Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kızın kitabın ismini vermemesi neyse ayrı bi mallıkta, kanuni süleymanlı kitabı okuması bana daha bi mal oldugunu gösterdi kızın nedense tiksindim. euhe. discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 o kızı unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Olivies said: sorma tarzindan kil kapmis olabilir bundan baska bi neden goremiyorum ben acikcasi? tamam paylasmak zorun degil ama verdigi cevapta komedi. yani ben agzinin ortasina cakardim kizin, kim oluyo da beni tersliyor milletin ortasinda; hemde hangi kitabi okuyosun dedigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Fistan said: kızın kitabın ismini vermemesi neyse ayrı bi mallıkta, kanuni süleymanlı kitabı okuması bana daha bi mal oldugunu gösterdi kızın nedense tiksindim. euhe. discuss bu acidan dusunmemistim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 belki kitabın ismi ''Kusura bakma benim için çok özel bir kitap söyleyemem.'' ydi yanlış anlaşılma olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 codename_curse said: belki kitabın ismi ''Kusura bakma benim için çok özel bir kitap söyleyemem.'' ydi yanlış anlaşılma olmuştur evet bak en mantıklı yaklaşım buydu katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kız süzüldüğünü hissedip rahatsız olmuş, rahatsızlığının üstüne de malca bir cevap vermiş olabilir. ya da gerçekten de maldır. hani türkçede düzgün bi deyiş yok böyle insanları açıklayacak, o yüzden mal deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yok abi kıza süzüldüğüm filan. Orada kıza X demem kızın ismimi bilmeyişimden kıza ilgim olsa ismini öğrenirim ilk. Birde gayet rahat bir tavırla sordum. Ama sabredicem gene bitecek onun ucu. Arkasını dönüp '0.7 Tombo Marka ucun var mı' dediğin de nasıl bir cevap vermeliyim sevgili arkadaşlarım. Birde ülkü ocaklarının şeyi olabilme ihtimalı yattı gibi aklıma. Bu kitabın peşini bırakmıyacağım! Yalnız nasıl merak ediyorum varya. Böyle öğrendiğim zaman kızı çözmüş olucam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bence o kız rus ajanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 pardon, yanlış anlatmışım, senin süzmenden değil de kızın öyle algılamış olabileceğinden bahsetmek istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Çokakıllıadam said: Ama sabredicem gene bitecek onun ucu. Arkasını dönüp '0.7 Tombo Marka ucun var mı' dediğin de nasıl bir cevap vermeliyim sevgili arkadaşlarım. aynen kıza ilet -Ucumun olup olmadığını bir akşam yemeğinde tartışabiliriz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ehoeh malmış hakkaten.kız senin ismini bilmiyosa da bi gün sorarsa "annem/babam bu adı sadece benim için koydu,kusura bakma söyleyemem" de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 said: said: Sadece isim lan bu, mal kız. selam burasi forum. hani diyorum ki azicik dikkat etsek? kurallar falan, hani tam tepede, cok da uzun değil 5 tanecik 1 tanesi de fasulyeden. tesekkurler. ta en basinda demisim, hala israrla "mal lan bu kiz" olayina devam ediliyor. pekala kizin msnini alabilir misin "dory istiyormus, ben sana mal dedim de onla ilgiliymis" der misin? yeni gelenlerde topicini bizzat acicam. ayrica bonepart arkadasim, sacma falan düşünmüyorum soylemek zorunda değil konusmak zorunda hiç değil universe kizin ucunu bitirmis ona muhtac bırakmıs diye, mecburiyete sokamazsiniz insanlari. gercekten de def etmek istemis o da belli. ama insanca yapmis, hLL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 def etmesi garip değil mi zaten? insanca yapmış diyorsun ama nerde görüyorsun insanlığı ben bunu anlamıyorum? herhangi bir hakkına tecavüz etmemiş? sarkıntılık etmemiş? kitap okurken rahatsız etmemiş? mecburiyetten yanına oturmuş ve merak ettiği için kitabın ismi nedir diye sormuş sadece? kusura bakma dory ama etrafına küçümseyen gözlerle bakan ya da olmadık şeylerden alınan bir insan görüyorum ben orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuss Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 off memleket meselesine çevirdiniz haa... gidin ne nasıl yapılır topici açın barii uyandırdınız benide ztn tabutumda yatıyodumm 200 yıldır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ilginç bir teori atalım ortaya , meğer o kız dory imiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benim yaptığımı yapıcaktın arkadaşım böyle okkalı bir cevaba its allrgiht then see you tomorrow dicektin ayrılcaktın ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Çokakıllıadam said: Ama sabredicem gene bitecek onun ucu. Arkasını dönüp '0.7 Tombo Marka ucun var mı' dediğin de nasıl bir cevap vermeliyim sevgili arkadaşlarım. uç olayına çok takılma bence, 3 ay oldu uç veriyorum müsatisem "insanlık ve barış adına" edasıyla sınıfta ihtiyacı olanlara , selamıma karşılık vermiyorlar. mümkün yani. senden uç istediği zaman da yok de gitsin, ayar vermeliyim diye uğraşma, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 o kızı napıp et patiye üye et, potansiyeli sezdim ben. ayrıyetten ayarı yemişsin, kıza mal demişsin eh. kendisi için özelmiş, söylemek zorunda da değil yani. hani küfür edercesine cevap verse anlarım mal demeni de, söylediklerinde çok mallık birşey yok. gerçi öyle bir kitap okuması garip sadece ama o da özelmiş diyip kurcalamayayım. çok feminen yaklaştım olaya sanırım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 feminen pyro istemiyoruz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 codename_curse said: belki kitabın ismi ''Kusura bakma benim için çok özel bir kitap söyleyemem.'' idi yanlış anlaşılma olmuştur kesin bu. kürşat başar kitabı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar