Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Ş. Ligi : Fenerbahçe SK - CSKA Moscow 12.12.2007 Çarşamba

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Smoke said:
Siz önce Uefa'da ikinci tura çıkın sonra eğlenirsiniz.

Ya herkesin ağzında bir "kolay gruptan çıkmayı başardı Fener" teranesidir gidiyor.

PSV çıkar "eski psv değil"
İnter çıkar "eski inter değil"
CSKA çıkar "uefayı alan takım değil"

Zor grup olarak kabul edilmesi için küme düşen marsilya porto panionios austria wien falan mı olması gerek illaki...

İnşallah Barcelona falan çıkar da eskaza elersek burada "lokum gibi kura" "eski barça diil zaten" gibi klasik bahaneler uydurmak zorunda kalmazsınız.

İnter zaten grubu domine edecekti,eksik bir İnter'i yakaladınız güzel bir futbolla 1-0 yendiniz tebrikler.
PSV 2. torbanın tartışmasız en zayıf takımıydı bu kura da şansınız yaver gitti.
CSKA 3. torbanın orta halli bir takımıydı daha güçlüsü max bir Stuttgart gücünde olacaktı o yüzden farketmez,sonuçta Fenerbahçe'nin aldığı şey bir başarıdır ama gruptan çıktı bu kadar büyütmeye gerek yok,Olympiakos da çıktı Real'le aynı puanla,Rangers ve Shaktar'da az daha çıkıyorlardı,hatta Rosenborg'da...CL'de arada çıkan 0 çeken averaj takımları dışında (bu sene kievle bükreş biraz bu misyonu devraldı) çoğu takım birbirini son maça kadar eleme mücadelesine girişiyor ve 2.likler çoğunlukla değişkenlik gösterebiliyor.Bu turdan sonra bir ihtimal Porto bir ihtimal de Sevilla dışında Fenerbahçe'nin turu geçmesi gerçekten bu sene çok zor,yanılırım umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Smoke said:
Siz önce Uefa'da ikinci tura çıkın sonra eğlenirsiniz.

Ya herkesin ağzında bir "kolay gruptan çıkmayı başardı Fener" teranesidir gidiyor.

PSV çıkar "eski psv değil"
İnter çıkar "eski inter değil"
CSKA çıkar "uefayı alan takım değil"

Zor grup olarak kabul edilmesi için küme düşen marsilya porto panionios austria wien falan mı olması gerek illaki...

İnşallah Barcelona falan çıkar da eskaza elersek burada "lokum gibi kura" "eski barça diil zaten" gibi klasik bahaneler uydurmak zorunda kalmazsınız.

İnter zaten grubu domine edecekti,eksik bir İnter'i yakaladınız güzel bir futbolla 1-0 yendiniz tebrikler.
PSV 2. torbanın tartışmasız en zayıf takımıydı bu kura da şansınız yaver gitti.
CSKA 3. torbanın orta halli bir takımıydı daha güçlüsü max bir Stuttgart gücünde olacaktı o yüzden farketmez,sonuçta Fenerbahçe'nin aldığı şey bir başarıdır ama gruptan çıktı bu kadar büyütmeye gerek yok,Olympiakos da çıktı Real'le aynı puanla,Rangers ve Shaktar'da az daha çıkıyorlardı,hatta Rosenborg'da...CL'de arada çıkan 0 çeken averaj takımları dışında (bu sene kievle bükreş biraz bu misyonu devraldı) çoğu takım birbirini son maça kadar eleme mücadelesine girişiyor ve 2.likler çoğunlukla değişkenlik gösterebiliyor.Bu turdan sonra bir ihtimal Porto bir ihtimal de Sevilla dışında Fenerbahçe'nin turu geçmesi gerçekten bu sene çok zor,yanılırım umarım.

hep boyle oluyor zaten.fener birini yenerse, dusustedir, ortalamadir, eksiktir vs. :)

bu arada bizim yendigimiz inter kadrosu, romaya 4 tane atmistir ve o "eksik" inter'in klubesinde figo, crespo falan vardir, belirtmek istedim.olympiakos kotu bir takim degil.avrupa sampiyonu olmus bir ulkenin takimi (soyle veya boyle) cikar tabi.o yedek dedigin kadronun ilk 11inin ne kadar ettigini toplasak fenerbahceden pahaliya cikar buyuk ihtimalle..

kagit uzerinden konusalim transfermarkt.de verilerine gore mesela.tamam bu veriler "resmi" degil tabiiki.ama sitenin kendi icerisinde tutarli olduguna inaniyorum..

takim deger
inter 293m euro
fenerbahce 89m euro
cska 87m euro
psv 84m euro

grupta inter disinda 3 takimda esit butceye sahip diyebiliriz buradan bakarak..bide uefa siralamalarina bakalim

4 Internazionale Ita 107.808
15 PSV Eindhoven Ned 81.995
36 CSKA Moscow Rus 53.920
66 Fenerbahçe Tur 36.791

bu grubun ilginc bir ozelligi butun takimlar liglerinde sampiyon olmus takimlardi.yani hepsi ulkerlerinin en iddiali takimlari.

2. torbanin gucsuzu, 3. torbanin ortalamasi..eksik inter..acaba interi ordada yenseydik ne olacakti merak ediyorum..inter zaten avrupada basarisiz denebilirdi belki
fener 4. torbadan girmemismiydi bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

birde bunun uzerine besiktas'in ve galatasaray'in gruplarina bakasim geldi.kotu niyetten degil gercekten merak ettim

takim deger
liverpool 281.150.000
porto 122.400.000
marsilya 104.550.000
besiktas 67.000.000

3 Liverpool Eng 112.618
13 FC Porto Por 89.107
39 Olympique Marseille Fra 51.706
50 Besiktas Tur 43.791

--

takim deger
bordo 84.700.000
helsingborg 13.950.000
panionios 18.700.000
galatasaray 75.350.000
wien 24.650.000

42 Girondins Bordeaux Fra 49.706
- Helsingborg (listede bulamadim)
128 Panionios Gre 16.415
97 Galatasaray Tur 26.791
86 Austria Wien Aut 30.104

besiktasin grubu buraya gore en zoru.takim degerleri baya bir farkli besiktasa gore..besiktasin 85-90 milyon euro eder bir takimla mucadele etseydi bu gruptan cikardi diye dusunuyorum..zaten herkes oyle diyor bazi yerlerde cok eskigi var .galatasarayin grubundan bahsetmiyorum bile, bordeaux var birtek..zaten oda avrupada zamaninda esen takimlardan.galatasaray'da cikar herhalde artik burdan.cikmassa cok komik olur
Sosyal ağlarda paylaş

fmea said:
birde bunun uzerine besiktas'in ve galatasaray'in gruplarina bakasim geldi.kotu niyetten degil gercekten merak ettim

takim deger
liverpool 281.150.000
porto 122.400.000
marsilya 104.550.000
besiktas 67.000.000

3 Liverpool Eng 112.618
13 FC Porto Por 89.107
39 Olympique Marseille Fra 51.706
50 Besiktas Tur 43.791

--

takim deger
bordo 84.700.000
helsingborg 13.950.000
panionios 18.700.000
galatasaray 75.350.000
wien 24.650.000

42 Girondins Bordeaux Fra 49.706
- Helsingborg (listede bulamadim)
128 Panionios Gre 16.415
97 Galatasaray Tur 26.791
86 Austria Wien Aut 30.104

besiktasin grubu buraya gore en zoru.takim degerleri baya bir farkli besiktasa gore..besiktasin 85-90 milyon euro eder bir takimla mucadele etseydi bu gruptan cikardi diye dusunuyorum..zaten herkes oyle diyor bazi yerlerde cok eskigi var .galatasarayin grubundan bahsetmiyorum bile, bordeaux var birtek..zaten oda avrupada zamaninda esen takimlardan.galatasaray'da cikar herhalde artik burdan.cikmassa cok komik olur

en güçlü grup değil bjkninki bjk şmpiyonlar ligine göre çok dandk bi takım. bkz arsen venger lol!
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
BJK'ye dandik dedin güzel de,gruptan çıkan takımlar arasında Schalke'den,Olympiakos'tan hatta Celtic'ten daha mı kötü bir kadro?...Neredeyse gruptan çıkacak olan Shaktar veya Rosenborg'la da mı karşılaştıramayız?.Olay takım olmakta,yoksa BJK dandik bir kadroya sahip değil CL için.

yapma abi allah aşkına yaa.. cl için iyi kadro dediğin takıma bak oyunculara bak peh..
Sosyal ağlarda paylaş

Sizde de zaten Lincoln, Linderoth, Hasan yoktu; BJK macinda hakem hatasi, X macinda sansimiz yaver gitti, Y macinda rakip takimin golu verilmedi, aslinda bok gibi oynuyoruz. Sirf sansli oldugumuz icin liderle aramizda bir puan var, sampiyonlar liginde rekor puanla ust tura ciktik, derbileri kazandik, falan filan. Iyi futbol falan oynadigimiz yok aslinda, burada iyi futbol oynuyor diyen GS/BJK taraftarlari da futboldan falan anlamayan FB yanlisi hainler.

At gozluklerini cikarmadigin surece seninle ciddi ciddi futbol konusmaya niyetim yok acikcasi, belirtiyim onu. Sadece GS taraftarindan cok AntiFB taraftari olman dikkatimi cekiyor, onun icin eglenceme bakiyorum laf arasinda :p

Hincal bile FB'nin oynadigi futbolu methederken "dandik gruptu iste cikamasalar ayipti" diye yorum(!) yapiyorsun, kendi takiminin durumunu hatirlatiyim dedim onun icin, igneyi kendine cuvaldizi baskasina hesabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Sizde de zaten Lincoln, Linderoth, Hasan yoktu; BJK macinda hakem hatasi, X macinda sansimiz yaver gitti, Y macinda rakip takimin golu verilmedi, aslinda bok gibi oynuyoruz. Sirf sansli oldugumuz icin liderle aramizda bir puan var, sampiyonlar liginde rekor puanla ust tura ciktik, derbileri kazandik, falan filan. Iyi futbol falan oynadigimiz yok aslinda, burada iyi futbol oynuyor diyen GS/BJK taraftarlari da futboldan falan anlamayan FB yanlisi hainler.

At gozluklerini cikarmadigin surece seninle ciddi ciddi futbol konusmaya niyetim yok acikcasi, belirtiyim onu. Sadece GS taraftarindan cok AntiFB taraftari olman dikkatimi cekiyor, onun icin eglenceme bakiyorum laf arasinda :p

Hincal bile FB'nin oynadigi futbolu methederken "dandik gruptu iste cikamasalar ayipti" diye yorum(!) yapiyorsun, kendi takiminin durumunu hatirlatiyim dedim onun icin, igneyi kendine cuvaldizi baskasina hesabi :)

Yok yok sizi Barca paramparça etmeden akıllanmayacaksınız. Bugün Gençler maçında hiçbir şey oynamadınız ya. Sivas olsaydı bugün 5 yerdiniz
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
BJK'ye dandik dedin güzel de,gruptan çıkan takımlar arasında Schalke'den,Olympiakos'tan hatta Celtic'ten daha mı kötü bir kadro?...Neredeyse gruptan çıkacak olan Shaktar veya Rosenborg'la da mı karşılaştıramayız?.Olay takım olmakta,yoksa BJK dandik bir kadroya sahip değil CL için.
abi porto macının 11'inde baki var yapma allaha sen ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya luinir hala nası bu foruma giripte yorum yazabilio anlamıorm ben ya
resmen baskalarını provoke ediyor sırf b.k atmak için girio baska takımların topiclerine yorum yapmaya calısıo sanki kendi takımı uefa da gruptan cıkmayı garantilemiş antik kuntik takımlara yenilmiş
g.t zoruyla gruptan cıkma şansı kalmamış
bugun gaste okuyorum gs bordo son macında yatmasın die lobisini kullanıcakmıs
siz bunlara kaldıysanız way halinize
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
Baggio Inter 4 stoper sakatla geldi, dandik CSKA'yı son dakikada berabere kaldınız, PSV zaten en önemli oyuncularını kaybetti, yıldızları Koevermans, en son maçta da yedek takımla gelen CSKA'yı yendiniz. Bana masal anlatma

pardon abi sizin UEFA şampiyonunuzunda 2miydi 3müydü as oyuncusu yoktu ne tesadüf ki sizede KOYDUK.Fatih terimin dediği gibi "6alatasaray eyer maça 11kişiyle cıktıysa bir sorun yoktur." :) sen oturduğun yerden ömrünün baharındayken karambole UEFA şampiyonu olan türkiyenin gururu takımını öv'e dur.Biz seni sonra nası olsa buluruz şakacı.Senin fenerbahçeyi kücümsücek veya avrupa başarılarına laf edicek hicbir potansiyelin yok anca böle forumlarda 2-3 satır laf yetiştirirsin ondan başkada bi.oka yaramazsın..senin türevlerinde olmasa zaten fenerbahçenin gruptan çıkmasına gerek kalmicak cünkü gazozun asidi kaçardı kapakta muhtemelen ziyan olurdu.Boşa kürek salla sen daha bakalım okyanustan seni kim kurtaracak.
Sosyal ağlarda paylaş

.."Toggie : bu arada bir üstteki mesaj alıntı yapılmaz evladım."

Sende evlatlarınla uraş ben burda Luinir'in anlija şekilde konusuyorum üstüne alınmana gerek yok :) kendisi hala bir UEFA Şampiyonu taraftarı ve dünyanın en büyük külüplerinden birinin taraftarı seni ilgilendiren bi satır yok cünkü o yazıyı sana alıntı olarak yapmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...