claude debussy claire de lune çok güzel herkesin dinlemesi lazım
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
klasik müzik sevenler, enstrumanlar, besteciler
- Genel Yönetici
http://forum.paticik.com/read.php?12,1987769
çok saol gerge claire de lune da titremeye başlıyorum
umarım bigün bende çalarım kaydeder koyarım bu topik e
umarım bigün bende çalarım kaydeder koyarım bu topik e
Süperdir buda,Carmina Burana.
yeni favorim
abi kimse sefe bakmiyo? =(
Göz ucuyla bakılır genelde,yani direk bakılmasına gerek yok,hareketlerini gözucuyla görüyosan yeterlidir.
si klarnet ownz all.
Ben Chopin Nokturnlerini seviyorum en fazla.Bir de piyanodan da ziyade organ ı çok seviyorum ama çok dinleme imkanım olmuyor bulmakta güçlük çekiyorum yani organla çalınmış parçaları.Ancak youtube den falan dinliyorum işte nerden bulunur bu şarkılar?
- Genel Yönetici
İstanbul'da arada sırada güzel org konseleri oluyor. İstanbuldaysan haber ver, rastladığımda ö.m. atarım ben sana.
İstanbul'da değilim malesef.Sağolasın yine de
Claude Debussynin Claire De Lune ünün olduğu suite bergamasque nin son bölümü "passepied" de harikadır.
Beethoven'dan, 17. sonatı, (tempest diye geçer) onun dışında appassionatayı da tavsiye ederim
Beethoven'dan, 17. sonatı, (tempest diye geçer) onun dışında appassionatayı da tavsiye ederim
- Genel Yönetici
Beethoven'ın son eserlerine bayılırım ben. Özellikle yaylı dörtlüleri. Grosse Fugue diye aratın bir. Bir de Late String Quartets diye. Çoğu benim konu'da da var zaten, bu gece de tekrar bir eklerim en güzellerini oraya.
ama o konuda eserlerin isimleri de yazsa çok güzel olur yani en başındakilerde yok yada ben mi görmedim bilmiyorum ama güncelleyip isimleri yazarsan çok makbul geçer
Öne çıkan mesajlar