Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar açılırken açılan şeyler

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bilgisayarı ilk açarken açılan programları falan msconfig'den ayarlıyoruz onu biliyorum
fakat şöyle bir sorunum var, bilg açılırken son zamanlarda sürekli "Belgelerim" de açılıyor ve mscpnfig'den baktığımda listedeki hiçbirşeyle bağdaştıramıyorum onu
bunun nedenini bilen ve yardım edebilecek birisi var mı acaba?

bir de şu internette gezinirken, ya da bilgisayar içindeki dosyalar arasında gezinirken çıkan kısa ses varya "click sesi"=)
onu nerden kapatabilirim acaba bunu da söylerseniz sevinirim
teşekkürler şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

regedit'ten o gösterilen yere gidip silmen lazım onları. ama gerekli bir şey değil yani.

sslere bakarsak da ben sadece ilk ss'te şüpheli şeyler gördüm:

rthdcpl, alcmtr ve isimsiz olan şeyi başlangıçtan kaldır derim. msascui ne bilmiyorum windows defender diyor ama hayatımda ilk kez gördüm. jusched de javanın şeyi ama gerek yok ben kaldırdım.

diğerleri zaten yollarından belli işte programlar, ister kaldır ister kaldırma, ama ati ve neroları kaldırma sakın :P
Sosyal ağlarda paylaş

zamanlanmış görevlere baksana bi. belki oraya sızmıştır bilgisayar her açılışında belgelerimi aç diye. onun dışında görev çubuğua sağ tıklayıp özelliklerden başlangıç menüsünü özelleştirmeye gel orda gelişmiş ayarlar var, orda belgelerimle ilgili ayarlar var ama bilgisayar açılınca açılsın diye bişe yok sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:
bir de ordaki listedeki bazı şeyleri nasıl tamamen kaldırabilirim? mesele bittorent

bu tip programları bu menüden kaldırmaya çalışmaktansa,
direk gidip o programın ayarlarından "start up when windows start" özelliğini deaktife etmen.

bu şekilde o menüde de gözükmesini engellersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...