harbi süper oturtmuş tebrikler.... :D :D :D :D :D :D
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
teomandan super krose
adam çötönk diye düştü la yere ii oturtmuş
+rep
+rep
magazinciler ayrı uyuz, teoman daha uyuz.. yesinler birbirlerini.
auhsdhuahadudhas magazinci şamar oğlanına döndü be :D
Teoman cok uyuz abi, herkes biliyor
Ama adam sarhos olunca, taksi parasini aliyor cebine gerisini ilk para soran mendilciye veriyor. :D Ve samimi magazincilere karsi, dinlemek lazim adamin dediklerini.
Ama adam sarhos olunca, taksi parasini aliyor cebine gerisini ilk para soran mendilciye veriyor. :D Ve samimi magazincilere karsi, dinlemek lazim adamin dediklerini.
youtube da ya da streamingi kuvvetli bir yerde yok mu şu video ?
yarısını izledim yetti o ayrı.
edit: buldum koymuş biri.
Şu teomana hastayım yaa herife helal olsun. İçio çıkışında ise soruolar yine alkol aldınız mı?:S herif ne desin güzeliz hoşuz dio iyi akşamlar diyor. Bizim haberciler haber yapcak tabi teo teo koşturup illa bi hareket yapmasını istiolar. herifte koymuş özel hareketi sonunda. Kutlarım burdan teomanı...:)-D
Teo sana çok pis laflar hazırladım,bir ara hatırlatta söyliyim...
az bile yapmış lan valla herifler taksinin kapısını açıyo abi varmı böyle bişey ya . az bile yapmış
magazincilere kılım, sağlam gömmüş, esefle ellerinden öperim.
kim o vurduğum *@#>!! diyor bi yerde muhahahha ilk başta duymamıştım :F
+harbiden magazinciler de gelin dövün diyorlar özel hayatının içine ediyorlar adamın vurmuş işte kayıtları vs var git şikayetçi ol taksinin kapısını fln açıp artizlik yapmican yoksa yersin yumruğu :Ç
+harbiden magazinciler de gelin dövün diyorlar özel hayatının içine ediyorlar adamın vurmuş işte kayıtları vs var git şikayetçi ol taksinin kapısını fln açıp artizlik yapmican yoksa yersin yumruğu :Ç
Ahjah kapat kameraları diyolar teomana dalcaklar :d
4 değil de 3 sanki ?
soru sorucaklarina hepsi toplanip temiz bi dovselerdi herkes rahatlardi heralde.
Bitaneside vurmuyo raksıtara.
ii geçirmiş teoman da...
gazeteciler neden karşılık vermemiş? salak mı bu adamlar? haketti ya da etmedi bilemem ama, karşılık verirdim ben.
gazeteciler neden karşılık vermemiş? salak mı bu adamlar? haketti ya da etmedi bilemem ama, karşılık verirdim ben.
Güzel oturtmuş yalnız ilk vurduğunda.
Helal teo tebrik ettim seni ben olsam bende yapıştırırdım.X(
anlamıorm arkadan cekmek neden bu kadar sinirlendiriyo ki ?
adam sadece kameraya cekiyo ??? yoksa ben mi biseyi kacırdım
adam sadece kameraya cekiyo ??? yoksa ben mi biseyi kacırdım
Abi yok, o magazinciler harbi çileden çıkarıcı bir faktör...
rock budur
abi ben gazeteci olsam uçmuştum adama şimdiye yani bi de gelip ikinciyi yiyo adam.
ahohahah sabah sabah amma çok güldüm ya.iyi yapmış bence de, adamın .ıçına gircekler bu gazeteciler nerdeyse.hani teomanı da sevmem ama takdir ettim burda :D
Öne çıkan mesajlar