Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 discovery channel amazing medical stories de de arada bunun gibi psikopat şeyler ve tedavileri anlatılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Brrrrvvvvvvşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bism... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu adam neye inanıyomuşta ameliyat olmuyomuş iğrençlik isteyen bi inanç mı var? ne bu böle İMDATTTTT HEPİMİZ YANICAZ DÜNYANIN SONU GELMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ps diyenlere çok kötü kapak olmuş eheh. ayar vermedim yanlış anlamayın. bu arada adamın haline üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yehova Şahitleri her türlü tıbbi müdaheleyi falan reddediyor dua ile çözülür herşey falan diyorlar gibin hatırladım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Temiz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 calippo yiyo bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 CaNNi said: calippo yiyo bide. sen git modern tıbbı reddet, sonra da calippo ye. olmadı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=46597&cat=180&dt=2007/12/06 fatoşop diyenler videosu var alın izleyin :P dondurma fln yiyor yav insan ne yapıyorsa kendine yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Burax, 1 önceki sayfa be, bi sayfa geride yani. 3 sayfayıda okuyamıyormusun. Ayrıca bu adam salak, IQ 50 falandır. Böyle birşeyle yaşanır mı? Londra'da gezmiş birde adam, görsem bağırırım, olay çıkartırım. YOU HAVE A HUGE SHIT ON YOUR FACE MAAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 off neler var allhım. halime bin kez şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Abi korkunç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bunu öpen kadın niye bu kadar güzel edit:Video'yu izledim kararımı değiştirdim sdagfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ombakkombak said: Yehova Şahitleri her türlü tıbbi müdaheleyi falan reddediyor dua ile çözülür herşey falan diyorlar gibin hatırladım ama onlar sadece kan almayi reddediyor galiba tedaviyi tamamen reddedenler "Christian Science" mezhebindekiler yaniliyor olabilirim. Hic uzulmedim adama, abuk subuk inanclar yuzunden hayatlarini sonduruyorlar oh olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Aklıma takıldı tekrar soruyorum, bu kadar salak olunur mu? Yani inanılmaz ötesi. Böyle box eldiveni takıp, koşup böyle ortaya bi çakıcan patlayacak adamın kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dertleri modern tıp ile ilgiliyse böyle insanları ibni sina'nın eline vermek lazım. kazıya kazıya çıkarsın o uru ordan diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu adamın durumuna benzer birisinin başından geçen cerrahi operasyonları gösteren bir discoverry channel yapımı vardı. çekilecek eziyete bakacak olursak, inanç ve ya değil bir tercih konusu olabilir o ameliyatlara girip girmemek. sonuçta gene de standart bir insana göre gayet çirkin oluyordu ordaki eleman, üstekik hastanede geçen onca vakit... bunun en azından hatunun teki kulağını emiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bir anda etrafımı monster'lar sardı. Demin bir sitede gezerkende şu fotoyu gördüm: Bu kadınında doğuştan ayakları tersmiş. Yani arkaya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 huun, yalnız adamın dudağında çıkmaya başlamış, yavaş yavaş büyümüş. Adam doktora gitmemiş hiç. Yani bir gecede ÇAT diye oluşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Cok kotu be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 huun said: bu adamın durumuna benzer birisinin başından geçen cerrahi operasyonları gösteren bir discoverry channel yapımı vardı. abi o kedi kadar ur orda bi günde bitmiyo herhalde (ur'a photoshop diyen gencin keskin dönüşü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 iyi güzel de bu tip bir ura müdahale edecek doktor dünyada pek bulunmuyor. en azından benim izlediğim programda öyle anlatılıyordu. bahsettiğim adam geçirdiği operasyonlardan sonra defalarca ölümün eşiğinden dönüyor, yoğun bakıma kaldırılıyordu. fazlasıyla damarı kesmek zorunda kalıyorlardı görüntü itibariyle aynı bu adamın resmindekine benzer uru alırlarken. komplikasyonlar çok fazla, öyle hastaneye gideyim de aldırayım hayatıma bakayım tarzı bir durum yok yani. baştan sona anlatıyorlar işte programda, doktorlar teşhis koyana kadar zaten ur alıp başını gidiyor. bu başlıkta adamın dini inançlarına getirilmiş, yahova şahidi zart zurt benim bilmediğim konularda yaklaşılmış olaya ama bi' izleyin discovery channel'ı belki denk gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ibni sina olsa bi güzel temizlerdi şimdi valla bak komplikasyon falan yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 walla kötü oldum ya nasıl olmuş böle bişey içim kalktı gece gece... puffff... yazık ya .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar