Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 DoruK said: tamam 7:15te olurum? Tamam abi biz 7 de orda oluruz. adamınbiri said: ulaa ben olcaktım varyaa gelin ankarada istanbul izmir maçı yapalım ahfuaehfa:D Ankara'da İstanbul-İzmir maçı? Hmmm güzelll :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Kimler geliyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ankardakiler ayarlasın halı saha gidelim orda tarafsız bölge yeneriz ama izmiri hufhaufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ege gene sattara oğuz abi :D Elemanları ayarladım ben gene takviye yaparıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Theridone Redogski Hardter Aperion Marlon Doruk Pyro Slayer77 Edit:araya bi "ben" kelismesi kaynamış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Oradaki ben kim lan? İyi oynuyor mu? Bir de ege kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben=Theridone oluyor onun postcan kopyaladığımdan dolayı orada "ben" kaynamış hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Nub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Pyro said: Nub. şştt bilaaaadarrr ne öle nub mub döverim adamı ben çıkışa gelsene bilaaadar alırım aklını haa ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 slayer77 said: ben=Theridone FAKEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 oha ben gelicem demedim ki bu maça, satmış sayılmam. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 slayer77 said: Pyro said: Nub. şştt bilaaaadarrr ne öle nub mub döverim adamı ben çıkışa gelsene bilaaadar alırım aklını haa ona göre... Görüşürüz sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Son durum Theridone +4 Redogski Hardter Aperion Doruk Pyro Slayer77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ozaman bu maç Slayer77 VS Pyro olucak uhzauahzuahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Geçen maç biz ısınırken diğer adamların maçında kavga çıkmıştı demi oğuz abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ceyhunla dodo benden olsun gerisi önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 :D Dodo kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hardter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bana bi kaleci verin siz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Önce eğlence. Sonra Fitbol xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 futbol asla sadece futbol değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Theridone Redogski Hardter Aperion Doruk Pyro Slayer77 Utterable Osso Buna göre çağır takviye rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 vay be :D bu listenin hepsi kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 mesela redogski eker kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Beklenmeyen Son saniye oyuncusu olarak.. Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar