Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock & Rogue ?

KosPer

Öne çıkan mesajlar

hangisi zevkli biraz saçma bir soru bence. buna karar verecek olan sensin sonuçta. X için lock zevklidir Y için rogue zevklidir.
kolay öldürme konusu içinse şunu söyleyebilirim. sadece lock ve rogue için değil bu oyundaki herhangi bir class için şu şundan daha güçlüdür demek çok zor. bütün classların diğerlerine göre avantajları ve dezavantajları var. hepsi birbirini dengeliyor bir yerde. kim daha iyi oynarsa o kazanır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue=item.karşında oyunu bilen biri varsa ve üstündeki itemları iyiyse ve sende mavi daggerlar üstündede mavi item falan varsa kesemez çıldırırsın.Ayrıca rogue kabiliyet+lagsız bir ortam istiyor.Hangi classa ne combo gideceğini bilmelisin ve kullandığın her özelliği saniyesi saniyesine kullanmalısın.Bunun içinde 50-100 ms arası bir ms e ihtiyacın var.
Eğer diyorsan ki pek pvp yeteneğim yok lag olsada zorlanmadan adam kesmek istiyorum ve kolay lvl kasmak istiyorum ozaman warlock aç 4 tane kendi lvl in mobu aynı anda kesersin.Pvp dede afflication olursun 5 tuşla oynarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

warlock veya rogue oynamak kişinin kendi zevkine kalıyor.

böyle "deli olayım, süper dps yapayım, turbo modda kafa göz yardırayım, ben apm'de karakter dps'de yarışalım" diyorsan rogue,
yok eğer "rahat rahat karakter kasayım, questlerde zorlanmayayım, survivalist olayım" diyorsan warlock.

gerçi destruction veya affliction warlocklar da iyi dps yapıyor, iyi pvp yapıyor felan.
ama özellikle demonology warlock olup felguard çıkartırsan, istersen 600 pingle oyna, laga gir, yine de questlerde zorlanmıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun süreyi geç hiç giremeyebilirsin, sonra da girersin aggro tutamaz tank, rogue aggro aldı derler, encounterda kaçman gerekir laga girersin rogue kaçmadı derler. Kaçmaktan dps yapamazsın yeri gelir, rogue dps yapamadı derler.

Bir de şöyle bir sorun var oyundaki tüm roguelar aktif olmak zorunda, o kadar çok aktif rogue var ki, mesela bir guilde 8 tane mage alırsın raide mage bulamazsın raid saati, 4 tane rogue alırsın aynı guilde, tüm roguelar birbirinden iyidir, hepsi online ve raide hazırdır her zaman. Böyle bir şey işte. Çok çektim acısını.
Sosyal ağlarda paylaş

70 rogue olarak warlock diyorum. Roguela oynaması çok daha zevklidir fakat sonunda deadwoll'un da dediği gibi raid problemi yaşıyorsun. Item toplayamaıyorsn, raide giremiyorsun, hatta parttylere bile almıyorlar. Amacın PvP yapmaksa warlock kas. Her şekilde salam pvp yaparsın, ama ben pve yapmak istiyorum diyorsan warrior yada priest kas. Her şekilde raidlerde daha çok yer bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen dinleme onları, Rogue aç. Eğlencenin damarına vur. Stealth, mobların arasında dolaş, pickpocket yap. PvP'de Hunter'ın koyduğu traplari gör, hemen yana kaçıl, hunter dumur olsun seyret :) hatta stealthken o trapları bide boz. Lockuydu priestiydi dotları koysun Cloak of Shadow aç, vanishi de patlattın mı! Nerde lan bu? Aoe patlata patlata giden mageleri uzaktan izle. Bence eğlenmek istiyorsan Rogue. Gerçi dpsi mutlaka ve mutlaka en üst seviyede tutman gerekecek ama kim karakterine kasmıyor ki aman en yuksek heal bende olsun, aman en iyi aggroyu ben tutayım diye. Hyjal+Bt yapmadım daha, SSC ve TK son bossta gormedım. ama hitim 354 (yiyecekle) ap de 1700lerde. Sword Rogue oynuyorum. Karazhan + gruul + heroıcler bu oyundan item bazında zevk almanı saglayacaktır. Bir de LTW olursan 3 parçan Karazhan ayarında hazır zaten. Sword'un Aldor'da epic duruyor,(dagger scryersda) dert etme. Bir de yine bencesi işin, sen karakterine özen gösterirsen raidlere girme imkanın da artar. Yok üstüm başım yeşil ama karazhan yapacam dersen o zaman kimse almaz, ha o zaman da beni kimse niye almıyor diye düşünme.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue tabi eger lagsiz oynayabileceksen. Warlock ne kadar imba gibi gozuksede, orta seviye PvP de ne kadar kolay oynanabilsede, 2v2 icin rogue druid, 3v3 icin rogue druid mage gibi combolarda her zaman yerin hazir olur ki bunlar oyundaki en iyi combinasyonlar. Warlock'ta rogue'da cok potansiyel sahibi classlar, oynamayi bilen ellerde inanilmaz raitingler ve PvE icin inanilmaz DPSler yapabilirler. Secim senin ama simdi ben char acacak olsam rogue acarim hele bu yeni S3 teki melee bufflarindan sonra (+ disarm buff'ida unutmamak lazim) filan iyice kafam rahat olur PvP'de. PvE dersen zaten vanishiydi feint'iydi treatten problemin olmaz, ha ama iyi warlock varsa guildde yinede gecer dps'te acimaz :) e o kadar da olur artik. Onuda gecmenin yolu var, cift azzinoth alirsin allah kismet ederse, iste o zaman bi allahin kulu seni gecemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...