Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultra-ur / midesi çabuk bulananlar girmesin sakın

elaidi

Öne çıkan mesajlar

ombakkombak said:
Yehova Şahitleri her türlü tıbbi müdaheleyi falan reddediyor dua ile çözülür herşey falan diyorlar gibin hatırladım ama

onlar sadece kan almayi reddediyor galiba
tedaviyi tamamen reddedenler "Christian Science" mezhebindekiler
yaniliyor olabilirim.

Hic uzulmedim adama, abuk subuk inanclar yuzunden hayatlarini sonduruyorlar oh olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamın durumuna benzer birisinin başından geçen cerrahi operasyonları gösteren bir discoverry channel yapımı vardı. çekilecek eziyete bakacak olursak, inanç ve ya değil bir tercih konusu olabilir o ameliyatlara girip girmemek. sonuçta gene de standart bir insana göre gayet çirkin oluyordu ordaki eleman, üstekik hastanede geçen onca vakit...

bunun en azından hatunun teki kulağını emiyor ^^
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzel de bu tip bir ura müdahale edecek doktor dünyada pek bulunmuyor. en azından benim izlediğim programda öyle anlatılıyordu. bahsettiğim adam geçirdiği operasyonlardan sonra defalarca ölümün eşiğinden dönüyor, yoğun bakıma kaldırılıyordu. fazlasıyla damarı kesmek zorunda kalıyorlardı görüntü itibariyle aynı bu adamın resmindekine benzer uru alırlarken. komplikasyonlar çok fazla, öyle hastaneye gideyim de aldırayım hayatıma bakayım tarzı bir durum yok yani. baştan sona anlatıyorlar işte programda, doktorlar teşhis koyana kadar zaten ur alıp başını gidiyor.

bu başlıkta adamın dini inançlarına getirilmiş, yahova şahidi zart zurt benim bilmediğim konularda yaklaşılmış olaya ama bi' izleyin discovery channel'ı belki denk gelirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...