BaaL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ilk videoyu izledim şu saçma saçma tartışmaları okudum birazda diyorum ki davul mavul anlamam, baget maget görmedim tutmadım ama göz var nizam var, adam soldaki zili düşürdükten sonra sağdaki zile vurmaya başlıyor bide siz gelip "kendi stilini yaratmış" diyosunuz ? allah canı sıkılan insanların yardımcısı olsun ne deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 abi anamadim adam gayet guel caliyo ki? yane davul tadinda zurnaya eslik ediyo herif bateirly daha napsin herif kendini gelistirmis gayetde guzel caliyo zili dusunce mecburen dier zille dvm ediyo bu adam kac par alaiyo kac bogaz besliyo bi fikrini wa ri gotunuzden kil aldirmiyo gitsin daha iyi davul alsin baget alsin diyosunuz ala ala sanane ulan adam istedigi gibi calar istedigini calar hatta iddaliyim su patideki bateri caliyorum diyen bebelerin cgundanda iyi calar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Heh evet evet ondan. Sizene lan adam istediği gibi çizer projesini,kolonları koyar,mimarlık yapar.Kendisini geliştirmiş inşaatlarda gezerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ne kadar güzel kendini geliştirmiş..aynı baterist harun.. bi ataklar eksik..ritm duygusu aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 BonePART said: abi anamadim adam gayet guel caliyo ki? yane davul tadinda zurnaya eslik ediyo herif bateirly daha napsin herif kendini gelistirmis gayetde guzel caliyo zili dusunce mecburen dier zille dvm ediyo bu adam kac par alaiyo kac bogaz besliyo bi fikrini wa ri gotunuzden kil aldirmiyo gitsin daha iyi davul alsin baget alsin diyosunuz ala ala sanane ulan adam istedigi gibi calar istedigini calar hatta iddaliyim su patideki bateri caliyorum diyen bebelerin cgundanda iyi calar o adam ayda 2 milyar falan para kaldırıyor ve kendini gerçekten geliştirmek için hiçbir şey yapmıyor. sen git bi bateri başına otur, harun gibi bagetleri kafana kadar kaldırarak vur oraya buraya, sen de yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bu baterist hatun ne bicim bir fantaziymis, ben de topic'i oyle okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 PrudenT said: BonePART said: abi anamadim adam gayet guel caliyo ki? yane davul tadinda zurnaya eslik ediyo herif bateirly daha napsin herif kendini gelistirmis gayetde guzel caliyo zili dusunce mecburen dier zille dvm ediyo bu adam kac par alaiyo kac bogaz besliyo bi fikrini wa ri gotunuzden kil aldirmiyo gitsin daha iyi davul alsin baget alsin diyosunuz ala ala sanane ulan adam istedigi gibi calar istedigini calar hatta iddaliyim su patideki bateri caliyorum diyen bebelerin cgundanda iyi calar o adam ayda 2 milyar falan para kaldırıyor ve kendini gerçekten geliştirmek için hiçbir şey yapmıyor. sen git bi bateri başına otur, harun gibi bagetleri kafana kadar kaldırarak vur oraya buraya, sen de yaparsın. Çok doğru söylemişsin,ekleyeceğim bişey var sadece,düğünler genelde böyle meydanlı sazlı sözlü.Bunlarda o taraftaki davullu 2-3 gruptan biri oldukları için daha tercih edilebilirler heralde.Yani kısaca diyeceğim şu ki,şu şartlarda 2 milyardan çok daha fazla kazanıyolardır eminim.İş başına alınan 200 ytlyi küçümsemişler,birisi herkes 200 alırken harun 400 alıyo demiş.10 işe gitse bir ayda eder 4 milyar :) Ki dediğin gibi geliştirmek için kendini hiçbişey yapmadığıda ortada.Benim dediğim olayda buydu işte. Mecbur kalırsın,inşaattada çalışırsın,tuvalette temizlersin okadar boğaza bakarsın.Ama bukadar para kazanırken,kendini geliştirme adına bişey yapmıyosa,ozaman bu adama "buşartlarda ancak bukadar geliştirmiş kendini" diyemeyiz.87395 kere dedim daha nediyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sonuçta talep varsa arz edersin. O adamı dinleyenler bunla yetiniyorsa fazlasına gerek yok ki. Zorla da verilmez ki bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Elbette,ama şöyle bişeyde var,kimse bu işi icra eden adam kadar bu işi anlamayabilirde(hoş gerçi bu arkadaşında nekadar anladığı ortada).Oyüzden kimse gelip senden ne fazlasını nede azını talep etmez :) müzik böyle bişey değil,yetenekli evet,ama yontulmamış o ayrı bi olay.Yani olayın tekniğine dinleyici karar veremez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ne saçma bir tartışma yahu. Adam Dream Theater'da çalmıyor ki "Kendimi geliştireyim, über olayım" desin. Düğünde davul çalan bir amca, ayda 4 milyar para da kazanıyorsa helal olsun derim ben bu amcaya. Kasmayın yani "müziğin standardı" diye. Müzik ilk ortaya çıktığında "standart" mı vardı allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 niye insan kendini geliştirmek istemez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ehuh,dream theater'da çalan adamın daha fazla kendini geliştirmesine gerek yok heralde.Çünkü mike portnoy zaten berklee mezunu bi adam.Bu işe adamış kendini,senelerini vermişte Mike portnoy olmuş. İlla "eniyi olcam" diye bi amaçla yada Mike Portnoy'den iyi olcam diyerek kendini geliştirmesine gerek yok."Müzik yapmak" içinde kendisini geliştirmesi lazım heran.Müzik sadece kelimelerde yazıldığı gibi,yada pratikte basitçe duyulduğu kadar basit bişey değil çünkü."Ne varki la bende yaparım bunu" denecek bişey değil yani. Nasıl mühendissen bu işten para kazanıyosan,sorumluluklarıda varsa bununda sorumlulukları var,yarım yamalak okuduysanız daha açıklama yapamicam yazdım yukarda uzun uzun.Müziği standartlaştırmaya çalışmıyoruz,standart teknikleri olan bi enstürmanın çalımından bahsediyoruz. Yoksa arkadaşında dediği gibi,eline sopaları alıp,yarım metre havaya kaldırıp,hızlıca vurabildiği kadar vuran,azcıkta ritm duygusu olan herkes bu adam kadar çalar. Ayda müzik ile 4 milyar kazanıpta,kendine 2 çift baget almayan,bi hihat almayan adamın alnından ne öpcen?Otursunda utansın kendinden.Benim bi davulcu arkadaşım var,kendisi bu işi sevdiği için ve para kazandığı için yapıyo.20 milyar borcun içinde gidip yamaha,stage custom davul aldı herif.Ha bu adamda gitsin alsın demiyorum ama okadar para kazanıp,kendine bi hihat yada 2 çift baget bile alamıyosa yuh yani,söylenecek lafım yok. Ayrıca müziği standartlaştıran sizlersiniz benim fikrimce."Adam gayet güzel çalıyo,ritimde tutuyo valla helal,4 milyar kazanıyosa alnında öperim" diyebiliyosanız bukadar açıklamanın üzerine halen,bu işi bu derece basite indirgiyebiliyosunuz demekki. Tabi zaten müzik nedir ki?Eline sopa alıp davula abanan herkes müzik yapabilir.Dünyanın heryerinde bulunan,bu işin okulları falan,para harcamak ve vakit kaybetmek için açılmış,gereksiz eğitim kurumları zaten.Kapansınlar,allah belalarını versin o kurumların,o kurumlarda okuyan,senelerini veren yüzlerce profosyonel müzisyenlerinde,gereksiz insanlar.Ne gerek var bukadar kasmaya,al eline 2 sopa,bulduğun ilk davula saldır,budur olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ayrıca şunuda ekleyim,bi konservatuvarda okuyan öğrenci günde enaz 2 saat enstürmanına çalışır(8-12 saat arası çalışan psikomanyakları saymıyorum bile).1 gün çalışmazsa performans kaybı yaşar.Bu davulda da aynıdır.O kadar stick control'üydü bilmemnesiydi,tekniği özelliği var.Baget'i tutmanın bile bi adabı var.Hergün düzenli çalışan adam,hep performansı enyüksek seviyede çalar,rahat çalar.Mesela müzik yapan insan,sadece tek bi tarzı dinlerse kendini geliştiremez,olduğu yerde sayar durur. Bi örnek daha veriyim,kafasında güzel şeyler olan ama tekniği çok zayıf olan bi davulcu arkadaşım daha vardı.1.5 seneye yakın çalıştık.Sonra bıraktı biara davulu,derken stüdyo açtı.Herif hergün oturup çalışmaya başladı stüdyoda.Kendini okadar geliştirdiki,şuanda çok tutulan bi davulcu.Ve geçen günlerde "çok geliştirmişsin" dediğimde bana dediki,"hiç çalışmıyodum eskiden,ama anladımki bu iş çalışmadan olmuyo,gelişemiyosun,yerinde sayıyosun".Aynı olay,eleman yerinde sayar durur böyle dünya körü.Üstünede "ne çalışacam lan,adım güneydoğunun en hızlı davulcusu,eline veririm o bagetleri,kralı gelsin" diye bi zihniyet edinirse zaten,günün birinde sönüp gider davul davul diye.Sonra ne meslek yapar allahbilir. Alın bakın,nekadar geliştirmiş kendisini,şarkıda söyleyebiliyo,dans bile ediyo şarkı söylerken.Bunu yapabilmekte bi yetenek,patide benim diye birsürü danscıdanda,şarkı söyleyendende dahada iyi hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ahah küsküllü bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 çarpık batılılaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ahmet kaya söylüyo yanlız eleman. herif harbi yardırıyo helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 topikin başından beri portnoy yakıştırması yapılıyor haruna yanlışınız var harun aslında mastodon'un davulcusu...ciddiyim...aşağıdaki video'nun 26. saniyesindeki trampete girişme atağıyla kendini hemen belli ediyor harun. http://www.youtube.com/watch?v=2BiOITZHC8I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 of gitaristin silverburst ü var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 @proggorp ahahahahah süper ya. aynı harbiden. alaksız bi yerde trampete girişti hayvan. ahahahaha adından belli parçanın, "mother puncher". of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yav said: ohahahae yalnız iyi çalıyo be abi, kendine ait stili var adamın takdir ettim. o.o yalnız muthiş bi stil nu videoyu izleyince bi anda muslum gursesi bateri calarken hayal ettim de :D yuhh artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ülen baterist hatun okuduk iymi:) Buna yorum falan yapılmaz heralde geeeç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben de hep baterist hatun die okuyup giriorum ama bakiorum herşey erkek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 kıskanmayın adamın stickcontrol'ünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 varmı ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar