangi siyasi parti halkının eğitimli olmasını ister? Neden bugüne kadar başa gelmiş hiçbir parti eğitime gereken yatırımı yapmamıştır? Sen bu halkla hiçbir şey yapamazsın kusura bakma.. Radikal değişiklikler yapmak lazım.. Pembe gözlüklerimizi çıkaralım lütfen :)
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 dtp reelde iyi niyetli mi deil mi bilemem ama bana göre iyi niyetli gözükmüyor kanuni açıdan bişey yapılabiliyorsa yapılır, yapılamaıyorsa yapcak şekilde kanun değiştirilir(hukukta suçlunun yaralanabileceği bir boşluk varsa), yine bişey fayda etmiyorsa demek ki adamlar hukuk sistemimize göre suçlu deillerdir askerin açıklama yapması da bizim sistemizmizde teorik olarak doğru deil. pratikte yapabiliyor bir sistem kurmaktan bahsediyorsak, kafamıza eseni deil kurallar söz konusu olur misal gaius baltarın mahkemesi suçlu deil ama masum da deil kavramı, halkın bunun farkına varması da zaten mahkeme kararının ötesinde olur
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 askerin dtplilerle görüşmemesi ve şimki açıklamasına kişisel olarak katılıyorum ama bunu hangi temele oturtabiliriz ki ülkenin öenmli bir kurumu meclisteki bir partiye pkk uzantılı dedikten sonra o kurumun mecliste yer almasını nasıl kabul edecez benim takıldığım yer burası
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 etmiycez elelrinde guzel bir sans vardi heba ettiler amaclarinin PKK yi temsil oldugunu cumle alem gordu
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Darbe bekleyenler boşuna umutlanmasın. Hiç birşey yapamaz asker. Darbe olduğu an borçlu olduğumuz ülkelerde, imf'de anında kapıya dayanır,Avrupa birliğinin'de kapısı bize kapanır.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Etmeyeceğiz ne demek Viktor? Hangi sıfatla diyorsun bunu?
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ekonomi çöktüğü, insanlar kamplaşıp birbirini öldürdüğü, insanlar açlıktan sürünmeye başladığı zaman görüşürüz.. O zaman kim şeyine takar AB'yi, türbanı bakalım..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Hangi halk? Ya da halkın hangi kesimi?
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sutotukocu elitist fasist ha bide burokrat kaldimi baska? edit: cuntaci yi unutmusuz edit2: beyaz turk var bide
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Hangi kesimi derken, % kaçlık kesim demek istiyordum. Ancak güzel tanımlamışsın, saygı duydum, o ayrı.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 iyi de adamlara sen teroristsin dedikten hukuki açıdan bişey yapamıyorsak kendi acizliğimiz oluyor sonuçta adam suçluysa mecliste yer alamaz ama alabildiğine göre bir sorun var ortada ya ispat edeceksin ya da beyanda bulunmayacaksın
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Antimodes, DTP'nin halk içinde pek popüler bir parti olduğunu sanmıyorum
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Tamam da, DTP çıkıp da "şöyle şu partiyi meclisten çıkartacağız, geri gelemeyecekler, fırsat verdik kabul etmediler" demiyor. Bunu AKP de yapmıyor. Sadece belli bir kesim yapıyor. Ben de soruyorum o kesim % kaçlık bir kesim de böyle konuşabiliyor?
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Kesinlikle forgiver, DTP'nin meclise girmesi bile başlı başına bir komedi.. Hapisten çıkıp meclise girdi kadın daha ötesi var mı lol
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 pek isenin dusunceni % kaclik bir kesim savunuyor? bayiliyorum su forumdaki hince laf sokmaya dayali tartismalara bknz:konu disini acarken carmina burana yi takmak (acicam topigini yakinda)
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Viktor said: sutotukocu elitist fasist ha bide burokrat kaldimi baska? edit: cuntaci yi unutmusuz edit2: beyaz turk var bide memur? "asker sivil bürokrasi"
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ben AKP'yi savunmuyorum ki. Kendi politik görüşlerim var, ki çok büyük bir destekçisi yok. Ancak kendi fikrimi uygulatmak amacıyla halkın sesini duymazdan gelmiyorum. Lanet ettiğim, ekonomik olarak bana daha da ters olamayacak, milletvekilleri de genelde dine benim için fazla bağlı olan bir parti olmasına rağmen, demokratik yollarla başa gelmiş olan iktidar partisini devirmek, demokrasiyi sırtından bıçaklama arayışında değilim. Dolayısıyla benim fikrimde olan insan sayısının % kaç olduğunun önemi yok. Kendi başıma tüm halk adına karar verme adı altında kendini beğenmişliği tavana vurarak konuşmuyorum ortalıkta.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 "Bu kadar demokrasi bu millete fazla." diyen ağzını öperim Kenan Evren'in. Başka sözüm yok.
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Antimodes52 said: Kendi başıma tüm halk adına karar verme adı altında kendini beğenmişliği tavana vurarak konuşmuyorum ortalıkta.bu yüzden şuraya yazdıklarına en değer verdiğim kişilerden biridir antimodes.
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 genelkurmay ben olduğum sürece darbe yapalım diktatör ben olduğum sürece faşizm gelsin sorun yok
Öne çıkan mesajlar