CANAVAR EROL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 SİZCE HANGİ LİDER DİĞERİNDEN DAHA ÜSTÜN ÖZELLİKLERE SAHİP? BANA GÖRE SORUNUN CEVABI ALEMLERE RAHMET HAZRETİ MUHAMMED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bu bir feketir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 denize düşse hangisi kurtarır diye sormanı bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 THIZ PERSAN, NEED HEELIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Kıyaslanmaları bence yalnış biri ruhani bir lider diğeri ise tamamen dünyevi bir lider, ortak özellikleri ve farkları olabilir ancak ikisininde yerleri ayrı, yaptıkları işler aynı ancak yolları farklı mesela ikiside barışı insanlığa öğütlemiş ama biri kutsal bir insan diğeri ise yaptığı büyük hareketlerde doğru zamanda doğru yerde olabilmeyi başarabilmiş büyük bir lider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Black Jesus yonetir Black Jesus be down wit' dis sheeeet! said: Yo Yo Yo! Wut' it iz mutha fucka! Black Jesus iz like da bomb. Fo' shizzle my nizzle! So boi wut up? Y U B frontin? I'm down wit' Black Jesus like im down wit' da big G-man. U dig? If u aint I'll show U how my pimp hand is way strong. Kick yawl down 2 tha H-E-L-Lizzy. Best chickity-check yo self before you wreck yo self, fool. Word. SOLID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 gheorghe hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 çocum seni forumtrden spamle mi attılar buraya? nerden düştün? nasıl konu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 KENAN EVREN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 oylar bana kanküler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 OrÇun teh kankamatiQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 benim babam hepsini döver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 zavallı fake. pis şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Söyle babana şu çocuğu da dövsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 şakamısın abi sen akşam akşam =) böyle sorumu olur ? ikisini bence karşılaştırmak yanlış olur..görevleri ve kulvaları farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Atatürk her alanda basar geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Javascript mcript spam bişeyler diyo sistem mesaj attırmıyor bana. Terbiyeni takın sistem script sana benzer, spam de sana girsin. Füze sedat strikes back demek istiyorum. Bide benim adayım g-man. Uzayı ve zamanı bükebiliyor. Hl3de onu kesicez boss olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ataturk pati cok yavas biri speed acsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Sırf bu yüzden üye alımları durmuştu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Biri lider diğeri peygamber karşılaştırılmaları yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar