Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horlamak

malik

Öne çıkan mesajlar

pek muhterem insanlar.

horluyorum artık her gece.eskiden horlamıyordum her gece anlamına geliyor tabi bu .

toplu bir ortamda kalıyorm ,ağır bir çalışma tempomuz var ,e haliyle insanlar horlamamdan dolayı uyamayamayınca sinirleniyor .

ben de sevmiyorum , şişmanlık kompleksime ister istemez soktu be bu beni bugünlerde .

basitçe horlama engelleyici ne önerirseniz uygulayacağim.

sigara içiyorum ,100 kilo 1.85 boy .

doktora gitmicem.

buyrun .

edit : şu aralar zayıflamak istemiyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

nolcak ya :) horla ozgurce. bende salyalarimi akitiyorum heryere. super oluyor uyandiimda suratim islanmis oluyor.
hatta bigun ustune resim cizdigim dosyamin ustunde uyuya kalmisim uyandigimda suratim rengarenkti.. :) insanlar igreniyor nolcaaak :P

ama illa rahatsiz etmek istemiyorum diyosanda eczanelerde burun damlalari falan bulabilirsin. cok komplike bi olay diil :)
Sosyal ağlarda paylaş

burun damlası ucuz bi şey mi yani nedir.

yok ben de istemiyorum ya ,eskiden umursamıyordum ama sıkıldım horlamaktan =) yapılabilecek bir şeyse yapayım dedim o yüzden.

yastık pek farketmiyor ya ,yine horluyorum .

psikolojik dediniz ,korktum ,bilmiyorum ,bakayım ona nedir yani . bildiğiniz bir şeyler varsa da söylerseniz mutlu olurum .

beni dürtüyorlar ,kalkıyorum ,he hu diye soru soran insanlara cevap verip geçiştiriyorum ,yine uyuduğumda horladımı söylüyorlar sabah .
Sosyal ağlarda paylaş

geniz eti yok .yan yatınca da uykumun işe yararlılığı pek kalmadından mutlaka kalça üstü yatıyorum sonunda .

bugün ortamın sıcaklığından olduna kanı getirdim , biraz hava girince içeri rahatsız etmiyorum insanları.

havasızlığı gidermek sanırım ilk çarede olay .
şimdilik böyle idare edicem.
sağolun .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...