Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Denetim masasında etkin ancak gözükmüyor. Neden olabilir bu olay? Babam pek anlamıyor denetim masasına girip açmaktan/kısmaktan filan. Multimedia klavyem var ondaki volume + - tuşları da sesi düşürüp yükseltmiyor. Yardımlar için teşekkürler.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 windows + t tuşlarıyla simgeleri saklamış olabilrmisin? normalde saklandığında orda ok ile belli oluyor ama bende ok yok mesela. windows + t ile açıp kapıyorum orayı.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 denedim ancak win + t olmuyor.
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 a pardon. ses kartının kendine özel bir programı var mı? ses kartı ne?
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 realtek ac97 ses kartım. Usb girişli speaker var
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 realtek ac97'nin kendi kontrol programı var, onu kursan işe yarar, aynı şey.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 e zaten kurulu idi. Adsl hizmet programı, ses ayar simgesi, ve ses kartının simgesi birden yok oldu :S
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 denetim masasına gir, ordan ses e gir, orda bir seçenek var, görev cubugunda ses simgesini göster diye, onu tikle. hepsi bu.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Aşağıdaki çubuğa sağ tıkla, özelliklere gir, özelleştire tıkla. Orada gizlenen kısmında ses işareti var mı yok mu kontrol et bakalım.
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 gizlenmiş olsa orda ok şeklinde bi buton olması gerekirdi.. benim dediğimi yap hacuuu
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oper said: denetim masasına gir, ordan ses e gir, orda bir seçenek var, görev cubugunda ses simgesini göster diye, onu tikle. hepsi bu., said: Aşağıdaki çubuğa sağ tıkla, özelliklere gir, özelleştire tıkla. Orada gizlenen kısmında ses işareti var mı yok mu kontrol et bakalım. denedim olmadı. Avast kurdum. Windows başlamadan tarattım. 3-5 tane trojan çıktı. PC yi resleyince geldi kendine. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim =)
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahaha, babana söyle alengirli sitelerde fotolara bakmasın :D çok trojan yer yoksa :D
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oper ben de ilkten atlayıp senin gibi yazdım ama adam: Theridone said: Denetim masasında etkin ancak gözükmüyor. Neden olabilir bu olay? böyle demiş. ehuae.
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oha benim dikkat sıfır olmuş o zaman :S
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 opercim ***** ***** ******** ******** **** ***
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 CaNNi said: ***** ***** ******** ******** **** *** Fatih Sultan Süleyman neredeki orda yok asdasdasga
Öne çıkan mesajlar