LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dory bu cins cins olaylar neden senin başına geliyor anlamadım?
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bende az önce küllü kola içtim. Odasında takıldığım adam pet şişeyi kulluk olarak kullanıyor, forum okurken yannıslıkla ona doldurdum kolayı.....
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 oha lahmacun 3 milyon mu? en ucuzu ? peah. burda en pahalısı 1.5 ytl :)
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Büyüklüğüne bağlı lahmacunun. Bizim okulda 15cm^2 likleri 1.5 milyon idare eder fiyatı.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 insan yaşamı boyunca ortalama 14 bin sinek böcek vs yutuyor bir eksik bir fazla ne farkeder
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hosta piknikte ankarada 1.75. iki lahmacun bi ayran kombosu rulz!
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Lahmacun saks, Tonton yiyin Turkish Pizza...
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 palmiye den ye dory, bizim zamanımızda iyiydi..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Kişisel'e açmak gerekmiyor mu bunu :P
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yanlız harbi üç milyonluk lahmacun sinekten beterdir falan demişlerde siz kaça alıyonuz lahmacunu ?! lahmacun dediğin maksimum 2 olmalı
Cons Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 rispek niggaz üç milyona lahmacun almışsın,içinden sinek çıkmış ağlamışsın utanmadan adamları aramışsın bide ortalığı ayağa kaldırmışsın 3 milyona ne bekliyordun lan portakallı ördek al o zaman hayat böyle anam hadi git at kendini boğazdan piis yov
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 canlıymışda zaten bırak ucup gitseydi sende yemeini yeseydim, hiçmi sinek konmadı dışarda yemek yerken piknikte falan
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 3 ytl ye lahmacun(içinde et olan) normal hatta 500bin pahalı bile sayılabilir evde herhangi bişeyin üstüne sinek konmuyor mu yeşillik işte yıka ama yemeksepeti böle şeylerde sürekli beleş ürün gönderttriyor bir şekilde, denk gelirse sömürmek legal
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yemeksepeti müşteri ilişkileri çok iyi gerçekten..
haydari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yemeksepeti yüzünden aç kalmıştım direkt sildirdim üyeliğimi. şikayet sitelerine yazdım aradılar hemen şerefsizler.
feiticiera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Canlı yardım gibisinden bi seçenek olması lazım sitede.Ordan fazlaca yardım ediyorlar ve hiç bir zaman yarı yolda bırakmıyorlar müşterilerini..seviyorum yemeksepetini.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ne zaman sorun çıksa deli gibi yardım ettiler.. bi sürü beleş pizza tatlı yedim sayelerinde.. ama en iyisi adamlarla hiç yüz göz olmamam.. arıyorum.. 10dk sonra "iyi günler efenim.. hede hödö müdürüyüm.. özür dileriz. elemanımız şimdi kapınızda [eleman gelince tel'den aramış yani] size özürlerimizi bildirmek için yolladığımız tatlıyı kabul ederseniz.." nihayetinde hiç uğraşmıyorum.. trywich var misal, sandviç yapıyor bu arkadaşlar. sandviç olayında iyiler de aslında.. ama servis berbat. aradım istedim, gelmiyor! aradım tekrar söyledim.. bu sefer önce birinci servis elemanı geldi (ben hangisinin geldiğini sonra öğreneceğim tabii) tam yiyorum ikincisi geldi.. açım ikincisini de aldım parayı verdim 20ytl.. "bozuk para yok" nası! nası yok! sanki 100ytl verdim.. "apartmanın altında tekel bayii var.. oradan bozdur" dedim.. sandvçileri bitirdim ama hâlâ para yok! yine aradım adamları ve feci kalayladım herifi.. en az 5dk bağırdım çağırdım ama feci köpürmüşüm. 3-5 dk sonra servis elemanı 3 para üstü ile geldi. ha bunu niye yazdım. yemeksepeti olsaydı ben kasmazdım, ürün bi şekilde gelirdi, sorun çıkaranlar bedelini öderdi.. benim de sinirlerim tepeme çıkmazdı kesinlikle türkiye'de "iyi" olan ve "işleyen" ender şeylerden birisi yemek sepeti. trywich mi? bir daha hayatta almam!
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ana yemeksepeti restoran kotu sey yollayinca ilgileniyormu? en buyuk zevkimdi pizza hut dan ince dilim pizza soylemek bir kalin hediyesinide ince alirdim once kalin bozdu boyle lok gibi yaglari akiyor kaderci zihniyet ince soyelemey basladim bastan cok super geliyordu sonra sosu rezalet gelmeye basladi son yolladikalrinda pizzanin ustundeki peynir orani abartisiz %30 filandi sirf sostu ogure bogure yedik bi sonrakinde resmen frizbi yolladilar o kadar pismiski peynir direk citir cutur musteri notuna yazdim istemiyorum boyle diye gene benzer bisey geldi rezalet (sureyyapasa pizza hut) dominos ami gecsem yoksa little caesar ami diye dusunuyorum kara kara
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pizza hut demeyin. hamurunun icinde 25cm sac cikti, aradim bole bole bizde bayan calisan yok dedi kapatti.
Öne çıkan mesajlar