LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 "şeriat nerde kaldı lol" diyenler gelip bik bik ötsün hadi! "Demokrasi" var ülkede değil mi ama :(:(:(.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Absolut said: Universitelerde ayrımcılığa neden olacak en basitinden. Kapalı açık kafeleri, çayırları, yemekhaneleri oluşacak bi anda. Ülkücü - Solcu cafeleri, çayırları varken de böyle deseler keşkem.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bugün türbanla giren, üstteki karikatürde gösterildiği gibi, yarın da kara çarşafla girmek isteyecek Ondan sonra durumun düzeltilmesi için biraz yeşil kan dökülmesi gerekecek, yazık olacak :/
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 GEd said: 3000 yil önceden kalma adetlerle ugrasıyoruz hala.öyle üniversitelerden ne hayır gelir zaten, iki tane bişi araştiriyim,öğrencilere daha iyi imkanlar sunuyum falan yok. böyle boş işlerle uğrasanlarin alayini .... gemiye koyucaksın ülke dışına bırakıcaksın. +1 diyorum.türkiye'de üniversite yok,üniversite görünümlü lise var.banane türbandan ya,giren girsin.ha türbana gıcığım o ayrı da, boş işler bunlar. trend gibi bişey oldu türban,çoğu insan da o yüzden takıyo.üniversitedesin ama siyasi bi sembolü olan bişeyi sırf trend olduğu için takacak zihniyete sahipsin, derler adama
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Penthesilea said: Dini sembollerin ozel yasamda kullanim haric tamamen yasaklanmasi gerekirken sacma sapan isler yapiyorlar. Sticky yapılacak yorum... +123456789
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 türban takan insanlar dinlerini belirtmek için takmıyorlar diye biliyorum. türbanı dini sembol olarak takanlarda vardır fakat, türbanı bir kadın cinsel bir sembol olarak görülmemek için ,iffetini korumak için takıyor.mini etegin niçin giyildigini hepimiz biliyoruz. sözlükteki faşistlere ithafen gene söylemek zorunda kalıyorum,ne ailemde nede yakınımda türbanlı kimse yoktur. benimde böyle bir düşüncem yoktur fakat, türbanı bu yüzden takanlarada saygı göstermek gerektir. türban yeni türemiş birşey degil kaç bin yıllık birşey,bunu kaldırmak imkansız.zamanla halkın bilgilenmesi,egitilmesiyle kendiliginden ortadan kalkabilecek birşey.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ooff şimdi kızların cogu türbanlı olcak başı acık olanlar kendini bişi sancak aha yine sap kaldık
Slat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 newdonis said: sözlükteki faşistlere ithafen gene söylemek zorunda kalıyorum O zaman git sözlüğe yaz buraya ne yazıyorsun?
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Slat said: newdonis said: sözlükteki faşistlere ithafen gene söylemek zorunda kalıyorum O zaman git sözlüğe yaz buraya ne yazıyorsun? Meali: Sözlük yazarıyım ben, elim kaydı, dilim sürçtü.
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 newdonis said: türbanı bir kadın cinsel bir sembol olarak görülmemek için ,iffetini korumak için takıyor. mini etegin niçin giyildigini hepimiz biliyoruz. bu kismi boyle yazman gerekirdi. simdi sana soruyorum, kravatin ne icin takildigini biliyor musun? erkek cinsel organina isaret eden bir aksesuar zira kendisi. mayo neden giyilir biliyor musun? denize girmek icin, beni sev demek icin degil. denize girerken turban kara carsaf takan "tipler" mi daha tahrik edici peki yoksa amaca uygun kumastan uretilmis, bedenin gunesten faydalanmasini saglayan kesimli mayolar giyenler mi? hangilerinin meme ucu gozukuyor? genelde kara carsaflilarin. neden? carsaf yataga serilir, onunla denize girilmez. fantazi ic camasirlari hangi amaca hizmet eder? cinsel hayata renk katmak, partnerini ateslemek icin. peki en cok fantazi ic camasiri alan kesimden haberin var mi? sanirim yok, cunku onlar iffetini koruyor.
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 newdonis said: mini etegin niçin giyildigini hepimiz biliyoruz. niye giyiliomuş.ben bilmiyorumda
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Onlar kravat takmaz, Ahmedinejad modeli... Gömlek açık kravatsız stil...
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 newdonis said: mini etegin niçin giyildigini hepimiz biliyoruz. hayir bilmiyoruz.. ne icin mini etek giyiliyor? kasarlik yapmak amaclimi? Turban? Hepimiz kadinlarin saclarini gordugumuz zaman aziyor, off sex objesi diye bakiyoruz dimi.Toplum icinde dini sembolden baska hicbirsey olamaz. Ayrica hepimiz cok iyi biliyoruz ki, bu sadece ulkeyi "Iran"a cevirmenin ilk adimi.Ataturk'un modernize ettigi ulkeyi Ataturk oncesine goturmekten baska birsey degil bu.
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yalnız biri mini eteğe ufaktan bir laf söyleyince forumda ki tüm erkek milleti ayaklanıo:D Neden giyiliyormuş gerçekten ya?
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Türbanı takta, kot mu giyersin, harley çizmeyle mi dolaşırsın, hilfiger kazak mı giyersin, eller ojeli, rujlu, makyajlı mı yürürsün farketmez. Türbanı taktın mı her şey affediliyor otomatikman. Vakko Türban her şeye bedel...
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bodrack said: Yalnız biri mini eteğe ufaktan bir laf söyleyince forumda ki tüm erkek milleti ayaklanıo:D Neden giyiliyormuş gerçekten ya? sen kavrayamamissin olayi, futbol sortu da mini etek kisaliginda mesela. biraz dusun. erkeklerin pacalarindan sarkicak uzuvlari da var hem.
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bu iğrendirmekten başka işe yaramıyor pwn:/ Mini etek varken oyss:)Kim mini eteğe laf etti lan alırım aklını! "When i become fuhrer, i will make all female personnel in the military wear miniskirts!"
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sen bundan igreniyorsun da turkiyede milyonlarca insan her hafta o kisa sortlarla kosusturan zencileri izliyor, buyuk de keyif aliyor. kisa sortun sagladigi hareket ozgurlugu ve rahatligi ekle bir de simdi denkleme.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sorun da o zaten birilerinin ne giydiğine karısmak türban takan takmayan birinin aynı veya farklı giyinmesi neden insanları rahatsız eder ki saçı açık biri açık bişey giymedi diye kıvranıyor musun veya türban lı biri, açık bişey giyse farkı ne oluyor türbanı takan da, dar veya bol bişey giyinen de kendisi başkalarına ne oluyor
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 pwnbot said: sen bundan igreniyorsun da turkiyede milyonlarca insan her hafta o kisa sortlarla kosusturan zencileri izliyor, buyuk de keyif aliyor. kisa sortun sagladigi hareket ozgurlugu ve rahatligi ekle bir de simdi denkleme. mini etek ne sağlıyor bu denkleme? Tamam çok estetik. Ben de severim. Ama ne bileyim ya... Hassas konular bunlar forumda konuşarak da olmuyor ki. Yüzyüze konuşsak acaip güzel bi tartışma olurdu.
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 pwn banane şortlardan abi ne denklemi kurmaya çalışıyorsun anlamadım ki:D Benim tek söylediğim şey mini etek rulz! Bu kadar basit ne die denklem yaratıosn başıma!
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Biz türban üniversitede vb. diye tartışırkene türban çoktan ilköğretim ve lise seviyesindeki okullara girdi bile. başta coşkun ve asfa gibi dinci okullarda türbanlı öğrenciler eğitim görüyor. imam hatiplerde default bir türban stili var. tüm kızlar aynı türbanı takıyor. bu geçen eğitim öğretim yılında bu kadar çok değildi. bu sene her tarafta görmeye başladım.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sorun kılıkta kıyafette değil ki, dini sembol olmasında. yani müslümanların dini sembollerine izin vericeklerse diğerlerine de vermeleri gerekir. ne biliyim ben satanist olsam ters haçmış ters pentagrammış filan onlarla dolaşsam sorun çıkmazmı? ya da ne biliyim şamanistim diyelim, sırtımda totemle okula girmeye kalkışsam kabul ediceklermi?
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 imam hatip te zaten kızlar default türban takıyor 5+3 = 8 olmadan önce mesela, ortaokulda da takılıyordu şimdi sadece lise kaldı gerçi
Öne çıkan mesajlar