thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yıllaaar önce bir oyun oynadım, oyuna dair hiçbirşey hatırlamadan sorduğum için küfür yemem de olası ama aklımda kalan 2-3 ufak şeyi söylücem. bi rally türü, hayır colin mcrae serisinden değil, oyunun isminin içinde rally kelimesi de geçiyordu hatırladığım kadarıyla. windows 98in çıktığı zamanlardı sanırım. hmm başkaa, strafe left right flaan diyordu sanırım copilotumuz. hava şartlarını falan seçebiliyoduk silecekler falan çalışıyordu. araba zarar falan alabiliyordu, motoru bozarsan gg oluyodun. electrics damaged diyodu farlar sönüyodu karanlıkta gitmen gerekiyodu falan. bulana veya getirene tam yüz bin lira veriyorum! isim/screenshot türü şeylerinizi bekliyorum hatırlamama yardım edecek? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sega Rally diyor içimden bir ses, bir başka ses ise o oyunda o kadar gerçekçilik yoktu diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 screamer rally? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Eğer yarış sırasında benzin de aldığın ve en büyük sorunu vites kutusunda çektiğin oyunsa: rally98 di ismi ama net te bilgi yok hakkında. Bu arada hala bence en güzel yarış oyunudur. Hesap numaram :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 arcane said: Sega Rally diyor içimden bir ses, bir başka ses ise o oyunda o kadar gerçekçilik yoktu diyor :P Bende sega rally diye düşündüm. Şu aşağıdaki resim birşey çağrıştıryor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 v-rally olabiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bende v-rally demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 98-99 yıllarında oynadıysan büyük ihtimal v-rally dir,o zaman baya tanınmıştı bu oyun,ama hasar olayı varmıydı onu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 oha başlık açıp kaçmışım, unuttum kusura bakmayın :D hiçbiri değil sanırım arkadaşlar :( hepsini oynadım biliyorum falan ama, ııh değil söylediğim. sanki böyle 100 yıl ileriden gelmişler ve asrın oyununu yapmışlardı adamlar :D abarta abarta bi hal oldum ama :/ bi bulsam, size de tavsiye etsem hani falan, o amaçlıydı başlık. başka fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben de bişi hatırladım böyle rally championship gibi bi ismi vardı sanırım aynen dediin gibiydi.. oynamıştım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 screamer veya screamer rally yazan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mobil 1 Rally Championship olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 adamın dedii oyunu anladım, adını hatırlamıyorum ama :D aynı oyunu düşündüümden eminim de. ehahha edit: bi dk ya, galiba rally championship idi adı oyunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kaynak Mobil 1 Rally Championship. Zamanında harbi iyi bir oyundu bahsettiğiniz oyun buysa elimde mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bahsi geçen oyun rally championship. hakkaten çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 mobil 1 yoktu yaw o oyunun basinda? yani benim oynadigimda yoktu.. ben hep subaru alirdim, asfalt pistte feci giderdi ehe.. :D bide sey cok severdim, cakilli pistte arabayi alcaltip altini dagitmayi ehehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Yemin ediyorum ben aklımdan'da bu oyun geçiyodu bunun dışında hiç bir rally'yi sevememiştim. Adını bende tam hatırlamıyorum ama rally championship 2000 yada daha eski bir versiyonu olabilir. Ayrıca co-pilot Easy right,easy left fln diyordu Hard left,right diye'de anırıyordu :) . Her parkur arasında arabamızı tamir etmek için zaman veriyordu bazen öyle azdiki bu zamanlar düşünüyordun motorumu tamir etsem elektriğimi diye. Gece lambasız araba kullanmak zorunda kalıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 o "haaaaardddd left" i hala zaman zaman araba kullanirken falan bende aniririm.. unutamadigim bi muhabbettir.. en bombasi da ayni makinada multiplayer olarak oynanabiliniodu.. superdi ya.. baska rally oyunu oynayamadim.. sevemedim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 yok aranan oyun rally championship, mobil 1 çok sonra çıktı. 2000 falan da deil hatta, sadece rally championship...ahada gamespot sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya kapağında sarı ibiza olan oyunu soruyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ı-ıh o dediin mobil 1 ok tamam. ama anlattıı oyun o deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 masticore ve mr_hand, allahsınız :) madem bulduk, tavsiye ediyorum dibine kadar diyim, çok çok da teşekkürlerimi ileteyim ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 1997de çıkmış virgin tarafından, emuleü şurayı burayı aradım ama bulamadım. bunu bulabilecek veya elinde olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 thelegbra said: sanki böyle 100 yıl ileriden gelmişler ve asrın oyununu yapmışlardı adamlar :D colin mcrae rally 2.0 ı oynadın mı? sene 2008 ve hala süper bi oyun. o sıralar bende onun için bu şekilde bi tabir kullanıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=5978081 burda satılık var d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar