kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 senko said: yazık lan size sakalınız bıyığınız yok ahah walla yazık lan. bi dakka lan ? nasıl yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 üyemi olsam naapsam 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 // küfür tespit, biraz daha saygılı olalım dostum. -king ddfdfs. //eralp sana laflar hazirladim ama burdan soyleyemem -muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ıyy öğhğj! fikri bile iğrenç 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 elimizden ne yardım gelirse ederiz, sizde normal bi hayat yaşayın istiyorum ben, yılmayın köseler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 +2 dota . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 benim sakallar uzadımı nedense kızıla donuyor anlamıs deılem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kıl kötü bişey gençler, şimdi kıl farklı sakal farklı. kıl var kılçık var. sakal çıkıyor. kıllı bişi felan. ama önemli bi olayı yok yani. kıl işte. kıldan aksesuar olur mu lan? bide vücudun geri kalan kısmı var, zira sakalın özü kılsa, kıl da vücudun hemen heryerinde varsa, netçe itibariyle kılda keramet olsa popomuzda çıkmazdı arkadaşım. dağılın bakim şimdi. // ohş editledim bebek dffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Koselik ne iyi ne kotu. Erkek adamin sakali cikar simdi, istedi mi uzatabilme luksune sahip olmasi lazim :) Ama gel gor ki tras hem bayici bi process, hem de 5 senedir tras olmama ragmen hala o kadar beceriksizce tras oluyorum ki bigun beni banyoda kendi bogazimi kesmis sekilde bulacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aga traş olmaya bile yetemiyorsun, bir de gelip dota oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çıkması dert cıkmaması ayrı bi dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 size de yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 xhun yorum yapmaktan kaçınmışın bakıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar