cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 arkadaşlar bilgisayarı ilk açarken açılan programları falan msconfig'den ayarlıyoruz onu biliyorum fakat şöyle bir sorunum var, bilg açılırken son zamanlarda sürekli "Belgelerim" de açılıyor ve mscpnfig'den baktığımda listedeki hiçbirşeyle bağdaştıramıyorum onu bunun nedenini bilen ve yardım edebilecek birisi var mı acaba? bir de şu internette gezinirken, ya da bilgisayar içindeki dosyalar arasında gezinirken çıkan kısa ses varya "click sesi"=) onu nerden kapatabilirim acaba bunu da söylerseniz sevinirim teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 İlk sorunun yanıtını bilmiyorum fakat 2. için: Bilgisayarım/Denetim masası/ses/ses efekti/program olayları/en aşağı geç/Dolaşmayı başlat/Ses efeti bölümünden (Yok) u seç Resim Olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 theridone teşekkür ettim abi, saolasın hallettim... bi de diğerini hallettimmi tamamdır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 msconfig de Tüm Microsoft görevlerini gizle yapıp başlangıç'ın bi resmini koyuver de bakalım bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 tmm biraz uzun oldu kaydıra kaydıra ss aldım bir de ordaki listedeki bazı şeyleri nasıl tamamen kaldırabilirim? mesele bittorent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 komut satırını biraz genişlet programların yüklü olduğu yerler yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 üstteki resimleri editledim orda komut satırları genişletilmiş olanlar mesela c/prog files'da bittorent klasörü fln yok ama yine de listede görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 regedit'ten o gösterilen yere gidip silmen lazım onları. ama gerekli bir şey değil yani. sslere bakarsak da ben sadece ilk ss'te şüpheli şeyler gördüm: rthdcpl, alcmtr ve isimsiz olan şeyi başlangıçtan kaldır derim. msascui ne bilmiyorum windows defender diyor ama hayatımda ilk kez gördüm. jusched de javanın şeyi ama gerek yok ben kaldırdım. diğerleri zaten yollarından belli işte programlar, ister kaldır ister kaldırma, ama ati ve neroları kaldırma sakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Gizli dosya vs. olarak muhakkak vardır. İyice araştır bende de vardı o. Edip: PrudenT in dediği gibi. O daha iyi biliyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 dosyayı silsen bile oradan silinmez onlar. dediğim gibi konum yazan yerin altındaki yerlere gireceksin başlat->çalıştır->regedit ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 rthdcpl realtek hd studio audio manager diye bişi,onboard ses kartıyla alakalı diğer2sini kapadım ama belgelerim hala açılıyor bilg açarken=) bir de normal açılmıyor belgelerim,açıldığında üst tarafta klasörler sekmesine basılmış şekilde açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sakın "başlat>>tüm programlar>>başlangıç" da bişeyler olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 orda da sadece ati ile ilgili birşey var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bi format herşeyi çözer.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 zamanlanmış görevlere baksana bi. belki oraya sızmıştır bilgisayar her açılışında belgelerimi aç diye. onun dışında görev çubuğua sağ tıklayıp özelliklerden başlangıç menüsünü özelleştirmeye gel orda gelişmiş ayarlar var, orda belgelerimle ilgili ayarlar var ama bilgisayar açılınca açılsın diye bişe yok sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 zamanlanmış görevlerde de yok başlat menüsü özelliklerinde de yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cavanagh said: bir de ordaki listedeki bazı şeyleri nasıl tamamen kaldırabilirim? mesele bittorent bu tip programları bu menüden kaldırmaya çalışmaktansa, direk gidip o programın ayarlarından "start up when windows start" özelliğini deaktife etmen. bu şekilde o menüde de gözükmesini engellersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bu belgelerimin açılmasını önleyecek yok mu aranızda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 abi belgelerimin yerini falan değiştir bari:D belki işine yarar. bendeki d sürücüsünde mesela x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar