axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Evet arkadaşlar durum bu. Sanki hep böyle büyük isimlerin başına geliyor. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletip dua etmekten başka bişey gelmiyor elden. Umarım tedavi olabilir. http://www.paulkidby.com/news/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Birde kim olduğunu bilseydim tam süper olacakmış. Geçmiş olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Discworld serisinin yazarı, süper bi mizah insanı. Baya bi kitabı türkçeye de çevrildi. Büyünün Rengi, Fantastik ışık vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 yapma be.. inanılmaz yazar bu adam ya, bi "mort" unu okumayan çok şey kaybeder hatta. üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 sabah uyandigimda reddit de gordum haberi aglicaktim ama mektup cok guzel, tam gormek istedigimi yazmis adam, tainsmak istiyorum onla adam Discworld e gitmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 said: I know it's a very human thing to say "Is there anything I can do", but in this case I would only entertain offers from very high-end experts in brain chemistry. heheh rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hay allah, acil sifalar Terry babaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 alzaymer iğrenç bişi ya, ölmeden ölümü yaşamak gibi birşey. ben şey biliyordum bunu, beynini az çalıştıran insanlarda ileriki yaşlarda görülürmüş, bu yüzden genç yaşlarda bol bol beyin cimnastiği felan yapılması gerekirmiş. yanlış hatırlıyor olabilirim tabii ki de, ama eğer öyleyse terry prachett ne alaka diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ben de oyle dedim, Terry Pratchet da olduysa, ben simdiden tedaviye basliim diye dusundum. demek ki tek olay o degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sizin daha 20 seneniz var alzaymır olsanız bile. 2007 ile 1987yi karşılaştırın. 2027de bir yolunu bulurlar tedavinin umarım d: son yıllarda genetik alanında nobel alanların buldukları, genetik hastalıkların tedavisi açısından umut vadedici gelişmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Alzheimer genetik bir hastalık. O egzersizlerle ancak ihtimali azaltılabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar