A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Az önce ntv'de denk geldi yarın sinemalara giriyormuş, Oyuncu kadrosu sağlam görünüyor,19 tane sezen aksu şarkısı eşliğinde hikaeyler anlatılıyormuş... buyrun bu da fragman;[video]http://www.okadin.com/fragman.php?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 İzleyenler var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 130.000 bin kişi izlemiş 3 haftalık vizyon süresi boyunca,hiç tutulmadı film nedense. Bende izlemedim gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 gecen hafta izledim yonetmen cok kotuydu yani biraz uzerinde cok calissalar cok guzel film cikartilabilirmis sezen aksu sarkilari zaten veriyor sana senaryoyu niye ugrasmiyorsun goruntuler uzerine anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sezen aksu ve aşk hikayesi çekemediğim 2 şey. beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bende izledim geçenlerde, görüşlerinizi alayım dedim. Ekşi'den bir yorum çok hoşuma gitti filmle ilgili. Spoiler istanbulun sağını solunu pırlantalara,altınlara boğmuştur hatun kişi.küpeler şuraya,kolyeler şuraya,pırlantalar gündelikçiye,fıstık gibi araba da yoldan geçen ilk kişiye...yerli jennifer lopez klibi. sinemadan hiç bu kadar içim kararak çıkmamıştım.selin demiratar'ın kambur yürüyüşünden,her daim donuk,hiç bir şey hissettiremeyen bakışlarından fenalık geçirdim. sonu gelmeyen sezen aksu klipleri gibi bişey. başlangıcı güzeldi aslında.o geçişler başında tadımlık olarak kalsaymış,nefise karatayın yerine başkası oynasaymış.konuşmalar biraz daha artsaymış?olmazmıymış yahu?diyalogsuz filmmiş anladık.o zaman kitabı anlatanlar şöyle etkileyici bişeyler söyleselerdi bari. film sanırım beş cümleden oluşuyordu.kelimeler sadece sembollerdirin durmadan tekrar edildiğini düşünürsek geriye bir iki cümle kalıyo.tardu flordun'un sevdiği kadını gördüğünde zınk diye düşüp ölmeside pek acaipti. neydi böyle yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Filmi yeni izledim. Ben beğendim.Hatta sezen hayranı tarafımla bakarsam çok daha bi beğendim. Diyalogsuz film tamam eleştirilmiş bu nedenle ama Sezen Aksu nun şarkıları gerçekten diyaloglarda anlatılamayacak kadar iyi anlatıyor ilişkiyi. Senaryo ilginç fenda değil daha iyi olabilirdi daha güçlü anlatılabilirdi. Başlar çok zevkliydi özellikle geçişler birbiri ardına gelen harika sezen şarkıları 1 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Son 30dk sıktı ama.İçim karardı yavaştan buda yine Sezen şarkılarından dolayı.Öyle içlendiriyor ki içinizin kararmaması mümkün değil. Bittiğim sahne ise Erol günaydının "bazen.. bazen o biride sen olabilirsin" demesi üzerine Gidemem gitmem çalmaya başlaması. Beni benden aldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 İzleyin cok iyidir. Anirmayin ama. Tabi sezen aksu'ya benim gibi taparsaniz ayri bi guzel oluyor film. Diyalogsuz, 18 sezen parcasi. Parcalar cuk oturuyor sahnelere tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 azıma doldurdu film :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bgn izledim we beğendim hiç diyalog olmadan şarkılarla anlatılıo film sezen aksuyu pek sewmem ama şarkıları tam uymuş filmin her karesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar