geffen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Wow'dan son zamanlarda sıkıldım ve sizin bu steami öve öve bitirememeniz ve benim kör cahilliğim bu konuyu açmama neden oldu. Öncelikle araştırdım siteyi ama kafam basmadı anlamadım. Steam diye bir program var sanırım oyunları alıyoruz ordan communitye giriyoruz ve arkadaşlarımızla oynuyoruz ama bu steami almak için mesela tf ve cs kaç para? Biraz aban anlatırsanız bu steamin ne oldugunu tam olarak duacınız olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 steam 4 5 yıldan beri geliştirilen oyun alma/oynama platformu. son bir yıldır falan id, activision dahil bir çok üreticinin her oyunu satışta, hepsinin fiyatları farklı tabii. sitesini biraz incelersen anlarsın olayı ve tabii programı indir kendine hesap al bi tane =) http://www.steampowered.com/v/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Steam'in çıkısından bunca zaman sonra böyle bir soru gelince şaşırdım. Steam şu işlere yarar: 1- Won sistemi kapatıldığından, Elindeki Half-Life, Counter-Strike gibi oyunları oynamanı sağlayan yeni Valve sistemidir. 2- Elindeki oyunların cd-key'lerini girerek veya steam üzerinden yeni oyun alarak oyunların listende olmasını sağlıyabilirsin. 3- Steam listendeki oyunlardan dilediğini steam üzerinden indirip oynayabilirsin. 4- Özellikle indie developerların oyunlarını satmasını amaçlayan sistemde, id gibi büyük firmaların oyunları da bulunmaktadır. 5- IM programı olarak da kullanabilirsin. Şahsen oyun listem epey kalabalık. Bunların hepsini indirsem harddisk dayanmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hakkaten baktım da yememiş içmemiş steam hesabına yatırım yapmışsın be bonec ahah http://steamcommunity.com/id/Bonecrusher/games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 valve'ın microsoft cosplay'i diyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ayrıca steamdan almadıgın oyunlarıda programa ekliyerek IM özelliginden yararlanabilirsin. sırf oyun içindeyken mesajlaşmak için bile kullanılabilirr. bone birşey sorucam , quake serisini almışsın . misal q3ü aldıgında dosyaları nasıl görüyorsun ? mod dosyalarını falan ekliyebiliyormuyuz öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Silphatos said: hakkaten baktım da yememiş içmemiş steam hesabına yatırım yapmışsın be bonec ahah http://steamcommunity.com/id/Bonecrusher/games sürekli kıbrıs - ankara gidip geldiğimden çok işime yarıyor valla :) Daesu said: bone birşey sorucam , quake serisini almışsın . misal q3ü aldıgında dosyaları nasıl görüyorsun ? mod dosyalarını falan ekliyebiliyormuyuz öyle olunca. valla hiç denemedim. ama her oyun kendi özel klasörü altına kuruluyor. C:Program FilesSteamsteamappscommonquake 2 gibi. geçen yabancı birisiyle konuşmuştum da, bir quake 2 modunu övmüştü bana, bu quake 2 folderı altında bir yere koyuyormuşuz, sonra da onun shortcutını çıkartıyormuşuz (hani hl2.exe -tfc felan gibi yapardık ya) onu steamle çalıştırıp oynuyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Steam'de Q1 açılmıyormuş galiba, millet paramızı iade edin diye bağrışıyordu bi yerde görmüştüm. sende çalışıyor mu Q1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 şimdi ben tf2 cs halflife oynamak istiyorum kaç para bayılmam lazım olur tahmini bir fiyat verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 half-life aldığında cs de oynayabilirsin. ama tf2 oynuyacaksan bir de half-life 2 alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 http://steampowered.com/v/index.php?area=all&initial=1&cc=TR şurda yazıyor her oyunun fiyatları. ayrıca bazı oyunlar paket halinde satılıyor, daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bone said: half-life aldığında cs de oynayabilirsin. ama tf2 oynuyacaksan bir de half-life 2 alman gerekiyor. Yok öyle bir şey.Team Fortress 2 standalone çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 benim bildiğim, tf2 source sdk istiyor, o da half-life 2 ile geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tf2 standalone çalışabliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben ekran kartı aldıgımda beleş hl2 indirme zımbırtısı vardı acaba o işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 valla aslinda steam accountuna box olarak aldigin oyunlari kaydetme secenegi var. Product/CD key yazarak steamin destekledigi oyunlari listene ekleyebiliyorsun yani. Fakat bende gecen 8800GT aldigimda bedava gelen Company of Heroes umun cd keyini girerek listeme eklemeye calistim ama olmadi. Hemde steam Company of Heroes u destekliyor, kendisi de satiyor. Hatta su gunlerde reklami bile geziyor steamde. Yani bilemiyorum bedava gelen oyunlar olmuyor sanirim ama sen yine de dene derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 cod 1-2-4'ün de orijinal cdkeylerini ekleyemiyorsun steam'e, bazı firmaların oyunları sadece steam'den alırsan hesabına ekleniyor, satış politikası. fakat mesela dark messiah aldım geçende kutulu, onun keyini girerek hesabıma ekleyebildim. öyle ilginç şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben de geçen gün yeni ATI driverlarını indirdim, içinden bedava HL2:deathmatch yükleme opsiyonu çıktı. Hemen Steam hesabıma ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 şimdi ben oranj box aldım. netten cs oynamak için ne yapmam lazım bi anlatabilirmsniz acaba ?? ekstradan bide cs için para odemem gerekio mu mesela?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Evet, ayrıca CS'yi de alman gerek, CS Source 20$ sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 cs: source ile cs farklı oyunlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar