Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 said: Paticik Fotograf Yarışması vol.01 konu: “soğuk” (a.k.a: “soğuk” kelimesi sizde neyi çağrıştırıyorsa, onu yansıtmakta serbestsiniz.) süre: 7 gün (02.12.2007 – 09.12.2007) oylama süresi: 7 gün (09.12.2007 – 16.12.2007) kurallar: manipüle edilmiş fotograf yok. stock photo kullanmak yok. 800x600px den küçük fotograflar yok. ödül yok. sıra oylamada, bir hafta sürecek. oy vermek istediğiniz kişinin adını direk bu konunun altına yazın, güzel olur. P.M, veya başka türlü oy kabul edilmeyecek, sadece burası. ilk yarışmadır diye ilgi göstermediğinizi umarak, alfabetik sıraya göre katılanların fotograflarını aşağıya diziyorum. [hr] [hr]Charsi [hr]Ferrero [hr]mutos [hr]Sufi [hr]unac [hr]yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sufi ve mutos arasında gidip geldim ama yamuk komposizyon galip geldi :P Oyum Sufi'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sufi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 charsi ve ferroro nun resimleri ile diger sanatların aynı yarısmada yarısması diger sanatçılara hakaret bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Öha herkes töte rep vermiş :P Ben şuan üşüdüğüm için Recall06'ya rep verip "unac" diyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Benim oyum Sufi'nin çalışmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 oyum sufinindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mutos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sufi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sufi yav arasında kalıp yav'daki gibi bi sürü fotom olduğu ve çekmesinin çok zor olmadığı için. sufi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bi de ilk 2 foto neresiyle soğuyu çağrıştırıyo çözemedim. unac ın ki de bildiğin sıcak yaws. sanat bu olmalı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mutos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 charsi diyorum. Charsi said: yorucu maçtan sonra buz gibi bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mutos ile sufi arasında karar vermek mümkün değil sanırım ya mutos diyorum yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mutos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sufi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 SUFİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sufi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mutos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sufi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sufi'nin foto guzel ama cok klasik gibi geldi. mutos diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buZZeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ee...hicbiri soguk degil ki bunlarin? yav disindaki katilimcilarla soguk anlayisimiz farkli baya. yav olsun o zaman.(unutmusum patiyi resmen internet kesilince, yav agzini kocaman acan adam linki verdi de hatirladim :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar