Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Kadın

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Bende izledim geçenlerde, görüşlerinizi alayım dedim.

Ekşi'den bir yorum çok hoşuma gitti filmle ilgili.

Spoiler

istanbulun sağını solunu pırlantalara,altınlara boğmuştur hatun kişi.küpeler şuraya,kolyeler şuraya,pırlantalar gündelikçiye,fıstık gibi araba da yoldan geçen ilk kişiye...yerli jennifer lopez klibi.

sinemadan hiç bu kadar içim kararak çıkmamıştım.selin demiratar'ın kambur yürüyüşünden,her daim donuk,hiç bir şey hissettiremeyen bakışlarından fenalık geçirdim.
sonu gelmeyen sezen aksu klipleri gibi bişey.
başlangıcı güzeldi aslında.o geçişler başında tadımlık olarak kalsaymış,nefise karatayın yerine başkası oynasaymış.konuşmalar biraz daha artsaymış?olmazmıymış yahu?diyalogsuz filmmiş anladık.o zaman kitabı anlatanlar şöyle etkileyici bişeyler söyleselerdi bari.
film sanırım beş cümleden oluşuyordu.kelimeler sadece sembollerdirin durmadan tekrar edildiğini düşünürsek geriye bir iki cümle kalıyo.tardu flordun'un sevdiği kadını gördüğünde zınk diye düşüp ölmeside pek acaipti.
neydi böyle yahu

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Filmi yeni izledim.
Ben beğendim.Hatta sezen hayranı tarafımla bakarsam çok daha bi beğendim.

Diyalogsuz film tamam eleştirilmiş bu nedenle ama Sezen Aksu nun şarkıları gerçekten diyaloglarda anlatılamayacak kadar iyi anlatıyor ilişkiyi.

Senaryo ilginç fenda değil daha iyi olabilirdi daha güçlü anlatılabilirdi.
Başlar çok zevkliydi özellikle geçişler birbiri ardına gelen harika sezen şarkıları 1 saatin nasıl geçtiğini anlamadım.
Son 30dk sıktı ama.İçim karardı yavaştan buda yine Sezen şarkılarından dolayı.Öyle içlendiriyor ki içinizin kararmaması mümkün değil.

Bittiğim sahne ise
Erol günaydının "bazen.. bazen o biride sen olabilirsin" demesi üzerine
Gidemem gitmem çalmaya başlaması.
Beni benden aldı =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...