Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlar gerçekden garip

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Yok abi kıza süzüldüğüm filan. Orada kıza X demem kızın ismimi bilmeyişimden kıza ilgim olsa ismini öğrenirim ilk.
Birde gayet rahat bir tavırla sordum.
Ama sabredicem gene bitecek onun ucu. Arkasını dönüp '0.7 Tombo Marka ucun var mı' dediğin de nasıl bir cevap vermeliyim sevgili arkadaşlarım.

Birde ülkü ocaklarının şeyi olabilme ihtimalı yattı gibi aklıma. Bu kitabın peşini bırakmıyacağım!
Yalnız nasıl merak ediyorum varya.
Böyle öğrendiğim zaman kızı çözmüş olucam sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

Sadece isim lan bu, mal kız.

selam burasi forum.
hani diyorum ki azicik dikkat etsek?
kurallar falan, hani tam tepede, cok da uzun değil 5 tanecik 1 tanesi de fasulyeden.
tesekkurler.

ta en basinda demisim, hala israrla "mal lan bu kiz" olayina devam ediliyor.
pekala kizin msnini alabilir misin "dory istiyormus, ben sana mal dedim de onla ilgiliymis" der misin?
yeni gelenlerde topicini bizzat acicam.

ayrica bonepart arkadasim,
sacma falan düşünmüyorum
soylemek zorunda değil
konusmak zorunda hiç değil
universe kizin ucunu bitirmis ona muhtac bırakmıs diye, mecburiyete sokamazsiniz insanlari.
gercekten de def etmek istemis o da belli.
ama insanca yapmis, hLL.
Sosyal ağlarda paylaş

def etmesi garip değil mi zaten? insanca yapmış diyorsun ama nerde görüyorsun insanlığı ben bunu anlamıyorum?

herhangi bir hakkına tecavüz etmemiş? sarkıntılık etmemiş? kitap okurken rahatsız etmemiş? mecburiyetten yanına oturmuş ve merak ettiği için kitabın ismi nedir diye sormuş sadece?

kusura bakma dory ama etrafına küçümseyen gözlerle bakan ya da olmadık şeylerden alınan bir insan görüyorum ben orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
Ama sabredicem gene bitecek onun ucu. Arkasını dönüp '0.7 Tombo Marka ucun var mı' dediğin de nasıl bir cevap vermeliyim sevgili arkadaşlarım.

uç olayına çok takılma bence, 3 ay oldu uç veriyorum müsatisem "insanlık ve barış adına" edasıyla sınıfta ihtiyacı olanlara , selamıma karşılık vermiyorlar.

mümkün yani.

senden uç istediği zaman da yok de gitsin, ayar vermeliyim diye uğraşma, gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

o kızı napıp et patiye üye et, potansiyeli sezdim ben. ayrıyetten ayarı yemişsin, kıza mal demişsin eh. kendisi için özelmiş, söylemek zorunda da değil yani. hani küfür edercesine cevap verse anlarım mal demeni de, söylediklerinde çok mallık birşey yok. gerçi öyle bir kitap okuması garip sadece ama o da özelmiş diyip kurcalamayayım.

çok feminen yaklaştım olaya sanırım eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...