Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Voodoo Medicine Kadıköy bazlı, 2004 yılında Acid Reaction adlı gruptan tanışan Deniz Aydemir ve Tunç Pakman tarafından kurulan bir Hard Rock grubudur. Özellikle 80lerin Glam gruplarından çok etkilenmişlerdir. Kurulduğundan beri gerek coverlarıyla, gerek besteleriyle 80lerin bu glam ve hair metal tarzını yaşatmaya çalışıyorlar. Aralarında Taksim Dorock, Caravan, Bronx, Kadıköy Shaft'ın da bulunduğu 50den fazla sahneleri ve festival konserleri vardır.Voodoo Medicine MyspaceVoodoo Medicine Facebook Grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 kadirden sonraki davulcunuzla dinlemek nasip olmadı daha..bir daha denk gelmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 neden 3.çoğul efe neden ? =p eet sağlam gruptur gidin dinleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 çünkü kopi peyst çalışır görkem. bi de ingilizceye çevir öyle oku anlican :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Her Cuma DOROCK sahnesindeyiz!! saat 21.00'de ehe! :Dgelin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 daha büyük bi popo bulursanız belki daha çok kişi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Deniz çok yakın arkadaşım olup , kendisiyle 2 senedir falan hiç konuşamamaktayız. Niye böyle oldu lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tipler çok fena yalnız. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 raşit askerde di mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yav said: daha büyük bi popo bulursanız belki daha çok kişi gelir vokalistin ve benim popom hatrı sayılır ölçüde büyük gelicen mi yav ? :D -Cleglaw- said: tipler çok fena yalnız. ahah. nolmus tiplere canım kardeşim? sen gel cuma günü dorock'a tiplerimizi gör ne kadar fena :) CthuLhu said: raşit askerde di mi hala? halen askerde... dokken, kiss, skid row, mr big, VAN HALEN, Def Leppard bilmeyene 1 konserde öğretiyoruz... giriş beleş! siz yeter ki gelin bilgisayarınızın başından kalkın kendinize iyilik yapın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu popolarla nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 popolar bu gece saat 21:00 'de sahnede arkadaşlar ;) hepinizi bekliyorum be a... pati toplaşması tarzı bişi olmaz mı olur ya... eeh.. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Quivalen-soth said: popolar bu gece saat 21:00 'de sahnede arkadaşlar ;) hepinizi bekliyorum be a... pati toplaşması tarzı bişi olmaz mı olur ya... eeh.. = olm facebook spamliosunuz paso ya ! sürekli inboxım sizin mesajlarla dolu! EFE KENDİNE GEL! asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sen de gel plx... gkn sçs bn... adsfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 vokalin çoğunlukla sözleri unuttuğumu ya da mahsus salladığını düşündüğüm grup. kendisine burdan too young to fall in love'ı internetten şarkı sözlerini açarak dinlemesini tavsiye ediyorum. arada bir icq sesi çıkarıyor başlarda güldüm falan ama çok yapınca sıkıyor insanı. bir de elemanın sesi çok sağlam. ama şarkının başında alakalı alakasız o sesi kullanınca, şarkının gerekli yerlerinde rahat çıkamıyor, kasılıyor. eğer gerekmeyen yerlerde sesini boş harcamazsa, çıkması gereken yerlerde oha dedirtebilecek bir performans sağlayabileceğini düşünüyorum. ama too young to fall in love lütfen çalmasınlar. o mick mars solosunu atmak biraz bir şeyler istiyor (anladınız) bunu gitarist arkadaşı küçümsemek için söylemyorum ama gerçekten çok zor bir solo, ve yapamayınca çok kötü geliyor kulağa. başarılar dilemek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yorumlar için teşekkürler.. aslında bayadır adam akıllı çalışmayıp çıktıgımız bir performanstı, ön grup yüzünden plistteki şarkıların bir çoğunu çalamadık bundan dolayı bizim için çok iyi bir performans değildi.. çok eğlenildiği söylendi biz gene de temkinliyiz. too young ın solosunda da o kadar büyük bi dalga yok aslında diğer şarkılara göre bence.. mesela dokken soloları daha zor bundan ama gitariste iletirim üstünde durur o da şu an cepten yiyor çünkü son zamanlarda (2-3ay) pek çalışamadıgını söyledi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 UP! Her cuma oldugu gibi bu cuma da bekliyoruz! Saat : 21.00! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 wass'UP! bekliyorum yarın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 herkesi bu cuma DOROCK bara davet ediyorum giriş beleş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 RedallHoor said: Quivalen-soth said: Bunun boş u varsa alabilirmiyim. -------- Şaka bir yana başarılar arkadaşlar, kolay gelsin ama kendinizi fazla kaptırmayın bu tür müziklere yeniliklere açık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 redall tam demek istediğini anlamadım = yeniliklere açık değil gibi bir görüntü içersinde miyiz? 80ler yapıyoruz cover tarzı olarak bizim tercihimiz bu yani alternatif yapmak isteyen o tarz cover yapıyor, prog. yapmak isteyen o tarz biz de bu tarz =) Myspace Sitemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Her Cuma saat 21.30 gibi Dorockta çıkıyoruz arkadaşlar 80's glam ve HardnHeavy sevenleri bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 çok güzel olmuş tebrikler bi ara yakalayıp dinliyim kadir ayrıldı mı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hala ayni mi abi, mekan degissin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar