Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 whissin said: karambole UEFA şampiyonu olan Biz buna hakliyken haksiz cikmak diyoruz. Bin kelimelik mesajdan 5 kelimeyi cekip cevap vereceksen alinti yapilir ayrica gayet guzel, aradaki farki kavramak lazim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 whissinn said: .."Toggie : bu arada bir üstteki mesaj alıntı yapılmaz evladım." Sende evlatlarınla uraş ben burda Luinir'in anlija şekilde konusuyorum üstüne alınmana gerek yok :) kendisi hala bir UEFA Şampiyonu taraftarı ve dünyanın en büyük külüplerinden birinin taraftarı seni ilgilendiren bi satır yok cünkü o yazıyı sana alıntı olarak yapmadım. Eğer adam senin yazından sadece bir cümleyi vurgulamak amaçlı alıntı yapıyorsa yapılır,bi tarafınızdan element üretmeyin. Karambole UEFA şampiyonu lafı sıktı biraz,göte bala olduk bence UEFA şampiyonu daha samimi duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Valla neden olmasın ? Fenerbahçe nası olsa hicbi avrupa klübünün as kadrosuyla maç yapmadıysa GS de belki bahsettigin sekilde olmustur ? Ayrıyetten element uyduran yok kendisi aynı ifadeyi baskası icin Sami Hell isimli topicteki birisine kullanmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 gs uefa şampiyonu değil de 4-5 sene ard arda 2. turlara çeyrek finallere çıksa daha saygı duyardım.ama şampiyonuz diye geziniyoken 5 sene sonra gidip trömsö helsinborg bilmemne cebelleşiyosan bu takımları yenmek için durumun iyi değil demektir.fenerbahçe bundan sonra her geçen gün gs ye başarıda fark atar,atma yolunda.biz geliştikçe siz kötüye gidiyosunuz durum iyi değil yani.he ben gs sevmiyorum diye demiyorum bunu son 5 seneye bakarsanız filan gerçek bu yani.dilerimki başarılı olalım gs de gruptan çıksın wiennayı yenip ülke puanı gelsin 3 takım gitsin cl ye filan ama olmuyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 fenerliler ara gazını almış gene bu tur man utd chelsea milan barça'dan biri çıksın da ilk maçtan alsın tezkereyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Lorrotar said: gs uefa şampiyonu değil de 4-5 sene ard arda 2. turlara çeyrek finallere çıksa daha saygı duyardım.ama şampiyonuz diye geziniyoken 5 sene sonra gidip trömsö helsinborg bilmemne cebelleşiyosan bu takımları yenmek için durumun iyi değil demektir.fenerbahçe bundan sonra her geçen gün gs ye başarıda fark atar,atma yolunda.biz geliştikçe siz kötüye gidiyosunuz durum iyi değil yani.he ben gs sevmiyorum diye demiyorum bunu son 5 seneye bakarsanız filan gerçek bu yani.dilerimki başarılı olalım gs de gruptan çıksın wiennayı yenip ülke puanı gelsin 3 takım gitsin cl ye filan ama olmuyor işte... Valla yenilmeden UEFA aldık,gelecekte bu hatırlanacak balı g.tü değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 @whissin Size göre tesadüftür Bize göre SÖKE SÖKE Sen rüyanda göremezsin Kupa bizim müzemizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kafiyeye +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 khala said: fenerliler ara gazını almış gene bu tur man utd chelsea milan barça'dan biri çıksın da ilk maçtan alsın tezkereyi Yalnız içten içe diğer takımlı arkadaşlarda porto, sevilla, real falan çıkarsa fener turu geçer korkusu oluşmuş. illaki bi barça milan man utd çıksın isteği hayırlısı işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yok... istediğim takımlardan biri gelirse tek maçta iş biter,diğer takımlardan biri gelirse 2 maça sarkar bu iş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Cok orjinal bir mesaj olmus khala, tebrik ederim :p Smoke'un mesajini okudugum an tahmin etmistim birinin bunu bahane edecegini, bu yaratici insan sen oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 lan gs kmleri yendi uefa şampiyonu olurken yazsanıza bi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yazalım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 milan, hertha berlin (deplasman), b. dortmund (deplasman), bologna, real mallorca (deplasman-ev), leeds united, arsenal. ayrıca süper kupada real madrid'i de yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 whissinn said: Valla neden olmasın ? Fenerbahçe nası olsa hicbi avrupa klübünün as kadrosuyla maç yapmadıysa GS de belki bahsettigin sekilde olmustur ? Ayrıyetten element uyduran yok kendisi aynı ifadeyi baskası icin Sami Hell isimli topicteki birisine kullanmıs. valla bu saatten sonra kimseye forum kullanmayı ogretecek değilim ama sen istersen bi forum nasıl kullanılır ögren. aha bak burda kurallar var, belli ki okumamıssın evlat. http://forum.paticik.com/read.php?2,2974593 bu da bonus. http://forum.paticik.com/read.php?3,414530 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 DoruK said: yazalım lan hiçte övünülcek rakipler değil.fener yense bologna falan kim dersiniz arsenal milan var diğerleri fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 neyi tartışıoruz anlamıorum fener çıktı gruptan ilerlesin bakalım görelim gruptan çıkmak ilk kez yaşanmıo oynayın bi çeyrek-yarı final konuşun sabah akşam artık uefa kupasına bok atmaktan vazgeçin dortmund 2 (sanırım) yıl öncenin şl şamp.u leeds yine o zamanın çıkış yapmış takımlarından arsenal le real i saymıyorum yani kolay takımlarla oynayıp kupa alınca o sayılmıo mu ki diiller tr dünya 3. oldu ama hiç zor rakipler gelmedi yapma ya gelseydi o zmn o zor rakipler kolaylarını yenip... bizim de artık uefa kupasından sıyrılıp önümüze bakmamız lazım ama bunu yapsak bile en ufak bi karşılaştırmada bunu kullanma ihtiyacı doğuyo diğer türlü karşı taraftaki fenerli susmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 susturucak bişey değil ki ? fenerbahcenn beenmednz rakiplerinin hepsinde var o kupalar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 BulletRide said: Lorrotar said: gs uefa şampiyonu değil de 4-5 sene ard arda 2. turlara çeyrek finallere çıksa daha saygı duyardım.ama şampiyonuz diye geziniyoken 5 sene sonra gidip trömsö helsinborg bilmemne cebelleşiyosan bu takımları yenmek için durumun iyi değil demektir.fenerbahçe bundan sonra her geçen gün gs ye başarıda fark atar,atma yolunda.biz geliştikçe siz kötüye gidiyosunuz durum iyi değil yani.he ben gs sevmiyorum diye demiyorum bunu son 5 seneye bakarsanız filan gerçek bu yani.dilerimki başarılı olalım gs de gruptan çıksın wiennayı yenip ülke puanı gelsin 3 takım gitsin cl ye filan ama olmuyor işte... Valla yenilmeden UEFA aldık,gelecekte bu hatırlanacak balı g.tü değil... ben bala g.te aldınız filan demedim.ayrıca gelecekte hatırlancak bi gs olmicak.fifanın borcu yüzünden küme düşürdüğü gittikçe uefa da sıra düşen,'bi zamanlar avrupa fatihiydi'dedirten bi tablo çizicek galatasaray.ben böyle olmasını istiyorum veya anti-gs liyim muhabbeti değil bu.objektif yaklaşmaya çalışıyorum.uefa süper kupa aldığınızdan beri bi baksanıza geçmişinize.2001 den itibaren filan.rezalete sürükleniyosunuz...bi 'kupayı rüyasında gören'fener e bakın.adamlar 2. tura çıkmış.tarihinde ilk milk.ama bu başarıyı gösterir.0 puan almış.5 sene sonra bakmışın gruptan çıkmış.iyi yönde istikrar.siz kupa kupa övünüp duruyosunuz,fener başarı al eziksin deyip duruyosunuz ama çok daha ezik bi takımsınız,öyle olacaksınız. 5 sene sonra fener trilyonlarla oynayıp dünya karması gibi takım çıkarıp kupa alınca alıntı yaparsınız artık bu yazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 burda kupayı bala g.te almaktan kastı insanların tesadüfen yenip almanız değil tabiki.ama istikrar olmaması.fener neydi?fener hep başarısız fenerdi.istikrar yakalamaya başladı son seneler avrupada çıktım çıkıcam gruptan diyo.bu sene de çıktı işte.at gözlüğü takmaydı,objektif olmamaydı,fb vs gs olayı filan değil bunlar.akli dengesi yerinde olan her adam fb den tut adanademirspor a kadar fb nin başarıyı gs ye kıyas daha kolay yakalayacağına inanır yani tablo ortada azcık bakın.kupa aldın almadın gidişatın kötü,istikrar yok.g.te bala kelimesinin karşılığı bu.kimse gs nin zamanındaki başarısını inkar etmiyor.ama geçmişle övüncek bi yanıda kalmadı.iş geçmişle yürüse Türkler dünyayı yönetirdi ama olmuyo işte.şu an fenerbahçe daha parlak daha başarı beklentili bi takımdır.gs helsinborg denen takıma yenildikten sonra ben düşünüyorum ki kendi takımını tutan adam bile bi b.k olmaz bu gs den demiştir yani.gözler fenerde artık bu işin uefa aldık almadık yanı yok.türk futbolu fb ye kaldı artık. bırakın artık 'g.tü kalktı fenerin bi real gelsede elense' demeyi de başarılar fenerbahçem puan getir kupa getir Türkiye'ye deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Olympiakos'da çıktı,hem de çok çok zor bir gruptan Yunanistan'da Avrupa kralı diye bir başlık atıldığını sanmıyorum.Dileğim ayaklarınız yere bassın,Kopenhag'da canlı canlı final izledim,Arsenal'in başı yerde soyunma odasına gittiğini gördüğüm tarih çok uzak değil,ben klübüme,geleneklerine ve duruşuna inanıyorum,Avrupa'da ismi telafüz edilemeyen bir Bulgar takımı olarak hatırlanırken Fenerbahçe,biz "Gala" idik,Fenerbahçe şu an kendini tanıtıyor biz o badireleri çoktan atlattık,tarihimiz de tekerrür eder daha 21 yaşındayım sabrım var.Sizede bir üst turlarda başarılar,kraldan sonra nasıl bir hitab şekli bulacaksınız bir sonraki turu geçerseniz onu merak ediyorum sadece =]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ya anlamıyosunuz.avrupada GALA diyen yok artık.istikrar olmaması böyle yaptı.siz adınızı tanıttınız da devam ediyo gibi diyosunuz ama devriniz kapandı.real madrid küme düşse yine de real madrid dir yani.gs de böyle değil işte.fb nin tur atlaması medya tarafından böyle karşılanıyor artık.neden?galatasaray avrupa fatihi modunda herkesi yenerim diye gezinirken yine fenerbahçenin eskiden yenildiği gibi dandik takımlara yenilmesi.ülke en ufak başarıya muhtaç.gs kupa aldı ee aldı?bi baktın sonraki sene kupasını aldığı uefa da yok.bi baktın sonra yine yok.bi baktın var ama elenmiş.böyle şeyler bu.artık bu tip şeyler çok büyük karşılanıyo.bu bitek gs fb den değilki geçenlerde euro 2008 e girince işte.32 takımdan biri olduk yahu havayi fişek atıldı bu ne ezikliktir ezik takımlar yapar bunu.lichenstein filan.bizde o derece ezik bi duruma sürüklendik işte.medyanın böyle manşetlerine şaşırmayın. ben 'fb dünyanın en iyisi eheh ehehe FB > GS ezik gs puehahah' demiyorum ama şu anki tabloya gidişata bakarak artık gs yi peygamber yapmanız da yersiz.başarılar fenerbahçe deyin geçin işte ne burda sus luinir objektif ol ya olsun ne birbirimizi kıralım ne bişey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 BulletRide said: kraldan sonra nasıl bir hitap şekli bulacaksınız bir sonraki turu geçerseniz onu merak ediyorum sadece =]. burada fb'yi kral olarak nitelendiren fb taraftarı olduğunu sanmıyorum, ben de nitelendirmiyorum zaten. o gazetelerin abartması, bunu siz de biliyorsunuz. sanki bu bizim lafımızmış gibi önümüze sürmeyin. sonuçta gazetelerin amacı para kazanmak, parayı da bu tür saçma şeylerle kazanıyorlarsa elbette ki saçma şeyler yapacaklar. ben de gördüm fotomaç'ın ilk sayfasını, hatta kahkahalara boğuldum alex'e yapılan iltifatlara falan ama sonuçta gs'ın uzun bir süredir yakalayamadığı bir başarıyı da yakaladık. bu gazetelerin yaptığı, aynı bizim milli takımın ilk 32'ye kaldı diye havayi fişek atmasına benziyor. gs artık eski gs değil, bunu hepimiz biliyoruz, o duruşu falan da kalmadı artık yani. inşallah bir gün o duruşu yakalar biz de izleriz ama, sonuç olarak durum bu. lorrotar'ın da dediği gibi şu an geleceği parlak olan takım fenerbahçe türkiye'de. eğer durum buysa, sizin de "barca size bi çaksın da kendinize gelin" demek yerine "inşallah bir tur daha atlarsınız" demeniz lazım, eğer normal taraftarlarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 BulletRide said: Olympiakos'da çıktı,hem de çok çok zor bir gruptan Yunanistan'da Avrupa kralı diye bir başlık atıldığını sanmıyorum.Dileğim ayaklarınız yere bassın,Kopenhag'da canlı canlı final izledim,Arsenal'in başı yerde soyunma odasına gittiğini gördüğüm tarih çok uzak değil,ben klübüme,geleneklerine ve duruşuna inanıyorum,Avrupa'da ismi telafüz edilemeyen bir Bulgar takımı olarak hatırlanırken Fenerbahçe,biz "Gala" idik,Fenerbahçe şu an kendini tanıtıyor biz o badireleri çoktan atlattık,tarihimiz de tekerrür eder daha 21 yaşındayım sabrım var.Sizede bir üst turlarda başarılar,kraldan sonra nasıl bir hitab şekli bulacaksınız bir sonraki turu geçerseniz onu merak ediyorum sadece =]. geçen sene önce uefayı km aldı takan yok sizi mi hatrlıcaklar yaa uyann artk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar