Hardter Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 oguz ciddiyim ben :) süper olur yanide hadı artık yeri ve kişi listesini olusturmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 güldürmeyin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Kimler geliyor, nerede yapılmasını istiyor herkes bir görüş bildirse? Benim oyum hala Üçyoldan yana. Alternatif bir saha önerirseniz ona göre gelebilicek, gelemeyecekleri konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 namık kemal diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Valla benim için heryer uyar fark etmez heryere tek arabam var hahahahahaha.O Kamere olayı cidden süper olabilebülür güzel bir hatıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Valla utopia ben senin kiz oldugunu bilmiyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 benim içinde farketmez yer. ortak karar çok uzak bi yer olmadıkça uyar bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 alsancak ksk bornova uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 alsancak herkes için ortak demek ki. tarih belirleyin,biri gitsin konuşsun 1 kaç gün önceden ayarlasın. gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Kiz gelince herkesde rovesatalari patlatir artik =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 alsancakta nerede saha var bılmıyorum yakın olan bırısı gıdıp cumartesi gunu ıcın konusabilirse çok güzel olur diger gunlerde uyuyor ama cuma pazar gunlerı pek uymaz aksamları bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Siz tamam Diyim Dr. Cavit tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bayramdan sonraki hafta yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 abi dr. cavit kim? doktorsa bu adamın halısahayla ne alakası var? bize mal vermeye çalışmasın sonra? not:ben redoski aklımca şaka yapmaya çalışıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 alsancakta bizim okulun(atatürk) sahası var yapay çim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hardter said: abi dr. cavit kim? doktorsa bu adamın halısahayla ne alakası var? bize mal vermeye çalışmasın sonra? not:ben redoski aklımca şaka yapmaya çalışıyordum Abi maaşı az daha uzmanlık sınavına giricek yükselsin diye. TUS kursu için para biriktiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 PrudenT said: alsancakta bizim okulun(atatürk) sahası var yapay çim :P oranın saha küçük 6-6 olur ayrıyetten kaleri de minyatür gibi diğer halısahalara göre. ayrıca yapay suni denir o yapaya saf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yalan olur bence bu olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Pyro said: oranın saha küçük 6-6 olur ayrıyetten kaleri de minyatür gibi diğer halısahalara göre. ayrıca yapay suni denir o yapaya saf. abi ben mesajı ne zaman atmışım hatırlamıyorum yav ehuehuea. uyurken atmışım heralde. neyse farketmez baane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 said: (04:25) Prudent: "ayrıca yapay suni denir o yapaya saf." (04:25) Prudent: bana bu cümleyi aç ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi yalan mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sanırım bayramdan sonraya kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 havalar buz gibi zaten, az ertelensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Eee bir bayramı daha atlattık şimdi ne zaman ve nerde yapıyoruz bu maçı onu konuşalım düzgünce. Halı saha 5v5 max. 6v6 olucağından ona göre kesin geliceklerin listesini yapalım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 pr0 olmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar