octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 the hills da seyretmek lazım ya da laguna beach bunu seyrederken muhabbet ortamında bilgisiz kalmamak için tam öle bi dizi. resmen "lame" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 lilly: tam bir julie cooper cakmasi ama karsimiza kirsten cohen tipiyle cikiyor.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hillz ve laguna beachi bunla karşılaştırmak abes kaçmış ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 karşılaştırmadım aslında, sonuçta aynı kitleye hitap edio gibi gelio biraz bana. rich girls, big money, big fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 fena değildi bölüm zaten 4 bölümde 1 konu sıfırlanıyo genelde. ama tahminim max bu sezon sonuna kadar dayanılır buna o da max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 senior yearlarindalar abi zaten, dan darthmouth istiyo, nate usc istiyo, serena brown istiyo (YES! adfsfa), blair yale istiyo devam ettirmeleri pek mumkun degil euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abi anlamadığım Dartmouth nasıl Darmef diye okunuyor. Ben mi yanlış duyuyorm yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kasarsan oluyo dağmaauüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yoo devam eder çok net niye etmesin. dawsons creek etmişti yine eder bi şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Penthesilea said: senior yearlarindalar abi zaten, dan darthmouth istiyo, nate usc istiyo, serena brown istiyo (YES! adfsfa), blair yale istiyo Ya heralde hayatımda gördüğüm en gay post bu. Ananemler böyle yalan rüzgarı tartışırdı altın günlerinde. Allah belanı versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ya en başta dandik demiştim de,harbi çok iyi diziymiş ya cnbc-e'den takip ediyorum da :) laptopum gelsin direk başlıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 s1ep6'ya geçtim valla çok sarıyo izleyin izlettirin>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 lol Xaenin said: Penthesilea said: senior yearlarindalar abi zaten, dan darthmouth istiyo, nate usc istiyo, serena brown istiyo (YES! adfsfa), blair yale istiyo Ya heralde hayatımda gördüğüm en gay post bu. Ananemler böyle yalan rüzgarı tartışırdı altın günlerinde. Allah belanı versin ya. 204 çok fena bitti bölüm ama serenanın son sahnelerdeki bakışları falan ne kadar yapmacık ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk sezonda diyorlardı cadı geri döndü diye ya, sanırım cidden cadıyı görcez bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bu bölümün neden alt yazısı daha tamamlanmadı yaa divxplanette varmi başka yerde yeni bölüm çıkıcak emi daha biz bunu izliyemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kimse yazmamış baya iyi bölümdü bu 205..yine 4 bölümlük bi serüven olcak herhalde paso sıfırlıyolar çünkü. ama bu seferki konu güzel baya sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sonunda dan ve serenanın ortak payda da buluşmadıkları bi bölüm sunabilmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 En iyi bolumuydu bence Gossip Girl'un, kisir donguye donmesinden korkuyordum, TAM tersi oldu cok iyi. Baya iyi gider bu dizi boyle devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 dan'in kızkerdeşi de iyice başına buyruk oldu çıktı başımıza=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 çok fazla justin calıyor begenmedim bide =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 daha izlemedim bölümü ama afişleri can alıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 paticikte bu diziye 145 mesajlık yer ayrılıcağını duysam inanmazdım. nereye gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oyle deme bi sans ver begenceksin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Chuck Bass yaaaa, şu dizideki en sağlam karakter, helal olsun elemana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ilke, bi ara hatirlat gelip seni doviim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar