Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 lazerler geldi mi nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Yok henuz gelmedi ama 28 inde verdim siparisi 1 indi kargoya verilmis.Daha erken , 10 gunu bulur belki gecer tahminimce gelmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 20 günden önce bekleme bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 10 gun derken bugunden sonra :) Toplamda 20 falan oluyor iste , 10 daha koyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bişey sorucam, yeşil lazerin kırmızı lazerden farkı ne? nasıl kesiyo yani bişeyleri? nasıl kesebiliyor? kırmızı niye kesemiyor? aydınlat beni paticik! edit: bi de kimisi very good pointer falan demiş, hangisi pointer hangisi keser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 harika bi yer lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bende böle bişiler almayı dusunuyorumda pttden tırsıyorum evde ulaşamazlarsa en yakın pttyemi gidio gelen paketler? o konuda durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ordakilerin hepsi lazer pointer. oyle kesen lazer falan yok. anca cok yuksek guclu olanlar plastige zarar verebiliyo yada 1 cm oteden parmagini yakiyo hafif bu yani olay. true 100mw likler falan kesiyo mesela torbayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Maedhros said: bende böle bişiler almayı dusunuyorumda pttden tırsıyorum evde ulaşamazlarsa en yakın pttyemi gidio gelen paketler? o konuda durum nedir?apartman kapısı açıksa içeri girip bırakıyo değilse kapının önüne falan bırakıp gidiyor eşşek herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ya benim istediğim cihazın mini usbsi çıkmadı, ayrıca motorolaya uymuyor içinden çıkan jack, şansa bak ya, mail atıcam yollucaklar mini-usb parçasını, of sokayım bi de onu bekle. Motorolayı nasıl halledicem bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Lazer siparişi veren ve teslim alan arkadaşlar kısaca bi ürün teslimatı hakkında bilgi verebilirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Lazer siparisi veren benim,alabilen ben degilim bekliyorum,gelince yazarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bende mıknatıs sipariş verdim hala bekliyorum 1$ verdim o kadar dfmbkldfmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hepsiburadadan 3 hafta önce sipariş verdim, siparişin yarısını bugün kargoya verdiler. yurt dışından dealextreme'in bu kadar sürede, kargo ücreti olmadan göndermesi mucize gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bunu alsam 100 dolardan fazla olduğu için kargoda takılma durumu felan yaşarmıyım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ya bu gumruk ne kadar igrenc bi yermis , herkesin kafasini karistiriyo karabulut gibi cokuyo,sirf sinir stres :) Keske bi birimleri olsa , burda sorar gibi mail atsak , abi bu gecer mi diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 gümrükte takılan malların açık arttırma ayağı ile %15 lere gene gümrük işinde olanlara satılması gibi bir olay var bir de lol yani o takılan 200dolarlık kulaklığınız birkaç ay sonra 10 yaşında bir çocuğun kablosunu kesip astronotçuluk oynarken kafasına geçirdiği bişey olabilir. Benim paketlerim geldi bu arada sorunsuz, çakmak mıknatıs 4400mah pil ve solar enerjili bişi aldım, solar olan yolda hırpalanmıştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Gift olarak yolladıkları için takılacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sim card okuyucu var bi tane ucuz da hoşuma gitti falan. paypal lazım ama ühümühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 paypal almada bir zorluk yok ki ya, garantiden hesabın olsun internet işlemlerine açık, devamı kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sim card okuyucular turkiyede 10 ytlye falan satiliyo ugrasmana degmez bence. hatta zorlarsan 6 7 lirayada bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ben 10-15 adet şu ufak universal remote'lardan alsam, gümrüğe takılma şansı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 her paketin içine 2 tane koy, 5 ayrı shipping ile iste, nasıl olsa shipping bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 gidip sen de katılabiliyorsan ihale teminatı yatırıp, ankarada bildigin dukkani var istanbulda dukkana koymuyorlar.. Chemical said: gümrükte takılan malların açık arttırma ayağı ile %15 lere gene gümrük işinde olanlara satılması gibi bir olay var bir de lol yani o takılan 200dolarlık kulaklığınız birkaç ay sonra 10 yaşında bir çocuğun kablosunu kesip astronotçuluk oynarken kafasına geçirdiği bişey olabilir. Benim paketlerim geldi bu arada sorunsuz, çakmak mıknatıs 4400mah pil ve solar enerjili bişi aldım, solar olan yolda hırpalanmıştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Benim siparişimde sorunsuz geldi bu gün apartmanın önüne atmışlar pakedi biri alsa gitse yani alırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar