Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Evet ne zamandır açmak istiyordum bu başlığı şimdiye nasip oldu. Marl0_on a da söylemiştim. İzmir'de bi paticik Halı saha maçı ayarlasam kaç kişi gelir? Kimler gelir. Nerede yer ayırtırsak herkese daha uygun olur. 7-8 kişi bile çıksa bizim için süper olur. Unutmayın her pati organizasyonunda olduğu gibi bundada öncelik eğlenceden yana. Ps: Ege çırpınma boşuna çekip getiricem seni oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 çok ii olur ya, yer ve zamanı kararlaştıralım. ben gelirim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben ve redogski gelebiliriz yerı sorun olur yanlız farketmez bizim için heryere gelebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yok abi ben heryere gitmem :D.mesela hatay taraflarına ggitmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 YALIYA GEL G.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 üçyol olursa gelirim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 asfsd :D gelcek olanlar yazsında ona göre bi yer kararlaştıralm herkese uygun olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Hatayda/Üçyol tarafında İzmirsporun halı sahası gayet güzel :) oraya gelebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yok üçyol tansaşın üstünde var, orası daha kaliteli ve büyük, orda oynarız üçyolda olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 üçyolda falan dıyorsunuzda arkadaslar ayarlamayabılırmısınız? ben bostanlı karsıyaka çigli de sorarım zaten ben cuma ve pazar gunlerı maç yapıyorum uçyolda falanda fılanda ayarlıyabilicek varsa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben gelirsem bacaklarım orda kalır, iyi eğlenceler size dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 karşı taraf bana çok uzak ondan gelmem. korktuğumdan fln sanmayında :D ama alsancak bornova fln olursa olur bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bornovadayım ama bornovadaki sahaları pek tasvip etmem. mesela alsancaktaki namık kemal lisesinin sahası gayet güzel ve genişti. dediğiniz yerler acaip uzak geldi bana. hani belki üçyola metro ile gelebilirim de hiçbir yolu vs bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 anıl, altında araban var, totoşluk yapma. pyro, üçyol metro dan alırız abi seni, 2 adım yol zaten ordan saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ee kımler geliyorki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Marl0_on said: anıl, altında araban var, totoşluk yapma. pyro, üçyol metro dan alırız abi seni, 2 adım yol zaten ordan saha. arabada su yakıyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Marl0_on said: pyro, üçyol metro dan alırız abi seni, 2 adım yol zaten ordan saha. alırsanız gelirim o zaman tabi vizem olmazsa. bir de gün ve saat bakımından önemli tabi ne zaman düşündüğünüz. bu arada forvetimdir, ileride dururum ama geleni affetmem. sigarada var zaten o yüzden laf etmeyin ileride duruyor diye =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Pyro said: bornovadayım ama bornovadaki sahaları pek tasvip etmem. mesela alsancaktaki namık kemal lisesinin sahası gayet güzel ve genişti. dediğiniz yerler acaip uzak geldi bana. hani belki üçyola metro ile gelebilirim de hiçbir yolu vs bilmiyorum. hadelen cavit özyeğin'in halısahası gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ütopya gelmicek mi maça? yokum o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 yavas yavas kesin gelcek olanların listesini olusturalm, bide tarih ve yeri de kararlaştıralım gelcek olanlara göre. hadi bakalm önerileri alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Madcat said: ütopya gelmicek mi maça? yokum o zaman sdf santrafor oynucam ben, gelmem mi asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ok beybi kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 utopia said: Pyro said: bornovadayım ama bornovadaki sahaları pek tasvip etmem. mesela alsancaktaki namık kemal lisesinin sahası gayet güzel ve genişti. dediğiniz yerler acaip uzak geldi bana. hani belki üçyola metro ile gelebilirim de hiçbir yolu vs bilmiyorum. hadelen cavit özyeğin'in halısahası gayet güzel. BORNOVA'DA DEĞİL O, EVKA'DA ARKADAŞIM. ayrıyetten selin gelsin tezahürat yapsın bana. tarih konusunda bu pazar nasıl? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 benım her pazar halısaha macım var 9 10 ama yorgun gıtmek ıstemem o maça bu cumartesi olsun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ben anlamıyorum futboldan ama gelirim afds. takımı gg edebilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar