Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşcinselliğin ilaçla tedavisi

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

gay liğin ve lezbiyenliğin ne gibi bir geleceği varki de normal olarak savunuyorsunuz bunu?

yani gayet normal sayıp ileride herkezi gay yada lezbiyen sayalım? ne olucak bunun sonu? sonu yok. o zaman normal değil. bariz şekilde değil.

görevi işlevi farklı organları seks amacıyla kullanmak ne zamandan beri tercih oldu ( bkz. basur ! ) şimdi bunlar utanılmayacak, ayıplanmıyacak hoş görülecek şeyler ise, ebonic vs rus örneği verebilirmiyim? yani benzer bir video izledim, herif acı içinde kıvranıyordu resmen. tamam sadece cinsellik olarak düşünmeyelim ama sonunda cinsellik olur bu işin bir şekilde.

gay lik tercihmiş.

euheuhehe gülerim lan her tarafımla.

bu sitede fatih ürekle dalga geçen birsürü kullanıcı vardı.yokmuydu ? niye savunulmadı fatih ürek o zaman ?

insanların tercihlerine bu kadar saygılıysanız, bu forumda bir din konusunda hiçbiriniz kimseye saygısızlık yapmıyacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Nerden nereye bağlamışsın yalnız serçe helal. Biri çıksın sizde gay olacaksınız desin, diretsin, kendi kurallarını empoze etmeye çalışsın, gayliği tabu haline getirsin, üzerinde tartışılmasına bile katlanamasın; o zaman gayliğede taraf alırız merak etme.
Hastalar mı değiller mi o senin benim vereceğim karar değil bir kere. Sen ne desen çokta umurlarında olmaz bu insanların, birde bu yönü var. Ayrıca bulaşıcı değil, bu kadar nefret etmeye, korkmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Benden gay adam uzak olsun ama niye benle alakası olmayan adamın özgürlüğünü kısıtlamaya onu değiştirmeye çalışayım ki? Ayrıca lezbiyenleri seviyorum evet :)
Sosyal ağlarda paylaş

insanalri kategorileri koymaya calismakda sacma

tercih meselesi tamemen

misal kadinin biri erkekelrden hoslaniyordur ancak kadin vucudundan nefret ediyordur bu yuzden erkek olmak istiyordur

simdi siz bunu nasil aciklarsiniz?

birakin istiyen istedigini yapsin ancak burda sorun cogunlugun azinliga anormal gozuyle bakmasi

1000 kisiden 300 u gay olsa kimse yadirgamiycak ancak 5-10 tane cikinca yabani ot muamelesi goruyorlar

efendim anormalmsi doganin kanunalrina aykiriymis

hocam ucmakda doganin insanlara evrmedigi birsey ama ucaga atlayip geziyormusun? geziyorsun ne doga kanunu
sirf cocuk icin ciftlesilicekse prezervatif niye icat edildi ki onu egctim dunaydaki insanalrin %90 i eglenmek icin seks yapiyor

anormalmis
normlari insanlar belirler sen normal gorursen sorun yok oyle abarttigin kadar alti ustu yazili tarihin balangicindan beri mevcut bisey

neymis efendim cocuklarin ahlakini bozarmis
gaylerden once cocukalrin "ahlakini" bozucak o kadar cok sey varki en zararsizi belkide gayler

bide en superi

senin cocugun gay olsa hosuna gidermi?

valla hosuma gitmez cunki hayati boyunca sapkin hastalikli anormal ve turevi birsuru damgayi yiyicek olmasina, kisiligi karakteri ile degil cinsel tercihleri ile taninip yargilanicak olmasina uzulurum

ha bunalrda insan olduklari icin cesit cesit tipleri var
travestilerle dusup kalkan adamda gaydir bence
bizim toplumda escisnel iliskiye girmekten cok "alttaki" olmak sorunu vardir
usttekine kimse escinsel demez kabul edilir ama tipten bakarlar feminense veya alttakiyse kesin gaydir filan

escinselliklerini reklam malzemesi oalrak kullanan coktur bzide bknz:etilerdeki yumusaklar

ama gayet normal duran efendi agirbasli gaylerde mevcut misal ilber ortayli murathan mungan murat bardakci filan

karisik konular bunlar
birakin insanalr ozel hayatlarinda istedikleri gibi yasasin baskalarinin hakkina tecavuz etmedikleri surece

sonucta bize giren cikan bisey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Evrimsel süreçte kazandığımız özelliklere göre, eşcinsellik normal olmayan bir durum. Cinsel istek, ilgi duymak, aşık olmak gibi vasıflar içgüdüsel olarak üreme amacıyla kazanılmıştır, bunu biliyoruz. Yalnız şunu da düşünmek lazım. İnsan dediğimiz varlık 3-5 satırlık içgüdülerini, kendisinin insan olmasını sağlayan beyni ile çok değişik boyutlara çekebilir. Eşcinselliğin geni vardır belki, ama eşcinselliğin sadece bir gen tarafından kontrol edildiğini söyleyemeyiz. Ben insanın çoğu davranışının altında çevresel faktörler tarafından beslenmiş bir psikolojiyle ortak çalışan genetik özellikleri olduğunu savunurum o ayrı. Ama On/Off tuşu gibi bir genin buna sebep olabileceğini sanmıyorum ki değil. İnsan beynindeki merak, dürtü, yasak çiğneme, çarpık düşünme eğilimlerini -ki bunlar her insanda bir derece mevcuttur- ele alırsak, sadece eşcinsellik değil bir çok bize "normal" gelmeyen durumla karşılaşabiliriz. Cinselliğin insan beynindeki yerinin önemi büyük olduğu için, eşcinsellik bu kadar korkutucu, farklı geliyor. Oysa ki farklı olarak ele alabilinecek çok şey vardır, alışmışızdır. Eğer bir eşcinsel halinden memnunsa bir sorun yoktur. Hayatını mutlu geçirecekse, bize bir şey düşer mi? Ama eşcinsel eğilimlerinden rahatsız olan bireyler için tedavi olayını destekliyorum, böyle bir imkanları olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

2 tane erkekten bahsediyoruz.2 erkeğin birlikte olmasından daha igrenç bişi varmı.

Bence var. Patlıcan yiyor insanlar. Ve ben, ne zaman yanına yaklaşsam kusacak gibi olduğum bu sebzenin yeniyor olmasını anlayamıyorum. AMA BUNU NORMAL KARŞILAYABİLİYORUM, ÇÜNKÜ BUNU SEVEN İNSANLARIN BUNU SEVİYOR OLMASINA SAYGIM VAR. Sana iğrenç gelen bir şeyin, tüm topluma iğrenç gelmesi mi gerekiyor? Bu ne kadar dar bir bakış açısıdır yahu? Herkes "sen" mi olmak zorunda? Nasıl bir mantıktır bu ya?

Dev said:
Orgazm beynin üreme içgüdüsüne verdiği ödül değil mi? Öyle. O zaman üremeyen bireylerin orgazm olması sağlıklı mı? Değil.

Bu bağlamda masturbasyon da sağlıklı değil.

Quibble said:

kambur insan farklidir hasta degildir ?
sasi insan farklidir hasta degildir?

bu da boledir ozmn

Kambur insan hastadır. Çünkü kamburluk, belli fiziki işlevleri yerine getirememene sebep olan, ve sonradan ortaya çıkan, fiziksel bir rahatsızlıktır. kambur

Şaşı insan da hastadır, çünkü ileri derece şaşılık, bir gözün kör olmasına kadar gidebilecek ciddi bir rahatsızlıktır.
bu da şaşılık

Ama eşcinsellik, bir insanda fiziksel herhangi bir eksikliğe sebep olmayan bir "tercih"tir. Elma sevip sevmemekten bir farkı yoktur. Senin, çok sevdiğin elmayı, bir başkasının iğrenç bulması, bunun hastalık veyahut yanlış olduğunu göstermez.

Spastik_Serce said:
görevi işlevi farklı organları seks amacıyla kullanmak ne zamandan beri tercih oldu ( bkz. basur ! )

Bir kadında göğüsün amacı nedir? Süt salgılayıp doğan çocuğu besleyebilmek. Peki sen kadın göğüsü görünce etkilenmiyor musun?
Anal seks'in yanlış olduğunu, çünkü basura yol açtığını söylemişsin. E vajinal seks ile frengi'den bel soğukluğu'na, ülserden AIDS'e bir çok hastalık bulaşıyor? Vajinal seks de yanlış bu bağlamda...

Spastik_Serce said:
ve bilim adamları bu işi normal bulmuyorlarki, araştırıyorlar. dimi ama.

Mükemmel bir mantık örneği daha. Bilim adamları da sadece "normal olmayan" şeyleri araştırıyorlardı zaten... Tövbe tövbee...
Sosyal ağlarda paylaş

karpuzcum,
tekrar soyluyorum ki "escinseller gebersin, yasamaya haklari yok lanet ezik yaratiklar" diyen yok. onlarin esitligini ellerinden alanda yok, alinsin diyen de yok. kimse onlar escinsel diye dislansin demedide.bu kadar sert bir dille savunmanin manasi yok..

Escinsellik normal degil.Butun konu bu.Kacbin yildir insanoglu normali yapip "urediyse", yada "tatmin olduysa", halada normal odur.

"Tedavi" denmesi rahatsiz ettiyse, anormali normal yapmak nedir?
Madem "tercih" meselesi, normale donmek istemeyen almaz ilaci olur biter.

Gaylikle ilgili dusuncede "tercih" meselesidir.Sen itici gormeyebilirsin ama bazilari gorur.Sende bizim tercihimize saygi duy ozaman.
[hr]
mADmaXimus said:
homofobik insanlara escinsellikle ilgili birseyler anlatmaya calismak sacma bence bosuna ugrasmamak lazim :D
bu arada bir arastirmaya gore homofobikler gay olmaya en meyilli olanlarmis :)

ben burda homofobik insan gormedim daha.insanlara gecipte "homofobik" demek yanlis oluyor sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:
onlarin esitligini ellerinden alanda yok, alinsin diyen de yok. kimse onlar escinsel diye dislansin demedide.bu kadar sert bir dille savunmanin manasi yok..

Forumdaki ilk 10 mesaja bakar mısın allah aşkına? Yok "ibne sinekler" yok "GAY!!" yok bilmemne. Nasıl eşitlik bu yahu? Eşcinsel bir insan olarak cinsel tercihini herhangi bir ortamda kendisi hakkında yanlış düşünülmeden ifade edemiyorsan, Senin OLDUĞUN HÂL, Kendi varlığının sıfatı bir "küfür" olarak kullanılıyorsa, ister fiziksel olsun ister sözel bir çok taciz ve tecavüz'e uğruyorsan bu nasıl eşitlik? Ki yani toplumun kaymağı diyebileceğimiz, sözde "kaliteli" insanlardan oluşan bir ortamda bile eşcinselliğin bu şekilde esprilere, böyle çirkin bir şekilde alet edilmesi, bir eşcinsel açısından ne kadar rahatsız edici olabilir? Düşünsene bir...

Forumda şöyle bir başlık olsa, "Quibble'lık hastalığının tedavisi bulundu!" altında da yorumlar:

QUIBBLE SİNEKLER Asfasfdasfas
Çok quibble'sın
Quibble'lık yapma lan!
QUIBBLE FEDERASYON, QUIBBLE ÇOCUĞU HAKEMLER

gibi yorumlar olsa... Ve senin bu konudaki yapabileceğin hiç bir şey olmadığı gibi, tek suçun, çoğu insanın sevdiğini bir şeyi sevmiyor, sevmediğini bir şeyi de seviyor olman olsa. Bilmiyorum abi, biraz empati yapmak lazım, insan bunlar, ve kimseye zararı olmayan, kendi hâlinde insanlar. Zararı dokunsa anlayacam, kimseye bir zararları yok ki...
Sosyal ağlarda paylaş

karpuz said:

Eşcinsel bir insan olarak cinsel tercihini herhangi bir ortamda kendisi hakkında yanlış düşünülmeden ifade edemiyorsan, Senin OLDUĞUN HÂL, Kendi varlığının sıfatı bir "küfür" olarak kullanılıyorsa, ister fiziksel olsun ister sözel bir çok taciz ve tecavüz'e uğruyorsan bu nasıl eşitlik? Ki yani toplumun kaymağı diyebileceğimiz, sözde "kaliteli" insanlardan oluşan bir ortamda bile eşcinselliğin bu şekilde esprilere, böyle çirkin bir şekilde alet edilmesi, bir eşcinsel açısından ne kadar rahatsız edici olabilir? Düşünsene bir...

gaylik ve gaylikle ilgili düşünceler "kaliteli" veya "modern" demek değil. ayrıca kimse gayliğin normal bir şey olduğunu söylemezken, nasıl o kadar rahat olmalarını bekliyorsun ki. bu da onların zorluğu. madem böyle bir duruma düşmüşler yada kendileri tercih etmiş, bunun sosyo-psikolojik durumunu da göz önüne alırlar merak etme.

not: ayrıca hakkaten hiç bir zaman hiç bir ortamda anlamadım eşcinselliği savunmayı. arkadaşlar, eşcinsellik "MODERN" bir şey değil, bunu savunmanıza gerek yok, hakkaten bu kadar sert savunulmasına hiç gerek yok. bu kadar derdinizdeyse, katılın gruplarına, birliklerine, istanbulda falan eylem yapıyolar arada, katılın aralarına pankart açın. hakkaten daha çok yararlı olursunuz çok koruduğunuz modern gayliğe.
Sosyal ağlarda paylaş

fatih ürek, gecelerin barların en performanslı en başarılı insanlarından birisi. dışarda canlı müziğe gittiğiniz zaman karşınıza çıkan abuk subuk gay kılıklı insanlar fatih üreği taklit ederler. o bar şarkıcıları içinden türkiyede en medyatik olanı. hiç iğrenç bir insan değil bence. bir gün yolunuz düşerde canlı performansına denk gelirseniz gidin eğlenin, hala tepkili yaklaşıyosanız, 2-3 sene geçsin, sonra gidin. hani hakkaten hiç bişi bilmiyonuz çok konuda, genel geçer konuşuyosunuz hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...