Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voodoo Medicine

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

Voodoo Medicine Kadıköy bazlı, 2004 yılında Acid Reaction adlı gruptan tanışan Deniz Aydemir ve Tunç Pakman tarafından kurulan bir Hard Rock grubudur. Özellikle 80lerin Glam gruplarından çok etkilenmişlerdir. Kurulduğundan beri gerek coverlarıyla, gerek besteleriyle 80lerin bu glam ve hair metal tarzını yaşatmaya çalışıyorlar. Aralarında Taksim Dorock, Caravan, Bronx, Kadıköy Shaft'ın da bulunduğu 50den fazla sahneleri ve festival konserleri vardır.

Voodoo Medicine Myspace
Voodoo Medicine Facebook Grubu
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
yav said:
daha büyük bi popo bulursanız belki daha çok kişi gelir

vokalistin ve benim popom hatrı sayılır ölçüde büyük

gelicen mi yav ? :D

-Cleglaw- said:
tipler çok fena yalnız. ahah.

nolmus tiplere canım kardeşim? sen gel cuma günü dorock'a tiplerimizi gör ne kadar fena :)

CthuLhu said:
raşit askerde di mi hala?

halen askerde...

dokken, kiss, skid row, mr big, VAN HALEN, Def Leppard bilmeyene 1 konserde öğretiyoruz...

giriş beleş! siz yeter ki gelin bilgisayarınızın başından kalkın kendinize iyilik yapın...
Sosyal ağlarda paylaş

vokalin çoğunlukla sözleri unuttuğumu ya da mahsus salladığını düşündüğüm grup. kendisine burdan too young to fall in love'ı internetten şarkı sözlerini açarak dinlemesini tavsiye ediyorum.

arada bir icq sesi çıkarıyor başlarda güldüm falan ama çok yapınca sıkıyor insanı.

bir de elemanın sesi çok sağlam. ama şarkının başında alakalı alakasız o sesi kullanınca, şarkının gerekli yerlerinde rahat çıkamıyor, kasılıyor. eğer gerekmeyen yerlerde sesini boş harcamazsa, çıkması gereken yerlerde oha dedirtebilecek bir performans sağlayabileceğini düşünüyorum.

ama too young to fall in love lütfen çalmasınlar. o mick mars solosunu atmak biraz bir şeyler istiyor (anladınız) bunu gitarist arkadaşı küçümsemek için söylemyorum ama gerçekten çok zor bir solo, ve yapamayınca çok kötü geliyor kulağa.

başarılar dilemek düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

yorumlar için teşekkürler..

aslında bayadır adam akıllı çalışmayıp çıktıgımız bir performanstı, ön grup yüzünden plistteki şarkıların bir çoğunu çalamadık bundan dolayı bizim için çok iyi bir performans değildi.. çok eğlenildiği söylendi biz gene de temkinliyiz.

too young ın solosunda da o kadar büyük bi dalga yok aslında diğer şarkılara göre bence.. mesela dokken soloları daha zor bundan ama gitariste iletirim üstünde durur o da şu an cepten yiyor çünkü son zamanlarda (2-3ay) pek çalışamadıgını söyledi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...