Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversitede defter kontrolü.

Fly

Öne çıkan mesajlar

allahtan ders değil de sınav çözüm ve dağıtım saati yapmış geldiği saati, hoca çözdü biz dinledik sadece. müfettiş gelmiş oturmuş böyle not tutuyor. lisede de müdür gelir stajyerler gelir otururdu, azarlardı. geçmişe döndüm, ilkokul -> lise anılarım aklıma geldi, correction yalan oldu.

bu arada o müfettiş de fransada 10 tane genel matematik müfettişi (lol ?) varmış onlardan biriymiş , bizim hoca açısından çok önemliymiş ; terfi edebilirim de nasıldım falan diye sordu bir de üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle hocani savunmuyorum.
Yalniz soyle bi durum var; bazi profesorler ders notlarini gunluk olarak dusunuyo ve ileride bi soru oldugunda acip bakilacak kaynak olarak degerlendiriyolar. Mesela benim AI sinifimda not odevler ve tuttugumuz gunluk/ders notlari'ndan veriliyo. Sene sonunda adam notlari aliyo, eksiklerini soyluyo, bunu bunu ekle burasi boyle diyo. 2 sene sonra aklima bi sey takildiginda acip bakiyorum ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

hocanın terfisiyle ilgili diye umuyorum.

ayrıca bugün hocanın dediğine göre sınıfa başta ben olmak üzere birkaç kişinin sınav kağıdına o la la çok fazla karalama var o la la çok ufak yazmış diye değerlednidrme yapmış.

puan kırılmalı falan yapar gibi olmuş da (müfettiş bu) zaten f nin yanına cc almışım anca, iyice olacaktı.

gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...