Tüylerim diken diken oldu O_o Çıksın biran önce dayanamıyorum >:D<
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
New Trailer
Çok leziz!
beta da daha bu aşamaya gelemediler ama, ne grafiklerde ne de oyun dinamiklerinde, mart zor..
Aaha buraya yazıyorum 2008'in en iyi oyunu!
böle trailerlarla gaza geliosun RP dolu anlar yaşiosun. Sonra oyun başlio, Hardcore a bağlio herkes. onu farmla bunu exploit et. falan derken o baştaki atmosferyalan oluo. Hani izlerken aklıma WOW trailerları geldi, işte TBC olsun WOTLK olsun böle izliosun vay be konu efsane, atmosfer harika falan sonra giriosun oyuna alakasız xP tabi AoC farklı olur umarım =)
bu oyun çıkar çıkmaz her gastede haber olur yalnız, sonra ananız babanız elinizde paketiyle gördüklerinde sataniksin diye kulağınızdan tutup hocaya fln götürür
böle trailerlarla gaza geliosun RP dolu anlar yaşiosun. Sonra oyun başlio, Hardcore a bağlio herkes. onu farmla bunu exploit et. falan derken o baştaki atmosferyalan oluo. Hani izlerken aklıma WOW trailerları geldi, işte TBC olsun WOTLK olsun böle izliosun vay be konu efsane, atmosfer harika falan sonra giriosun oyuna alakasız xP tabi AoC farklı olur umarım =)
o adamına göre değişiyor wow için aynı şeyleri bende söylüyordum rp serverında karakter açtım millet zeplinde herkese tek tek selam veriyordu vs ffa pvp de oynarsan bu oyunu pek ortam olmaz ayaklı blood coinsin :D
ohyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
G!3F GP PLX!
CONAN Lvl ?? boss mu olcak?
[Paladin]
[Paladin]
daha ziyade tommiks teksas reks okunuyordu onların zamanında,
conan'ı hiç duymadım.
conan'ı hiç duymadım.
[video]http://trailer.onlinewelten.com/vide...lerbesuch.html?feature=oembed" width="459">
- 2 hafta sonra ...
Öne çıkan mesajlar