Trasty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Fener Tribünü ile Galatasaray Tribününü kıyaslamak gülünç Geldi .. Beşiktaş Tribününe lafım yoktur Ses açısından fakat Galatasaray Tribünü nasıl kendini Fenerbahçeye Rakip görür bu gerçekten komik bir mevzu .. Gerçi arkadaşlarada hak veriyorum.. Şu Topic'in genel sonucunu soyluyorum : Kuyruk acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bjk tribunu disinda hepsi yalan -gsliyim (ezberleyin artik onu da ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Trasty said: Fener Tribünü ile Galatasaray Tribününü kıyaslamak gülünç Geldi .. Beşiktaş Tribününe lafım yoktur Ses açısından fakat Galatasaray Tribünü nasıl kendini Fenerbahçeye Rakip görür bu gerçekten komik bir mevzu .. Gerçi arkadaşlarada hak veriyorum.. Şu Topic'in genel sonucunu soyluyorum : Kuyruk acısı Ayy ayy kuyruk acısıymış, Fener seyircisi ile kıyaslanmazmışız. Daha dünkü çocuğa bak hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 üzgünüm ama burada dünkü çocuk sensin (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben takımı adına söyledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben senin adına söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben ad olarak kast etmedim ki en başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 kendi adınıza konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 pruent gitme çocugun üstüne:)her gelen vuruyor gs ye,helsinborg,derby derken adamın sevineceği bir tek stad kalmıs,onunla sevınırken bıle fb ye camur atma geregi duyuyor. İnsallah gs stadını sorunsuz yapar da saracoglunun yanında güzel bir stad daha kazanır ülkemiz.hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 fenerli teröristlerin videosu neden konuldu bu topağa anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 amaan sdk yarısı yaptgnz seye bak. taraftar yarışı yapçaksanız ne bjk ne fb ne gs karşıyaka göztepe bursa ankara derim cehennem için anca =) 2 maç yenilince gördk büyük bjk taraftarını ana avrat düz gidiyodu kendi takımına daha geçen ay bu mu taraftarlık.. gs içinde aynı şeyler geçerli. futbol bitti ya. artık böle holiganlığa ota boka vurun. bjk taraftarı süeprdir yaa arkadaşlar . iskeleden iner kral taraftar sevgilsinin yannda parkta oturan fenerliyi döverler çoluk çocuk döverler. kral taraftarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 abi su bjk taraftarı büyük taraftar falan diyonuzda sadece bağırıyorlar abi bjk taraftarı değil mi her kaybedilen puan sonrası futbolcusuna yöneticisine ana avrat söven.nasıl büyük bi taraftar oluyor böle bi grup hala anlamış değilim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 önce bi büyük taraftar nasıl olunuyor onu acıklayın. ona göre secelim biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 toggie said: önce bi büyük taraftar nasıl olunuyor onu acıklayın. ona göre secelim biz de. lvrpl. brca. rosenborg . vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 samiyen tribünlerini saraçoğlu tribünleriyle kıyaslamak aptalca... kıyaslansa kıyaslansa en fazla telsim tribünüyle kıyaslayabiliriz samiyeni. sonuçta kapasiteleri neredeyse aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 elektronik ıslık kullananları niye karsılastırıyosunuz hakkaten ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 toggie said: elektronik ıslık kullananları niye karsılastırıyosunuz hakkaten ayıp ama. ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yetemedin mi? anlayana sor. bu arada bir üstteki mesaj alıntı yapılmaz evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 toggie said: elektronik ıslık kullananları niye karsılastırıyosunuz hakkaten ayıp ama.ahahahahahahahahhahahahahahahahhahahah(ağzımla güldüm)puhahahahahahhapasahsahphappdhdashdhhhahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahah(kıçımla güldüm)elektronik ıslık ha çok yaratıcısın toggie amma salladın ya daahdhsahdhahsd kıskanclığın bu kadarı yani pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ne o lucifel elektronik islik yokmu diorsn kadıkoyde:) lol. bişeyin tartişmasini yapmaya gelmedim ama ali samiyeni telsim tribünüyle karşlaştran arkadaş 2 hafta once kadıkoydeki maçı izlememiş galiba.maçın büyük bi kısmında gs taraftarının sesi duyuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben bu sene ve gecen sene butun iç saha maçlarına gittim duymadım elektronik ıslık nasıl oluyor peki gayet normal ıslık var stadda he evet gs maçın için dediklerin doğru kimse bağırmadı ama cska macına gittim 52.500 kişi hep birlikte bağırdığı zamanlar oldu maçın genelinde ise migros ve telsim bağırdı.sefa yı her ne kadar kimse sevmesede artık maçlara gelecek ve tribünü bir organizasyona sokacak o yüzden fb taraftarıda artık daha çaoşkulu biçimde tezarühat yapacaktır.ama telsimle ali samiyeni karşılaştırmak doğru değil fakat gs taraftarının bütün maç yaptığı 1 tezarhat var oda cimbombomum benim biricik sevgilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Emivoz said: ne o lucifel elektronik islik yokmu diorsn kadıkoyde:) lol. bişeyin tartişmasini yapmaya gelmedim ama ali samiyeni telsim tribünüyle karşlaştran arkadaş 2 hafta once kadıkoydeki maçı izlememiş galiba.maçın büyük bi kısmında gs taraftarının sesi duyuldu. fener taraftarı heyecan bile yapmıyo halinize acıyın o zaman okadar sıradan bir maç ki kimse izlemiyo bile artık SONU BELLİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 GS 0 - Helsinborg 0 Maç baslıyor.. Dört seneee üstüste şampiyon olduuuukkk , Avrupanın kralıı olduuk. GS 0 - Helsinborg 1 Dört seneee üstüste şampiyon olduuuukkk , Avrupanın... GS 0 - Helsinborg 2 Dört seneee üstüste şampiyon old... GS 1 - Helsinborg 2 Dört seneee üstüste şampiyon olduuuukkk , Avrupanın kralıı olduuk. GS 1 - Helsinborg 3 Dört seneee üstüste şampi... GS 2 - Helsinborg 3 Dört seneee üstüste şampiyon olduuuukkk , Avrupanın kralıı olduuk. Maç Bitti. Dört seneee üstüste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ahaha muhakkak baal muhakkak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Vaktiyle çok geride kalmış olmanın acısı 100 yıl geçse çıkmaz artık bu fenerden heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar