malik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pek muhterem insanlar. horluyorum artık her gece.eskiden horlamıyordum her gece anlamına geliyor tabi bu . toplu bir ortamda kalıyorm ,ağır bir çalışma tempomuz var ,e haliyle insanlar horlamamdan dolayı uyamayamayınca sinirleniyor . ben de sevmiyorum , şişmanlık kompleksime ister istemez soktu be bu beni bugünlerde . basitçe horlama engelleyici ne önerirseniz uygulayacağim. sigara içiyorum ,100 kilo 1.85 boy . doktora gitmicem. buyrun . edit : şu aralar zayıflamak istemiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 nolcak ya :) horla ozgurce. bende salyalarimi akitiyorum heryere. super oluyor uyandiimda suratim islanmis oluyor. hatta bigun ustune resim cizdigim dosyamin ustunde uyuya kalmisim uyandigimda suratim rengarenkti.. :) insanlar igreniyor nolcaaak :P ama illa rahatsiz etmek istemiyorum diyosanda eczanelerde burun damlalari falan bulabilirsin. cok komplike bi olay diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 psikolojik bir mevzu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 walla ben bizim birader horlayınca dürtüyorum. madem ben uyanıyorum oda uyansın ayağına. oda bişey diyemiyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yastıgını bir deiştir derim.daha yuksek yada daha alcagını dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 burun damlası ucuz bi şey mi yani nedir. yok ben de istemiyorum ya ,eskiden umursamıyordum ama sıkıldım horlamaktan =) yapılabilecek bir şeyse yapayım dedim o yüzden. yastık pek farketmiyor ya ,yine horluyorum . psikolojik dediniz ,korktum ,bilmiyorum ,bakayım ona nedir yani . bildiğiniz bir şeyler varsa da söylerseniz mutlu olurum . beni dürtüyorlar ,kalkıyorum ,he hu diye soru soran insanlara cevap verip geçiştiriyorum ,yine uyuduğumda horladımı söylüyorlar sabah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 üstüme horlayan tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dişe takılan bişe vardı, çene kemiğinin geriye doğru gitmesini önleyerek horlamayı engelliyordu.. horlamanın nedeni çene kemiğinin fazla arkaya gitmesi bla bla demişlerdi. eczanelere sorsan bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Valla babam da horluyor. Doktora git diyorum onunla mı uğraşıcam diyor. 1 keresinde ikna ettik 1 klinikte 1 gece boyunca doktor kontrolünde uyuyacaktı o gün doktorun işi çıkmış ertesi gün çağırdı bidaha da gitmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 benden o da =) eczaneye gidicem ok ,ama ona bile acayip üşeniyorum . kendi kendime bir şeyler yapamam yani onu diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kendi kendine anca montla sıçarsın diyorum ben. tamam baydı ama napim zorla yaptırıyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Oper sen dalga geç bakalım koğuşta napıcan bi ordan hor gelcek öbür taraftan pişşş. Kanon yapıcaklar sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bende cok feci horluyorum yurtta kalıyorum bi gece oda arkadasım beni boğacak diye tırsıyorum zaten jigsaw hayranı psikonun teki galiba benimkide kilodan 180 boy 105 kilo sigara yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bende de var kilo da horlamıyormuşum. Gerçi 1-2 kere lisede derste uyurken kendi horlamamı duymuşluğum oldu ama az geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bende horluom lan oda arkadaşım baya rahatsız olduydu yazık ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bende agzım acık uyuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 CaNNi said: Oper sen dalga geç bakalım koğuşta napıcan bi ordan hor gelcek öbür taraftan pişşş. Kanon yapıcaklar sdfsdfsd kulak tıkacı diye bişe geliştirmişler bilim adamları.. çok pis kapak ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 CaNNi said: Bende de var kilo da horlamıyormuşum. Gerçi 1-2 kere lisede derste uyurken kendi horlamamı duymuşluğum oldu ama az geliyodu. o nasıl oluyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Alışmışın tıkaç kullanmaya tabi ahuha. Ayara ayar :D Öbürü de ilk duyduğumda bende şaşırdım da sonra alışıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 her yere sıçarsan kullanmak zorunda kalırım tabi ki. napacam. ortalığı b.k götürdü senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oper said: kulak tıkacı diye bişe geliştirmişler bilim adamları.. ya sonra KOĞUŞ KALK sesini duymazsın yerler seni orda. horlamıyorum gerçi daha genciz eheu size göre yani sfd. ama ben de ağzım açık uyuyorum sanırım yastığa salyalarımı akıtıyorum eheue, süper ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ahah yok o kadar fazla izolasyon yapmıyo onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 100 kg ile horlaman normaldir aslında.. Ama genizde mi burunda mı ne et parçası falan oluyor o da horlamaya sebep olabilir baktır derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 1.83 boyum 100 kilom var sigara içmiyorum nargile içiyorum gayet horluyorum. Sanırım burnumda kemik var ayrıca sinüzit var onlardan dolayı oluyor olabilir. Sende de bu gibi şeyler varsa ondan olabilir onun haricinde yan yat diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 geniz eti yok .yan yatınca da uykumun işe yararlılığı pek kalmadından mutlaka kalça üstü yatıyorum sonunda . bugün ortamın sıcaklığından olduna kanı getirdim , biraz hava girince içeri rahatsız etmiyorum insanları. havasızlığı gidermek sanırım ilk çarede olay . şimdilik böyle idare edicem. sağolun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar