Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 14'un sonunda çalan şarkıyı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 iyice bokunu cıkardılar :p baas gibi pij zor bulunur dizi dunyasında heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Razu said: 14'un sonunda çalan şarkıyı bilen var mı? 15'in sonunda çalan şarkıdan bahsediyor muşum, the faint-mirror error'mus, çok eğlenceli şarkı bu kadın baya iyi şarkılar koyuyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Max Damage said: Ya o değilde bu Serena çok kart duruyor ya.Neresi liseli bunun.O role daha uygun birini bulamamışlar mı? teni bir garip ondan öyle belki fazla güneşte kaldı yada makyajdan. ama taş D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 lily ve rufus ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 la son dklarda kavga olan sahnedeki çalan parça ney allah rızası için parçaya aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Blairlerin evinde tartışıp ayrıldıkları sahneyi diyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hayır lilynin sahnesini soruyor tmm gördüm dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 BRUCE WILLIS ASLINDA ÖLÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 makyaj odasındaki olay ya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Llama said: la son dklarda kavga olan sahnedeki çalan parça ney allah rızası için parçaya aşık oldum çok aradım bulamadım ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 we fell to earth - the double http://www.youtube.com/watch?v=ymYBwLVo7lw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tuttuğun altın tutamadığın bronz olsun dude. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 en son bölümün avi versiyonu indiren varsa nerden indirdini öm atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Serena dogru yolu buldu, hak yolu Brown. Seneye dizi devam ederse her gun elime kitap alip ana kampuste dolasicam belki arkada yuruyenlerden biri olarak dizi kariyerim baslar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oha imza al bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 dan da racona uydu artık hadi bakalım hayırlısı gitti güzelim öğretmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ulan su güzelim serenayı bu kadar kolay bırakıyor ya deli ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ogretmen serenadan daha guzel simdi de ama fakir iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Süper bölümdü, Dan dizideki tüm kızları bafilemeye başladı. Headmistress direk basıcak bidahaki bolum. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eagle_dnz said: ulan su güzelim serenayı bu kadar kolay bırakıyor ya deli ediyor beni o karıda bi meme var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 -This is madness - This is Constance! Blair kopardı blmün başında. Son sahnede böyle müziğiyle falan çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Çok iyi bölümdü ama olurda dan yale'e gidemezse ilişkileri yüzünden çok üzülürüm :(((((((8888888888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ben de başladım, fena değil gibi :P Bakalım bundan sonrası kıfsmet. Gogo 2. bölüm Edit: Ha bi kere konuşmacılık yapan Kristen Bell tek başına götürür diziyi sdlfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Gossip Girl partisi düzenleniyormuş http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/03/gossip-girl-parti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar