kfg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Toshiba L40 laptoplarda Intel Celeron 1.6 1024mb Ram Intel GMA 950 onboard ekran kartı çalışacak bir fps oyunu arıyorum... mümkünse korkutucu bişiy olmasın hatta boyle gunduz falan gecsin varsa eger... var mıdır boyle bir oyun ? XIII'ü oynadım bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 serious sam var. ürkütücü falan değil ve oldukça eğlenceli.. serious sam 1 oynarsın serious sam 2 küçük bi ihtimalle oynarsın bunu da.. eğlenceli oyun :D bi de outlaws vardı, 2000 yılında demosunu oynamıştım, eğlenceliydi fakat sonra bulamadım bu oyunu hiçbiyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 far cry geliyor aklıma ama ekran kartı yetmez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 haa evet serious sam'e bi bakiym, outlaws'ı da duydum ama hic oynamadım ona da bakiym, far cry system requirements lab'de ekran kartından takıldı min. req. in altında hehe... edit: serious sam 2'de de ekran kartı yetti de işlemci yetmedi min 2ghz istiyormus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Quake 3, Unreal Tournanemt 1, Warsow, Halo 1, Half-Life 1, Duke Nukem 3D, Aliens Vs Predator 2, Star Wars: Battlefront, Redneck Rampage, Kingpin: Life of Crime, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bone o kadar da değil be, 10 yıllık oyunlar söylemişsin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çok serious gördüm sam seni. e ne biliyim, fps diyince ekran kartım da kötü diyince hep aklıma sevdiğim eski oyunlar geldi. quake 4 felan çalıştırır mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ehehe, oyun kıtlıgı cekiyorum zaten, hepsini oynarım, yalnız gecen quake 3 yukledim takılmaktan oynayamadım anlamadım ehehe =)... gerci q3 ü klasor olarak almıstım da onun bi etkisi olur mu takılmasında bilmiyorum... bakiym bu oyunlara sagolun walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 quake 3 bile takılıyorsa, işin yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya onda bir sacmalık oldu galiba ya, yoksa jedi knight yukledim cok rahat oynuyorum ayarlarda yuksek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 far cry calisiyor makinelerde rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bone said: çok serious gördüm sam seni. made of win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pwnbot said: far cry calisiyor makinelerde rahat ol. srtest calısmaz dedi ama o sitede bi acayip zaten =) onu da deniyim o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar