mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yer: Kizilay Karanfil Sokak Dost Kitabevi onu Saat: 14.00 Tarih: 08.12.2007 Gelenler Baluu ivy Black_Lupin mADmaXimus Gelicekler bana ozel mesaj atsin ki sizi de bekleyelim orada ayrica listeye ekleyelim Cekinmeyin gelin arkadaslar tanisiriz kaynasiriz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Aksama gidip, Fenerbahce - Galatasaray macini da izlicez... Sonradan gorup de gelmek isteyen olursa da, beni arasin : 0506 340 56 08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Dun gece paticik kapandigi icin, kimse gormedi tabi basligi, edit yapilmiyor da Mactan 1-2 saat once bulusucaz 14.00de degil, millet uyanamadi :D siz baluuyu arayin ustteki telefondan nerede bulusacagimizi felan soyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yazık mı oldu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yaw tekrar yapalım buluşma.. Öle az kişiyle de olmaz. 1 hafta sonrasına falan ayarlayalım 20 kişi olalım en az ? ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Laraken said: yazık mı oldu nedir? ne yazik olacak lol, biz bulustuk :D Macimizi da izledik.. Hatta liseden arkadasimla bile karsilastim, hatta geceyi beraber gecirdik.. VE hatta cok guzel bi profiterol yedik. Paaaatliiicaaan !! :D Kill olur gene bulusuruz, yakinda bi paintball zirvaligi var, ona gelirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Laraken said: yazık mı oldu nedir? valla olmadı hele benim açımdan hiç olmadı maç izledik ki yendik =) yemek yedik oturduk sora biz ayrıldık gezdik gezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 KillJoy said: Öle az kişiyle de olmaz. 1 hafta sonrasına falan ayarlayalım 20 kişi olalım en az ? ha :D hayal görmeleyelim :) 25 kişi yazar 20sinin işi çıkar genelde heh := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ohoo paintball way ilgimi çeker :) Bilkentte olursa %99 bilkent dışında olursa %89 gelirim şimdiden söliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 anam o iş yatti, ankara beni baydi, istanbul'a kaciyom 18 inde, bakalim istanbul tayfasi bagrina basacak mi bizi :D Bogazicinde içerken bulabilirsiniz korkmayin, evcilleştirildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ankara'da bulusma olmaz zaten, ben yokum artik :D Ben olmayinca kimse gelmez:P ha tabi bi bulusma gerceklesecek olursa, millete gaz veririm gitmemeleri icin onu da sabote ederim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 çocuk musun temmuz bu ne hayal kırıklığı ne hırs aradın bizi de buluşmadık mı illa milleti mi toplıcaksın zorla isteyen geliyor zatn anaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 lol? yukarida yazilanlarin hepsinin geyik oldugunu anlayamamis biri galiba cocugum, hayallerim kirildi, aglamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 lol? yukarida yazilanlarin hepsinin geyik oldugunu anlayamamis biri galiba eheh yerim! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ağlama temmuz bizim evlerde yakın,bosver onlar gezsin tozsun,sende pcyi topla kaç bize,multiplayer counter,crysis,command conquer türevleri,warcraft falan atalım.Kesmezse kız atalım eve :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bak baaaaaakkkkkkkkkkkkk kız atalım eve diyenin karısı var sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Niye,illa ben bişey yapcam diye bişeymi var :) Dünya arkadaşım var benim,çağırırım 3-5 arkadaşımı,temmuz ne isterse yapsın :D olmazsa hepberaber multiplayer oyun atarız,içeriz konuşuruz sohbet ederiz vesaire.Herkesin hayatı kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ISTE BU GERCEK ARKADAS Insanin korax gibi bir arkadasi varken sirti yere gelmez, abim benim :) gizem baci demisiz koynumuzda yilan beslemisiz geyik bu da alinma ha sfdds:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 nihahaha 2-3 gun bahcelide arkadasta kaldik, 3 bilgisayar bir araya geldi, fifa2005 yukledik 3 gun oynadik resmen, cok eglendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 perşembe ve cuma hatta yüksek ihtimal cumartesi de ankaradayım. buluşma felan varsa akarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 akariz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yapalım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yapın tabi ayarlayın mekan belirleyin kolay buluncak bi yer olsun unutum uzun zamandır gelmeyince çoğu yeri... not: açık hava olmasın kıçım dondu bu nasıl bi soğuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tunali olsun o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 cok soguk abi ankara. bulusma noktasına gelene kadar yolda birer heykel gibi donup kalma ihtimali geldi gözümün önüne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar