Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemegimden sinek cıktı!

dory

Öne çıkan mesajlar

sonuçta yemeksepetine üye bissürü yer var hepsini tek tek kontrol edememeleri normal bence ama ararsan kesinlikle ilgileneceklerdir
hatta mail atarsan bile en kısa zamanda geri döneceklerdir ben üşenmiştim aramaya mail attım sonra cep ten aradılar fln ilgileniyorlar her türlü :Ç
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak saçı fln, yemeksepetinin hizmet ettiği bir yerde oturuyorsun ne kadar güzel. Şuan oturduğum yere fatura bile gelmiyor elektrik-telefon kesilince anlıyoruz hehe. Otomatiğe bağladık gerçi artık öyle sorun olmaz. İnternet 6-7 ay önce geldi.

Yer: Bitlis ... dermişim. Yer İstanbul efenim. Orda bir köy var uzakta türküsündeki köydeyim. Kimse gelmiyor, kimse kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi tükan o balgatta yau?Bende genelde yemeksepetinden falan istiyorum eve,sampi falanmı yoksa ::o evin dibinde bitane aspava var bizim,telefon açıp "usta yiyecek neyin var?" dediğimde saydırıyolar,siparişten sonra adres bile söylemiyorum,o derece kaynaştık :)

Fistan said:
3 milyon lahmacunda kol gibiymiş.
antalyanın en iyi restoranlarında (güneyliler,sultanyar,hacıbey vs.) 1.50-2.00 YTL arasında değişiyor fiyatlar.

ankara böyle :(

buarada dory,söylersen çetinemeç'teki mcdonalds'tan falan,servisleri falan hızlı,gerçi sitede istatistikleri düşük ama bana daha hiç yamukları olmadı.Tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

5 sayfa boşuna tartışmışsınız. yeşillikten sinek çıktı diye lahmacunu yememiş diye beheeey demişler. ben nelerini gördüm daha bunun, kaç tane restorandan kovulduk, şundan bu çıktı bundan bu çıktı ben bunu yemem ben bunu içmem.

ooo dory, kişiselde mod, taş da hatundur bu, wow neyin oynuyo, kafaliyim şunu falan gibi niyetleriniz varsa 3, hatta 4 kere düşününüz. aha bu benim ömrümü yedi, benimkini değil, şehirdeki tüm restoran çalışanlarının/sahiplerininkini de yedi. bi yemeksepeti kaldıydı, gg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...