Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemegimden sinek cıktı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rispek niggaz

üç milyona lahmacun almışsın,içinden sinek çıkmış ağlamışsın
utanmadan adamları aramışsın bide ortalığı ayağa kaldırmışsın
3 milyona ne bekliyordun lan portakallı ördek al o zaman
hayat böyle anam hadi git at kendini boğazdan

piis yov
Mesaj tarihi:
3 ytl ye lahmacun(içinde et olan) normal hatta 500bin pahalı bile sayılabilir
evde herhangi bişeyin üstüne sinek konmuyor mu
yeşillik işte yıka

ama yemeksepeti böle şeylerde sürekli beleş ürün gönderttriyor bir şekilde, denk gelirse sömürmek legal
Mesaj tarihi:
ne zaman sorun çıksa deli gibi yardım ettiler.. bi sürü beleş pizza tatlı yedim sayelerinde..

ama en iyisi adamlarla hiç yüz göz olmamam.. arıyorum.. 10dk sonra "iyi günler efenim.. hede hödö müdürüyüm.. özür dileriz. elemanımız şimdi kapınızda [eleman gelince tel'den aramış yani] size özürlerimizi bildirmek için yolladığımız tatlıyı kabul ederseniz.."

nihayetinde hiç uğraşmıyorum..

trywich var misal, sandviç yapıyor bu arkadaşlar. sandviç olayında iyiler de aslında.. ama servis berbat. aradım istedim, gelmiyor! aradım tekrar söyledim.. bu sefer önce birinci servis elemanı geldi (ben hangisinin geldiğini sonra öğreneceğim tabii) tam yiyorum ikincisi geldi.. açım ikincisini de aldım parayı verdim 20ytl.. "bozuk para yok" nası! nası yok! sanki 100ytl verdim.. "apartmanın altında tekel bayii var.. oradan bozdur" dedim.. sandvçileri bitirdim ama hâlâ para yok! yine aradım adamları ve feci kalayladım herifi.. en az 5dk bağırdım çağırdım ama feci köpürmüşüm. 3-5 dk sonra servis elemanı 3 para üstü ile geldi.

ha bunu niye yazdım. yemeksepeti olsaydı ben kasmazdım, ürün bi şekilde gelirdi, sorun çıkaranlar bedelini öderdi.. benim de sinirlerim tepeme çıkmazdı

kesinlikle türkiye'de "iyi" olan ve "işleyen" ender şeylerden birisi yemek sepeti.

trywich mi? bir daha hayatta almam!
Mesaj tarihi:
ana

yemeksepeti restoran kotu sey yollayinca ilgileniyormu?

en buyuk zevkimdi pizza hut dan ince dilim pizza soylemek

bir kalin hediyesinide ince alirdim once kalin bozdu

boyle lok gibi yaglari akiyor

kaderci zihniyet ince soyelemey basladim bastan cok super geliyordu sonra sosu rezalet gelmeye basladi

son yolladikalrinda pizzanin ustundeki peynir orani abartisiz %30 filandi sirf sostu ogure bogure yedik

bi sonrakinde resmen frizbi yolladilar o kadar pismiski peynir direk citir cutur

musteri notuna yazdim istemiyorum boyle diye gene benzer bisey geldi rezalet (sureyyapasa pizza hut)

dominos ami gecsem yoksa little caesar ami diye dusunuyorum kara kara
  • Yeni Oluştur...