mawiman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 arkadaşlar yeni bir ekran kartı alıcam ama 512 MB 64Bit bir ekran kartı v 16x 8x diye iki tane var 16x ile 8x nedir ben anlamadım şimdi 16x ilk alırsam anakart ile uyumsuzluk yaşarmıyım ... 8 daha önce sanırsam 8x lik kullanıyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 16x-8x veriyolu hızları. 16x ler pci-e slotlara uyuyor. agp değil yani. 8x ler agp ye uyuyor. ekran kartı slotu beyazsa pci-e kahverengi ise agp dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bilgi için tşkler allah razı olsun senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bir de, 512mb 64 bit alacağına 256mb 128bit al kat kat performanslı olur. aynı paraya geliyo mu bilmiyorum ama, 512mb ram e aldanma. 256bit olsa olur da 64bit çaresiz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Gecen gun biri bana "256MB ekran karti var olum iste yeter herseye" dedi modeline falan hic bakmadan ve dehsete dusurdu beni, o geldi aklima bi an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 evet, 512mb ekran kartı deyince adamlar havalara uçuyor 512 lafına sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 64 bit nedir ya ehueahuea benim 9550 bile 128bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 2600xt 1GB almış ark havasından geçilmiyor dedim gel bi nfs:pro street açalım degil full , low'da yamuldu pc ne gülmüştüm xD ... ram miktarına asla ama asla aldanmayın önemli olan bit/gpu mimarisidir iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 O nası yahu? Ben 512MB Mobile HD2600 ile tam detayla çok kasılmadan oynayabiliyorum. Hem de Vista altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 256MB 128bit 8x Ekran kartı aldım 65 YTL ye arkadaşlar markası Sparkle diye bir marka hiç duymadım umarım iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kotu degildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 markada biraz şüphelendim sparkle umarım burda bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Duymadigin icin garip gelmistir, Sparkle kotu bir marka degil. Ust duzey markalarin uygun fiyat araliginda karti olmadiginda Sparkle, Palit, Powercolor, HIS falan gayet alinabilir markalar. Rafta ayni chipsetin Asus'u Winfast'i varsa onlari tercih etmekte fayda var ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 marka kötü değil de kart düşük seviye. modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar