arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 3 milyonluk lahmacun öeaah yemeksepeti herşeyle ilgilenir, özellikle şikayetlerle. zaten düzgün bir restoransa bir sakatlık çıktığında müdürü arayıp özür dileyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Lahmacun sevdiğimiz bir besindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sonuçta yemeksepetine üye bissürü yer var hepsini tek tek kontrol edememeleri normal bence ama ararsan kesinlikle ilgileneceklerdir hatta mail atarsan bile en kısa zamanda geri döneceklerdir ben üşenmiştim aramaya mail attım sonra cep ten aradılar fln ilgileniyorlar her türlü :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bırak saçı fln, yemeksepetinin hizmet ettiği bir yerde oturuyorsun ne kadar güzel. Şuan oturduğum yere fatura bile gelmiyor elektrik-telefon kesilince anlıyoruz hehe. Otomatiğe bağladık gerçi artık öyle sorun olmaz. İnternet 6-7 ay önce geldi. Yer: Bitlis ... dermişim. Yer İstanbul efenim. Orda bir köy var uzakta türküsündeki köydeyim. Kimse gelmiyor, kimse kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 3 milyon lahmacunda kol gibiymiş. antalyanın en iyi restoranlarında (güneyliler,sultanyar,hacıbey vs.) 1.50-2.00 YTL arasında değişiyor fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 köy yeri tabii. şaka lan şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 off karnım acıktı sineği duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dürümün içinden yarım sinek çıkmasından daha iyi bir durum. onu bilir onu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yarım sinek çıkmamıştır ya sen yemişsindir yarısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mortis said: yarım sinek çıkmamıştır ya sen yemişsindir yarısını Bruce Willis aslında filmin başından beri hayaletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yazık lahmacuna ya.sinek bu uçar gider.normaldede yemek yerken yemeğine sinek konmadımı hiç :) 3ytl lahmacun pahalı bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oha 3 YTL lahmacun ne yahu. Pide falan olsa anlıcam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 İlk lahmacununuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Hangi tükan o balgatta yau?Bende genelde yemeksepetinden falan istiyorum eve,sampi falanmı yoksa ::o evin dibinde bitane aspava var bizim,telefon açıp "usta yiyecek neyin var?" dediğimde saydırıyolar,siparişten sonra adres bile söylemiyorum,o derece kaynaştık :) Fistan said: 3 milyon lahmacunda kol gibiymiş. antalyanın en iyi restoranlarında (güneyliler,sultanyar,hacıbey vs.) 1.50-2.00 YTL arasında değişiyor fiyatlar. ankara böyle :( buarada dory,söylersen çetinemeç'teki mcdonalds'tan falan,servisleri falan hızlı,gerçi sitede istatistikleri düşük ama bana daha hiç yamukları olmadı.Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 5 sayfa boşuna tartışmışsınız. yeşillikten sinek çıktı diye lahmacunu yememiş diye beheeey demişler. ben nelerini gördüm daha bunun, kaç tane restorandan kovulduk, şundan bu çıktı bundan bu çıktı ben bunu yemem ben bunu içmem. ooo dory, kişiselde mod, taş da hatundur bu, wow neyin oynuyo, kafaliyim şunu falan gibi niyetleriniz varsa 3, hatta 4 kere düşününüz. aha bu benim ömrümü yedi, benimkini değil, şehirdeki tüm restoran çalışanlarının/sahiplerininkini de yedi. bi yemeksepeti kaldıydı, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 resmen simariklik, yesillikten sinek cikar. konservelerden salyangoz bile cikiyor. alisin bunlara. hatta o konservelerden cikan salyangozun konserveden ciktigini nerden biliyoruz? denetci kurulusun verdigi istatistiklerden. belirli bir yuzdeyle mumkuniyati varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mortis said: yarım sinek çıkmamıştır ya sen yemişsindir yarısını auww, 15 yasindaki cocuga sen evlatliksin demek gibi bisey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Sovyet Rusya'da yemek sinekten çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yalniz gece gece lahmacun istedi canim. olmadi hic iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 salatadan çıkan sinek kara sinek değil heralde ? o halde sinek çıkması kadar doğal bir durum yok hatta sinek bilem değildir o ufacık böcüktür, iyi yıkanmamıştır sadece bazen ne kadar süper über yıkasanız bile çıkıyor sinek toprak ile haşır neşir bir bitki sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mayhem said: oha lahmacun 3 milyon mu? en ucuzu ? peah. burda en pahalısı 1.5 ytl :) fındık lahmacundur o. ya da sinek eti kullanıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bursa'dayım ben de, 2.5-3 işte normali. ama ankara'da en kötüsü 3 heralde o.O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 fotoğraflı kanıtı şikayetvar.com a yollıcaksın ondan sonra sana 1 ay free yemek verirler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dory said: "ilk defa oluyo hanfendi" dedi - arka planda counter++; debug mode: counter=32845932589 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar