Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Pati Halı Saha Maçı v X.x

Theridone

Öne çıkan mesajlar

Evet ne zamandır açmak istiyordum bu başlığı şimdiye nasip oldu. Marl0_on a da söylemiştim. İzmir'de bi paticik Halı saha maçı ayarlasam kaç kişi gelir? Kimler gelir. Nerede yer ayırtırsak herkese daha uygun olur. 7-8 kişi bile çıksa bizim için süper olur. Unutmayın her pati organizasyonunda olduğu gibi bundada öncelik eğlenceden yana.

Ps: Ege çırpınma boşuna çekip getiricem seni oraya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
pyro, üçyol metro dan alırız abi seni, 2 adım yol zaten ordan saha.

alırsanız gelirim o zaman tabi vizem olmazsa. bir de gün ve saat bakımından önemli tabi ne zaman düşündüğünüz. bu arada forvetimdir, ileride dururum ama geleni affetmem. sigarada var zaten o yüzden laf etmeyin ileride duruyor diye =p
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
bornovadayım ama bornovadaki sahaları pek tasvip etmem. mesela alsancaktaki namık kemal lisesinin sahası gayet güzel ve genişti. dediğiniz yerler acaip uzak geldi bana. hani belki üçyola metro ile gelebilirim de hiçbir yolu vs bilmiyorum.

hadelen

cavit özyeğin'in halısahası gayet güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
Pyro said:
bornovadayım ama bornovadaki sahaları pek tasvip etmem. mesela alsancaktaki namık kemal lisesinin sahası gayet güzel ve genişti. dediğiniz yerler acaip uzak geldi bana. hani belki üçyola metro ile gelebilirim de hiçbir yolu vs bilmiyorum.

hadelen

cavit özyeğin'in halısahası gayet güzel.

BORNOVA'DA DEĞİL O, EVKA'DA ARKADAŞIM.

ayrıyetten selin gelsin tezahürat yapsın bana. tarih konusunda bu pazar nasıl? sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...