Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Denetim masasında etkin ancak gözükmüyor. Neden olabilir bu olay? Babam pek anlamıyor denetim masasına girip açmaktan/kısmaktan filan. Multimedia klavyem var ondaki volume + - tuşları da sesi düşürüp yükseltmiyor. Yardımlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 windows + t tuşlarıyla simgeleri saklamış olabilrmisin? normalde saklandığında orda ok ile belli oluyor ama bende ok yok mesela. windows + t ile açıp kapıyorum orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 denedim ancak win + t olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 a pardon. ses kartının kendine özel bir programı var mı? ses kartı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 realtek ac97 ses kartım. Usb girişli speaker var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 realtek ac97'nin kendi kontrol programı var, onu kursan işe yarar, aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 e zaten kurulu idi. Adsl hizmet programı, ses ayar simgesi, ve ses kartının simgesi birden yok oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 denetim masasına gir, ordan ses e gir, orda bir seçenek var, görev cubugunda ses simgesini göster diye, onu tikle. hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Aşağıdaki çubuğa sağ tıkla, özelliklere gir, özelleştire tıkla. Orada gizlenen kısmında ses işareti var mı yok mu kontrol et bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 gizlenmiş olsa orda ok şeklinde bi buton olması gerekirdi.. benim dediğimi yap hacuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oper said: denetim masasına gir, ordan ses e gir, orda bir seçenek var, görev cubugunda ses simgesini göster diye, onu tikle. hepsi bu., said: Aşağıdaki çubuğa sağ tıkla, özelliklere gir, özelleştire tıkla. Orada gizlenen kısmında ses işareti var mı yok mu kontrol et bakalım. denedim olmadı. Avast kurdum. Windows başlamadan tarattım. 3-5 tane trojan çıktı. PC yi resleyince geldi kendine. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahaha, babana söyle alengirli sitelerde fotolara bakmasın :D çok trojan yer yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oper ben de ilkten atlayıp senin gibi yazdım ama adam: Theridone said: Denetim masasında etkin ancak gözükmüyor. Neden olabilir bu olay? böyle demiş. ehuae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oha benim dikkat sıfır olmuş o zaman :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 opercim ***** ***** ******** ******** **** *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 CaNNi said: ***** ***** ******** ******** **** *** Fatih Sultan Süleyman neredeki orda yok asdasdasga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yuha yok be oper utandı sildim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar