fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Lisede türban serbest ama şikayet eden suçlu! Müslümanları şikayet eden bu 3 dinsiz hakkında umarım en kısa sürede gerekli işlemler yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Kısa etek giyen öğrenci kızların bacağına yanıcı sıvı atıldı Gel vatandaş gel... Mahalle baskısının kralına gel... Bir gün şeriat gelirse o zaman size katışırım diyenlere ithaf olunur. O gün biraz zor katılırsınız efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 omg!bu sefer valla geldi, hem de devlet eliyle böyle, kezzapı atan polismiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sir karakaplida yanina carpi ekliye ekliye sayfa bitti ihtilalden sonra gorusucez senle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 1000 mesaj olunca ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 şeriat tehlikesi yok diyenlere millenium kapağını takıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Namaz şov diye yazdığın haberin güncel halini okumuşsundur umarım. Namazı kılanlar turist. Her habere OAAAHUUUU diye atlayıp BAK NELER OLUYO NELER OLUCAKK ! diye borazan ağzı gibi ortalıkta bağırım insanları galiyana getirmeye çalışanları insanlar artık dinlemiyor. Varsa orda burda gruplar. Akıllı insan herşeyi adam akıllı enine boyuna düşünüp görüşüp tepki verir. Ülkemizde adam gibi muhalefet olmamasının yegane sebebide zaten CHP nin aynen bu tiplerin elinde olması. İş bankasını bırakmak istemiyorlar anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ahaha viktor, seni şeriat mahkemelerinde yargılıycam ben esas fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Horizon said: Namaz şov diye yazdığın haberin güncel halini okumuşsundur umarım. Namazı kılanlar turist. Her habere OAAAHUUUU diye atlayıp BAK NELER OLUYO NELER OLUCAKK ! diye borazan ağzı gibi ortalıkta bağırım insanları galiyana getirmeye çalışanları insanlar artık dinlemiyor. Varsa orda burda gruplar. Akıllı insan herşeyi adam akıllı enine boyuna düşünüp görüşüp tepki verir. Ülkemizde adam gibi muhalefet olmamasının yegane sebebide zaten CHP nin aynen bu tiplerin elinde olması. İş bankasını bırakmak istemiyorlar anlaşılan... iyi de be güzelim, o namazı kılanlar suudi arabistanlı ve sen suudi arabistana git ulu orta bir yerde namaz kıl veya daha mühimi git kabeye girişteki geniş avluda ağlayarak namaz kılda şeriat polisleri seni yaka paça namaz kılarken seni hapse atmasınlar.bilip bilmeden konusuyorsunuz.akmerkez namaz kılınacak bir yer değil, üstelik bu elemanlar tozlu herkesin ayakkabısı ile bastığı pis bir yerde nama temizliğidir.sen bu tozlu ve pis mekanda yerlere kapanarakmı allah ulaşacağını sanıyorsun bu turistlerin? peki neden tozlu mekanda(seccade yok dikkat ediniz) kılıyorlar,namazda temizlik önemlidir bunlardan biri suudi arabistanda böyle bir şey yapmıyorlar. akılını işbankası olayı ile belli etmişin be güzelim.sana ne kıskandınmı chpnin hissesini.size kalsa idi o işbankasını karpayını fakirlere(veya senin gibi trollere) dağıtırdınız di mi oy toplamak için? aç gözleriniz doymadı sıra tek milli sermayeli ve yabancılara satılmamış işbankasında di mi? zamanında adnan menderes de bu hisselere el koymak için chpyi kapatmaya calısıyordu.emeline ulaşamadı ne yazık ki. long live trolls diyorum son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Siz kim :) , ben AKP li veya yönetiminde olan biri değilim , delege de değilim. İnsanları nekadar kolay hemen grublandırıyorsun. Şurda Baykalı savunacak biri varsada diyecek sözüm yok :) meyve veren ağaç taşlanır bu böyledir herzaman böyle olucak , insanları korkutarak şu bilmemne elden gidiyor diyerek hiçbirşey olmayacak. Ellerinde eski otoriter güçleri olanların güçleri elinden alınıyor ve bunun son çırpınışları içindeler , faydasız çırpınışlar. Başını örtmek serbest olunca tehlike olmadığı ortaya çıkıcak , insanlar bunu farkedicek ve canavar öcü polotikalarıyla ayakta kalmaya çalışanların çok büyük bir kozu ellerinden gitmiş olucak bundan çok çooook korkuyorlar :) ama olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Horizon said: Siz kim :) , ben AKP li veya yönetiminde olan biri değilim , delege de değilim. İnsanları nekadar kolay hemen grublandırıyorsun. Şurda Baykalı savunacak biri varsada diyecek sözüm yok :) meyve veren ağaç taşlanır bu böyledir herzaman böyle olucak , insanları korkutarak şu bilmemne elden gidiyor diyerek hiçbirşey olmayacak. Ellerinde eski otoriter güçleri olanların güçleri elinden alınıyor ve bunun son çırpınışları içindeler , faydasız çırpınışlar. Başını örtmek serbest olunca tehlike olmadığı ortaya çıkıcak , insanlar bunu farkedicek ve canavar öcü polotikalarıyla ayakta kalmaya çalışanların çok büyük bir kozu ellerinden gitmiş olucak bundan çok çooook korkuyorlar :) ama olucak. AKP'yi "meyve veren ağaç" olarak görüyorsun bi defol git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 AKPnin önce dallarını sonra gövdesini kesip kışlık soba odunu olarak kullanmak istiyorum şayet meyve veren bir ağaç ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yeni modamız akpyi savunup akp li deilim demek ya zaten 2 kişiden birinin akpli olması gerekirken nedense kimse akp ye oy vermemiş sanki nerde oturuo bunlar mars ta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Pardon neden defolup gideyim ? sizin doğru benim yanlış olduğum yada benim doğru sizin yanlış olduğuma hangi merci karar verebilir burda ? Hepimizin görüşü aynı olmak zorunda kalsaydı burda zaten konuşup tartışma durumumuz olmazdı. Tartışmayı kaldıramayan bi zahmet defolup gitsin. Aynı fikirde olmayan insanlara defol git demek acizlik oluyor. Forumlarda karşı düşünceler konuşup tartışacak , herkes fikrini söyleyecek , asıl ve asıl önemli olan çözüm yada alternatif sunabilmek için fikir yürütüp düşünebilecekki bir amaç bir netice bir katkı olsun Ülkemize. Boş boğaz bağrınmalar hakaretler o iyi bu kötü defolun hödö hede ile olmaz. Böyle olmayacağını herkesde biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 @Horizon Bu ülkede en çok muhalefet taşlanıyor. O halde en çok meyveyi muhalefet mi veriyor? Ayrıca "başını örtmek serbest olduğunda hiç bir tehlike olmadığı ortaya çıkacak" demişsin. Bir de şöyle düşün: Gerçekten de türban karşıtları yanılıyorsa hiç bir halt olmaz. Karşı çıktıklarıyla kalırlar. Ama eğer türbanı savunanlar yanılıyorsa, uzun yıllar ülkenin burnu (afedersiniz) boktan kurtulmaz. Bunun burada kalmayacağını akp nin daha fazlası için, iktidara geldiğinden beri yaptığı gibi, rejimi zorlamaya devam edeceğini sen de ben de biliyoruz. En azından birbirimize karşı dürüst olalım. Şu an akp nin yaptığı sınırları test etmektir. Zorluyor, deniyor tepkiyle karşılaşmazsa devam ediyor. Tepkiyle karşılaşırsa durup safını korumaya devam ediyor. Bir sonraki hamleye kadar... Bu bağlamda bir önceki icraat dönemlerinde arzu edip gerçekleştiremedikleri şeylerin önümüzdeki dönemde tekrar karşımıza getirileceğini düşünüyorum. Son olarak, zaten rtük cezalarıyla baskı altında tuttukları ulusal medya yetmemiş olacak RTE çıkıp çıkıp gazetelere saydırıyor. Gene önümüzdeki dönemde televizyonlar gibi yazılı basını da denetlemek için bir kurum oluştururlarsa hiç şaşırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Horizon said: Pardon neden defolup gideyim ? sizin doğru benim yanlış olduğum yada benim doğru sizin yanlış olduğuma hangi merci karar verebilir burda ? Aklı başında olan insanlar karar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Fedaykin'in anısına. Bir nevi sönmeyen olimpiyat meşalesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar