Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Abi, adam kazıklamak demişsiniz. Ne ürünler var piyasada, A ürünü B ürünü ile aynı kalitede olsun, ama A ürünü B ürünün 5 katı fiyata satılıyor. Birşey de diyemezsin yani, herifin kendi fiyatlaması. Zorla almıyorsunki, tekel de değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tamam fistan da B ürününün yerini söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İsteyen istediğini yazarda, satarda neyi tartişiyorsunuz ya. Mülteci nuhnebiden kalma bi olaya ı gelmiş trolluyor sana yakışmadı fln.. Önce bi cevap tarihine bak. Fistanın aylardır yazıyazdığı yok zaten....Takip ediyormu forumu onuda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Disappear said: yok oyle sey isteyen istedigi fiyata satar. adam 2$ lik seyi 10 lirayami mi ne satiyo. o istedigi gibi adam kazikliyosa buradan haberi olan biride gelip gayet guzel elestirebilir, boyle bi sitenin varligindan haberdar edebilir. Nası yok öyle birşey. Kapitalistik düzen bunu gerektiriyor, üreticiden son kullanıcıya geçiren geçirene. Adam hong kong dan getirmiş gittigidiyodan 2 dolarlık şeyi 20 liaraya satıyo sana ne? alan düşünsün onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Tamam işte geçirmesin diye uyarmak da gayet mantıklı. O zaman Türkiye'deki bütün elektronik eşya üreticileri anlaşsın harddisklerin 250gb olanları en az 1 milyardan satılacak desin. Sen dışardan geliş fiyatını biliyorsun, getirtme imkanın da var kargo yok birşey yok. Gidip o harddiskleri alanları uyarmaz mısın? Giren girsin banane mi dersin? Tam birebir örnek olamadı ama anlatmak istediğimi anlattım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bence anlatamadın. Serbest piyasa böyle birşey. Bu iş kınamakla, uyarmakla olmaz. Dealextreme i bilen daha uyanık biri o 20 liraya 2 dolarlık kablo satan adamın getirdiğinin aynısını gittigidiyor a 10 liraya koyar. 20 ye satan adam saf dışı kalır. Sonra o 5 liraya getirir ve bu böyle dengelenene kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ama forumlar bilgi paylaşımı için var, tuttuğunu kazıklamak için değil. bu işi forumda yaparsan gelir birisi uyarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5831 OHA TAM ISTEDIGIM ŞEY o tarz bişeyi türkiyede nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 alsana ordan türkiyede niye arıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 paypal ım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/YENI-USB-3D-SES-KARTI-5-1-VIRTUAL-CIKIS_W0QQidZZ15462857 paypalınmı yok kredi kartınmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kk var ama 3 hafta beklemek de istemiyorum kargosunu filan da bu fransadan ithal olayı yalan gibime geldi benim boru gibi made in china yazıcak altında xD gerçi 5+1 destekli filan demişler diger ürün ses kalitesi çok sucks filan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 gittigidiyordaki 5.1 olayi yalan degil mi o alette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 o çin malında yalan zaten yazmışlar ses kalitesi çok kötü diye ama gittigidiyorda iyi filan denmiş sonuçta 5+1 iyi olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 elesso said: ama forumlar bilgi paylaşımı için var, tuttuğunu kazıklamak için değil. bu işi forumda yaparsan gelir birisi uyarır. İşin o boyutunu bilemeyeceğim artık, herkesin etik değer anlayışı farklı çünkü. Sen foruma yardımlaşma yeri olarak bakarken başkası 3 kuruş daha kazanabileceğim insanlar gözüyle bakıyor olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tek cikistan 5.1 verebilemez galiba, ama gerci zannetmiyorum kafam karisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya 5.1 olmasın önemli degil sorunum şu kısaca hemen anlatıyım laptopumun dahili ses girişlerinden speaker olanının içine bişey kaçtı yada bişey sıkıştı, çıkmıyo bu yüzden kulaklık kullanamıyorum bu da ventrilloda konusurken çok sorun çıkartıyo (bkz: yankı) sırf bu yüzden bu tarz bi alet istiyorum ses kalitesi o kadar da önemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben evde tek çıkıştan 5.1 çıkışı alıyorum ama neye göre dağıtıyo sesi anlamadım pek, kafasına göre bi ondan bi ondan veryo galba hehe. bide ransadan ithal ettiği gerçeksede fransayada çinden gidiyodur, ablam fransaya gittiğinde çin malı eyfel kulesi getirmişti bana mesela sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Tek çıkıştan 5.1 verilir de, alet stereo sesi 5 kanala dağıtarak verir. Yani hani dolby surround un olayı var ya, kafanın üstünden helikopter geçiyor, ses önce arka sağdan, sonra ön soldan, sonra centerdan geliyor falan, öyle bi durum olmuyor. Tüm hoparlörlerden aynı ses gelecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 e abi 5.1in olayi surround olmasi zaten. yoksa alirsin cogalticiyi 20.1 yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 E yani işte, işine gelirse :) Mesela benim laptopta da kulaklık çıkışı, mikrofon girişi, bir de optik çıkış var 5.1 için. Ses sistemim optik çıkış desteklemiyor, ben de o bi önceki msjda bahsettiğim ilkel sistemi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 abi geçtim 5+1 sistemi zaten kulaklık kullanıcam ben yankı yapmasın diye ses kalitesi de o kadar iyi olmasa da sorun yok alıyım sundan pazartesi gunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Süper siteymiş. Yalnız hangi ürüne baksam yorumlarda driver cdsinden trojan çıktı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ürün takibi varmı dealextreme'de ? Menüde track var ama takip numarası filan vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben burdan böle ufak magnetik toplardan aldm 15 güne kadar geldi. free shipping zaten site kargo ücreti yok. Bir de mesela benim adresim yanlıştı ticket attım aynı gün içinde kargo adresimi düzelttirdim. Ancak bazı şeyler sitede gösterdikleri kadar büyük olamayabiliyo dikkat edin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar