Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 şu an çenemdeki sakalı uzatıyorum ama sakalımın tam olmasada düz olmasını istiyorum. Şu anda 2 parmak uzunluğuna erişti ama çok kıvırcık. Nasıl düzleştirilir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 fön cekmekten baska caren yok benimki de duzlesmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 http://www.stylewithremington.com/tstudio/teflon/s2004.shtml annene aldir bunlardan caktirmadan faydalanirsin, boynerde var ankamall'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 oha gey misin nerden bilyion hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 karistirmican olm orasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben de biliyorum ama gay olmak gerekmiyor, emo olmak yeterli sdfjhkslfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ahaha marka tavsiyesi isteriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 alması var bi de yapması var evde bi tane vardı çenemi yaktım fön çekecem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Akerfeldt said: http://www.stylewithremington.com/tstudio/teflon/s2004.shtml annene aldir bunlardan caktirmadan faydalanirsin, boynerde var ankamall'de. aga sen nereden biliyorsun, sende sakal çıkmıyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 başka yerde kullanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Caranlothwen said: alması var bi de yapması var evde bi tane vardı çenemi yaktım fön çekecem diye. saç düzleştirmek için olan makineyle çenendeki sakalı düzleştirmeye çalışırsan yakarsın tabi. 2 günde bir orta sert diş fırçasıyla tara sakalını, temizliğini iyi yap düzleşir. yok hala düzelmedi diyorsan 1) gel bu sevdadan vazgeç 2) çeneni yakmaya devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kisisel degil de bilim teknik olmali bunun yeri bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yapacam inat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benm sakalı örüyodum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Archangel_ said: başka yerde kullanıyordur aklın yolu bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 aklin yolu yon değiştir duvara toslayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 miss gibi kıvırcık sakal ne istiorsun hem herkesinki duz seninki de kıvırcık oluversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 çzigiroman karakteri gibi oluyor öyle. aynada kendime bakamıyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 erkek adama kısa saç kısa sakal yakışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kıvırcık sakal iyidir ya ,foto falan koysana bakalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 öyle bir teknoloji yok hacı 2 parmak derken yatay mı dik mi ben 10 cm falan yaptığımda 4 cm falan gibi duruyordu kıvrılıp bide eklemeden edemiyeceğim he-man deki hayvan adama benzedim iyice saç sakal uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 1-2 ay öncesi halim. Kıvırcık sakalın abartıldığı zaman neden bir insan(?)'da iğrenç durduğunun kanıtıdır. Çeneden başka biryerde olmamalıdır bence. Evet iğrenç biliyorum, tam anlamıyla HACI idim, bazı bakkallara girdiğimde "Selamınaleyküm hacım." diyenler bile olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar