Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bugun (lise 3) te okuyan bir arkadaşımdan "tek kurtuluşumuz İslam devleti", "fethullah gülen in tarikatı yoktur" gibi açıklamalardan sonra o yorumları ve bu haberleri gördükten sonra çok açıkça söylüyorum, ben Türk değilim ve eger Müslümanlıkta çcukların beynini yıkamakla oluyorsa Müslümanda deigilim, ve hatta ve hatta, o "sevgili ve saygılı" başbakanımı nsözünüde dinlerim..

Anamı alıp giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konu ile ancak ucundan alakalı ama olsun. Kapak numaralamasına girmese de burada yer alsın efendim.

KELLE'ye 3 kuruş ceza

Gururlan ey Türk halkı, başına getirdiğin zat şehitlere hakaretten mahkum olmuş birisi. Var mı dünya üzerinde başka bir ülke ki başbakanı şehitlerine hakaret etsin ve bu mahkeme kararı ile kesinleşsin.
Sosyal ağlarda paylaş

-abi türban üniversteye girmiş!
-OMG!NERDEN ÇIKTI BUNLAR?!
-abi hayatımda ilk kez görüyorum ya, böyle ideolojik, siyasi, dini bişi olmasın sakın?
-GECE DARBE VAR, YÖNETİM DEĞİŞİYO, HİLMİ ABİ POSTALLAR HAZIR MI?
-hazır yiğenim, bu ülkeye demokrasi çok bile.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun için dehşet grafik olur bundan

kapak nosu random oldu benimkilerin

kapak no 315
http://www.milliyet.com.tr/2007/12/18/son/sonsiy17.asp?prm=1010

kapak no 235
http://www.yenisafak.com.tr/dunya/?t=18.12.2007&c=4&i=88282

bu da şeriat generator
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=din+%C5%9Feriat+akp+laik+t%C3%BCrban+bikini+%C3%A7ankaya+darbe+demokrasi+fasizm+buras%C4%B1+t%C3%BCrkiye&btnG=Ara&meta=
Sosyal ağlarda paylaş

Madem her boktan demokrasi diye dem vuruyorsunuz, türban antidemokratik bir olaydır..

- Çocuk yaşta kuran kurslarına git, bahçede oyun oynamak yerine kafana türban geçirilip beynin yıkansın
- Küçük yaştan itibaren şeyhlere hacılara hocalara götürsünler. Saçma sapan hurafelerle beynin yıkansın.. Bu arada taciz edilme imkanın da var.. Çünkü bu gerzek ebeveyler bu hocalara gözleri kapalı güveniyorlar
- Okul hayatını beş para etmez imamhatiplerde geçir.. Beynin yıkansın
- Dallamanın biriyle evlendiril, söz hakkın olmasın.. Kocan ne derse onu yap.. Bu arada o kerhaneye gold üye olabilir seni ilgilendirmez, Kuran'da belirtildiği gibi kadın ve erkek eşit değildir ne de olsa..

Kafandaki bezle zaten aşağılık bir varlık, resmen beslenen bir hayvan yerine konuyorsun zaten..

KÜÇÜKLÜKTEN İTİBAREN BEYNİN YIKANMASI VE KAFASINA TÜRBAN GEÇİRİLMESİ ÖZGÜR İRADE DEĞİLDİR. Eğer o kız çocuğuna 18 yaşına kadar baskı yapılmaz, beyni yıkanmaz ondan sonra istediği gibi karar verme hakkı tanınırsa bu özgür iradedir.

O yüzden ya demokrasi ve özgür irade laflarını ağzınıza almayın ve açık açık gerici olduğunuzu kabul edin, ya da çenenizi kapayın artık.. Sizin yüzünüzden demokrasi kavramı sakız oldu, tiksindirdi resmen

21.yy'da hala türban denen kölelik anlayışını savunupta demokrasi hüee diye ağlayan insanlarla aynı ülkede yaşamak bana çok acı veriyor ama şu an yapacak birşey yok işte, beklemedeyiz..
Sosyal ağlarda paylaş

türban takmak ta, takmamak gibi bir tercihtir
slat, yukarıda yazdıklarını neye göre hayal ediyorsun, herşeyden önce yukardakiler türban takan kaç kişi için bir gerçeklik ifade ediyor, bunlara uyan kaç kişiyi bulabileceksin
ki yukarıdaki sapık düşünceleri, başı açık biri için kendi açısından düşünen birilerinin olduğu ifade edilir filan, 180 derece açıyla yalnız değillermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kızı çocukluğundan itibaren son derece modern bir eğitim verilse, belli bir yaşa gelince bütün dinler, düşünceler mantık çerçevesi içinde tanıtılsa ve o kıza 18 yaşında "kapan, türban tak." dense sizce kapanır mı?

Beyni yıkanmayan, çağdaş eğitim alan akıllı birey kapanır mı?
Kapanmaz.

O yüzden "türbanlı arkadaşına söyle bunları" demeyin burda. Beyni yıkanmışları mantığa davet etmek zordur. Bildiklerini unutması yıllarını alır.
Sosyal ağlarda paylaş

30-40 yaşından sonra din değiştirip türban takanlar oluyor
fazla dindar olmayıp sonradan kapananlarda var
veya sonradan dinsiz olanlar
sorun o deil

ikincisi dini sorumluluk 18- yaşlarda başlıyor, dini vaktinde öğretmessen çocuğuna karşı sorumluluğunu yerine getirmemiş olursun inanan biriysen.
eğer çocuk dini benimserse ona göre hareket eder illa 18 yaşını beklemek diye bir olay da olmaz

müslüman olmayan birinin cocukları kapancam diye tuttmurmaz veya namaz kılcam diye, nasıl yetiştirildiği elbette önemlidir ama kimse başkasının zorlamasıyla müslüman da olamaz dinsiz de
kararı verecek kişinin kendisidir
bu etkilenme ne kadar önemlidir, imamın çocuğu dindar olmayabiliyor, dinle alakasız birinin cocuğu dindar
başkakalrınn, çevrisinin isteğiyle deil, kişinin kendisiyle ilgili bunlar (belki biraz da kader diyebilirdim kısaca)
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışmalı hakim-savcı yasası yürürlükte olması en önemli ve en sakıncalısı bence.Kuvvetler ayrılığı ilkesiyle hiç bağdaşmayacak bir uygulama olabilir.Yargı organı siyasallaşma yolunda gibi.Mülakat yoluyla hakim ve savcıların atamasında AKP'nin atama işlerinden sorumlu olan üyeleri daha fazla olacağından kendi menfaatleri doğrultusunda olanları seçebilecekler.Yargı organı bağımsızlığını kaybederek yürütme organına bağlanma ihtimali var.AY mahkemesi 11+4yedek üyeden oluşuyor.Bu 11 kişinin 6'sı AKP'nin belirleyeceği kişiler olursa eğer kanunların esas ve şekil bakımından denetimlerinde büyük sorunlar çıkabilir.Birisi de çıkıp ne kadar geri kafalısın fedaykin demiş.O kişi verilen tüm başlıklar için mi böyle düşünüyor.Özgürlüklerin başkalarının keyfiyetine göre sınırlandığı zaman çıkıp 'ne kadar geri kafalısın'diyebilecek mi o şahsiyet acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca hakim-savcı yasasının nasıl yürürlüğe girdiği de çok ilginç.Mecliste daha önce hiç görüşülmeden Cumhurbaşkanı tarafından jet hızıyla onaylanan bir kanun bu.AKP'nin sivil anayasa dediği de hiç 'sivil'kelimesiyle bağdaşmıyor.Sivil toplum örgütlerinin görüşlerini almadan bir kaç tane akp menfaatine çalışan anayasa hukukçusu bir odaya kapanıp aynen Fransa'da 5.cumhuriyet 1958 Anayasasının yapılmasında birinin emriyle(General De Gaulle)yapılan bir anayasa yaptılar kendilerince.Kadınlar,yaşlılarla beraber korunmaya muhtaç olanlar kategorisinde yer alıyor akp anayasasına göre.Daha böyle garip çok şey var hepsini toparlayıp buraya yazacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...