FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 nasi rahat warrior kesebilirim rogue olarak onu sorcaktim envenom disinda. Combat sword rogue'um bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Rogue Cripple vurup hit rangeden cikip energy bekleyeceksin, bandaj basacaksin. Isin asli tam olarak karakterinin hakkini veren Rogue>Warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 rogue ile warrior kesmek aşırı zor tavsiye varsa bende alayım rogue vs. warrior genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Cidden warrior kesmesi zor zanaat. Hele de ilk saldıran warrior ise mucize gibi bişi. Ama zaten ilk saldıran warrior ise kesememsi normal rogueun çünkü warriorun uzmanlık alanına girmiş oluyor rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Rog ile warrior kesmek aşırı zor filan değil işi bilen rog zorlanmadan warriorı keser. Adrenalin+evasion cd de değilse ve warrior evasiona ragmen her vurdugu oturtmazsa rahat rahat kesiliyor. Hatta wsg de üst üste 2 warrior kestigimi bilirim yakın zamanda tabi arada bir bandaj attım. Orc warriorlar aglatabilir tabi :D bu da armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 -Wissy said: Rogue Cripple vurup hit rangeden cikip energy bekleyeceksin, bandaj basacaksin. Isin asli tam olarak karakterinin hakkini veren Rogue>Warrior. Intercept? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 orc ve protection sa işin zor dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 numberten said: Rog ile warrior kesmek aşırı zor filan değil işi bilen rog zorlanmadan warriorı keser. Adrenalin+evasion cd de değilse ve warrior evasiona ragmen her vurdugu oturtmazsa rahat rahat kesiliyor. Hatta wsg de üst üste 2 warrior kestigimi bilirim yakın zamanda tabi arada bir bandaj attım. Orc warriorlar aglatabilir tabi :D bu da armory Isini bilen warrior evasion acinca kaciyor biraz dolaniyo uzakta sonra intercept GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Vulcan_Lionheart said: orc ve protection sa işin zor dostum Komik ama en rahat prot warrior kesiyorum oda anca AV'de bizim generali tanklamaya gelen tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 interceptine karşı shadowstep xD http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=51922&stream=Stage6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ayrica class sorusu: Daha hic mace denemedim hep sword gittim mace stun CS ve KS ile cakisiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 onu bunu bilmem arkakadas dagger rogue oynuyorum stun lockla kesiyorum..stunlocka alıp yarı hp ye fln geliyor adam geri kaçıyom creepling yemiş adamın etrafında dönüyom salağa dönüyorlar.. energy dolunca devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 FightInTheShade said: Ayrica class sorusu: Daha hic mace denemedim hep sword gittim mace stun CS ve KS ile cakisiyomu? daha önce hiç mace kullanmadım..dagger her zaman rule olmuştur benim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ya warrioru gorunce de tirsiyorum biraz allahin okuzu tauren charge'i basinca int. shout yemis gibi kaliyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dagger'la plate'i delmek zor olduğundan mace'le belki ufakta olsa bir şansın olabilir >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Garrote, Rupture, Shiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Intercept Rangeine girmeden melee rangeinden cikin. Oyle `Intercept?` demeyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 3 yardı ile 20 yardı ayırd edemiyorsanız oynamayın zaten rogue fln uehua mage-hunter olsanız neyse, ozaman derim adam range ayarlayamıyor. Roguesun ulan, hayatın düşmanın dibinde geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 valla o crippling ile intercept range e girmeyip hem energy doldurup hemde combattan rogue ya hayatımda bi kere denk geldim bi wsg de. hala unutamam adam öyle bi noktada yürüyou ki ne intercept atabiliyosunuz ne vurabiliyosunuz.tek şansınız fear belki ama ben attığımda resistlemişti meret. ama bu dediimi yapmak zor bi şey sanırım çünkü bi daha rast gelmedim aynı şeyi yapabilen bi rogue ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 esit sartlarda (gear) rogue, warrior'i anca bu forumdaki gibi kagit uzerinde yener... Yada AR/Prep'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 cahillime verin de ar/prep nedir rogue oynamadım hiç bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ben 1)cheap shot 5 combo kidney 2)1 i tekrarla 3)2 i tekrarla yapıyorum arada kestiğim oluryor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Vallahi warriorları kesme yöntemim evasion+ar+blade flurry+trinket ıvır zıvır herşeyi açıyorum. Genelde kesiyorum warrior hayvan gibi critlemezse. Eğer bunlar yoksa cd kaçak oynuyorum garrote, shiv, sonra bi rupture peşine vanish falan filan bunda genelde başarılı değilim çünkü yakaladımı öldürüyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 eğer warrior rogue a charge etmişse rogue un işi çoook zor. ama ilk rogue açılmışsa rogue alabilir. tabi combat rogue olması önemli. prep varsa iş daha da kolaylaşır. bg lerde bilmem ama arena da rogue lara dalmıyorum artık. 2x dodge 2x blind 2x sprint 2x vanish arada tonla stun. duel de zaten bütün cd ları yakan rogue garanti alıyor bu saydıklarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 benım cok başıma geşlliyo 6-8 yard rogueları, throw skillinizden bakabilirsiniz sonucta cok acılıpa acılmaıdğınızı anlıyosunuz öle. ama tabi piercing howl+stoneskin acıyorum sonra kırıyorum kafasını. ama ben dwarfum zaten o yüzden normal yanı kralım baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar